VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > VojvodinaCafe > Predlozi, pohvale i kritike

Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Par reci o sajtu...
staro
  (#41 (permalink))
DRAKCE
Iskusni forumdžija
DRAKCE će uskoro postati poznat članDRAKCE će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 17:23
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Par reci o sajtu... - 01.02.2007, 11:22

Sajt je dobar forum jos boli malo sam zakasnijo sa posanjem po forumu al nikad nije kasno i dobra je atmosfera

"Ako ti neko kaze da si konj, izmlati ga, kad ti to kaze njih pet idi kupi sedlo!"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
Srculence
Novi član
Srculence je na dobrom putu

Član od: 04.02.2007.
Poslednji login: 07.04.2007 19:06
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Par reci o sajtu... - 04.02.2007, 12:35

Forum je presladak sve pohvale sa moje strane

Odgovor: Pomoć u vezi sa forumom
staro
  (#43 (permalink))
Serapho
Novi član
Serapho je na početku

Član od: 06.02.2007.
Poslednji login: 10.02.2007 00:05
Godine: 21
Odgovor: Pomoć u vezi sa forumom - 06.02.2007, 15:10

Javljam se ovdje da se zahvalim svima koji su mi pomogli registrirati se na ovom forumu.

Nadam se da ćemo se lijepo družiti i da će nam biti lijepo.

staro
  (#44 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:02
Godine: 24
Odgovor: Par reci o sajtu... - 11.02.2007, 02:41

Hajd i ja da da napisem koju ovde...
Iskrena da budem, ne mogu o sajtu mnogo reci jer mi je u bookmarks zabelezen forum, pa odma 'vamo dodjem.
A na njemu je sve savrseno.
Ovo je prvi forum na koji sam dosla, i kad sam videla kako je super, reko' ajd da nadjem jos koji. Ali samo se registrujem, proshvrljam na brzaka i ne svidi mi se ni jedan. Cak sam naletela i na onaj... necu ni da ga spominjem... znate koji.
Ovde je sve pregledno, lepo, uredno, chlanovi se obracaju jedni drugima na kulturan nachin, bez psovki i vredjanja. Uvek se nesto slavi.

I sve se vise slazem sa onom: 'navika je chudo'
Navikla sam da ujutru kad ustanem otvorim prozor, namestim krevet, upalim komp, muziku, dam Budi gomilu igracaka i popijem kaficu uz Vojvodina cafe.

Sta vise da kazem? Najbolji ste i takvi da mi ostanete.

staro
  (#45 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
Odgovor: Par reci o sajtu... - 15.02.2007, 11:27

...najgori ste ...i samo tako nastavite...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#46 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Par reci o sajtu... - 15.02.2007, 13:38

Dosta tesko mi idu lepe reci da se izrazim,ali sa par reci,hvala lepo svima sto ste me tako prijatno prihvatili u vas kafic,svi ste vrlo ljubazni,prijatni,jako mi je lepo ovde kod vas,hvala svima sto jos niste izgubili zivce samnom i sa mojim glupim pitanjima kad ne razumem nesto i vi mi objasnite sve lepo da ja razumem,svim clanovima,bez obzira na svoj status,hvala lepo sto citate sto ja pisem,hvala na razumevanja kad gresim,vi ste mi dali mogucnost da otvorim dusu,da pricam,da se smejem,da dajem i trazim savete,i samo mogu reci da ste najbolji u svakom smislu,jos jednom hvala lepo svima i jedan veliki poljubac svima od mene

No me toques

staro
  (#47 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
Odgovor: Par reci o sajtu... - 16.02.2007, 15:07

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...najgori ste ...i samo tako nastavite...
...pošto sam dobio ozbiljne pretnje da ću biti banovan zbog ovog iskaza... ...ovim putem želim da promenim mišljenje da ste najlepši, najpametniji, naj...naj....naj...sajt na celom svetu.... ...a i šire....

p.s....jel sad dobro? ..

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#48 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 13:00
Godine: 42
Odgovor: Par reci o sajtu... - 16.02.2007, 16:37

E vidish sada je vech puno bolje...

sad josh samo operi sudove, usisaj tepih, iznesi djubre i onda cemo skloniti ove dobermane shto te tako chudno gledaju...

Par reci o sajtu...
staro
  (#49 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Par reci o sajtu... - 21.02.2007, 23:25

Jako pregledan forum...puno zanimljivih tema...dosta aktivnih učestnika...Sve u svemu jedan odličan sajt...
Sve pohvale sa moje strane...

p.s. dopada mi se što administratori učestvuju u diskusijama

staro
  (#50 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Godine: 58
Odgovor: Par reci o sajtu... - 02.03.2007, 16:07

SUPER! Veoma sam zadovoljan, pored foruma, redovno sam ucesnik na kuvaru, ispricamo se lepo, ja tastatura, PC, i ako pogresim nesto, tu ste azurni, tako i treba. Nedostaje mi generacija preko 55god, i trudim se da ih animiram da se ukljuce, sto se nadam da Vama mladjima nece smetati, pa mozda ste od ovakvih matoraca i pobegli ovde? Mozda sam davez, ali ako me naljutite dovescu vam jednog daveza, koji je ustanju da udavi sest gnjurca sa sve gnjurackim opremom.
Ha, sta kazete? Salio sam se. Sve najbolje!

Odgovor