VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > VojvodinaCafe > Predlozi, pohvale i kritike

Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Par reci o sajtu...
staro
  (#21 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Par reci o sajtu... - 25.12.2006, 19:01

Čita

Opusti se i uživaj. 100 ljudi 100 ćudi, kako u životu - tako i ovde. Ti imaš svoj stil, imaš svoje mišljenje... i pravo na njega ti niko neće i ne može oduzeti. To pravilo važi za sve članove.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Necromancer
Support
Necromancer je onemogućio reputaciju

Poslednji login: 20.09.2008 14:05
Pol: Muško
Odgovor: Par reci o sajtu... - 26.12.2006, 01:21

@Jega

Hvala na lepim rečima.

Opusti se, tastaturu u ruke i nemaj brige. Kao što je LadyS rekla - 100 ljudi 100 ćudi. Ne možeš ni u stvarnom svetu naletati na sagovornike sa kojima se slažeš, pa tako ni ovde. Zato i postojimo, da razmenimo mišljenja. Svako ih razmenjuje kako zna i ume. Ako smatraš da neko ne razmenjuje onako kako bi ti želeo, pokaži mu kako se to radi.

Koristite Uputstvo i Pretragu u neograničenim količinama!

staro
  (#23 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.09.2008 16:55
Odgovor: Par reci o sajtu... - 08.01.2007, 18:57

Citat:
Necromancer kaže: Pogledaj poruku
@Jega

Hvala na lepim rečima.

Opusti se, tastaturu u ruke i nemaj brige. Kao što je LadyS rekla - 100 ljudi 100 ćudi. Ne možeš ni u stvarnom svetu naletati na sagovornike sa kojima se slažeš, pa tako ni ovde. Zato i postojimo, da razmenimo mišljenja. Svako ih razmenjuje kako zna i ume. Ako smatraš da neko ne razmenjuje onako kako bi ti želeo, pokaži mu kako se to radi.

Prilicno ubedljivo.Jos davno sam sve ovo procitao,primio @ sa lepim zeljama od tebe(moze na TI?) i Lady S i taman ste me naceli sa samopouzdanjem.Obozavam vas sve koji ste ovakav forum stvorili.Jednom sam vec pomenuo,ali nije mi tesko i jos.Vi ljudi prosto lecite.Hvala.

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#24 (permalink))
Necromancer
Support

Odgovor: Par reci o sajtu... - 08.01.2007, 19:21

Citat:
jega kaže: Pogledaj poruku
(moze na TI?)
Može i na pivo.

Ja još jednom da ti se zahvalim na lepim rečima. Ali nismo mi ti koji vode glavnu priču, već članovi. Zahvaljujući kvalitetu članova smo tu gde smo. Mi smo samo imali ideju, a svako ko posećuje ovaj sajt prati našu ideju, koja nigde nije napisana, nego se jednostavno oseti.

staro
  (#25 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.09.2008 16:55
Odgovor: Par reci o sajtu... - 08.01.2007, 19:43

Citat:
Necromancer kaže: Pogledaj poruku
Može i na pivo.

Ja još jednom da ti se zahvalim na lepim rečima. Ali nismo mi ti koji vode glavnu priču, već članovi. Zahvaljujući kvalitetu članova smo tu gde smo. Mi smo samo imali ideju, a svako ko posećuje ovaj sajt prati našu ideju, koja nigde nije napisana, nego se jednostavno oseti.

Jos kad bi znao gde ste,eto me sa belim polu-slatkim i nesto lalinsko na nabadanje,pa da vam pokazem sta mislim o vama.Ali...sedi Jego di jesi,jel je malo kilo-kilo.Zelim vam da ste obaveza svima,kao hleb i mleko,kao sos i meso, kao sapun i voda.Nakacen sam na ISDN i mnogo mi znaci,sto zbog malo vece brzine(128,tako pise),sto zbog rasterecenosti svega po kuci.Medjutim od kako davim ljude po forumu i ovo je naravno sporo.Jos neke od vestina savladjujem uz pomoc vecih faca sa foruma,pa koristim i ovu priliku da dokazem kakve ljude ste inicirali.Sledi vam jos novih clanova,koje cu,ne naterati,nego sam naj... sto kasnim sa upoznavanjem.Ako vam se ikad ukaze potreba da vam moja malenkost zatreba,tu sam. SRECNO!!

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#26 (permalink))
Necromancer
Support

Odgovor: Par reci o sajtu... - 08.01.2007, 20:03

Auuuu bre majku mu, pa sada se ovako osećam ->

Živ ti nama Lalo bio još 105 godina i da se još dugo družimo.

staro
  (#27 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Par reci o sajtu... - 08.01.2007, 20:48

Meni je ovde vrlo lepo kod vas,nema vredjanja ni psovanja na razlicite misljenje,ipak svako od nas je drugacije,sto tako treba i da bude

No me toques

staro
  (#28 (permalink))
Necromancer
Support

Odgovor: Par reci o sajtu... - 08.01.2007, 21:02

Hvala.

staro
  (#29 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Par reci o sajtu... - 10.01.2007, 22:56

Definitivamente sve vise i vise mi se svidja,do sad svi clanovi kojima sam imala prilike da tracam,svi su prijatni,ma osecam se kao kod kuce,aj jos cu da se rasplacem,hihihi,ma salim se,ali mi je vrlo ugodno i prijatno ovde

No me toques

staro
  (#30 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 10:33
Godine: 29
Odgovor: Par reci o sajtu... - 11.01.2007, 01:01

Sve pohvale....najbolji ste

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.