|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Par reci o sajtu... |
|
|
|
|
|
Support
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 20.09.2008 14:05
Pol: Muško
|
Odgovor: Par reci o sajtu... -
08.01.2007, 19:21
Može i na pivo.
![]() Ja još jednom da ti se zahvalim na lepim rečima. Ali nismo mi ti koji vode glavnu priču, već članovi. Zahvaljujući kvalitetu članova smo tu gde smo. Mi smo samo imali ideju, a svako ko posećuje ovaj sajt prati našu ideju, koja nigde nije napisana, nego se jednostavno oseti. |
|
|
|
|
|
P I L E N C E
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.09.2008 16:55
|
08.01.2007, 19:43
Citat:
Jos kad bi znao gde ste,eto me sa belim polu-slatkim i nesto lalinsko na nabadanje,pa da vam pokazem sta mislim o vama.Ali...sedi Jego di jesi,jel je malo kilo-kilo.Zelim vam da ste obaveza svima,kao hleb i mleko,kao sos i meso, kao sapun i voda.Nakacen sam na ISDN i mnogo mi znaci,sto zbog malo vece brzine(128,tako pise),sto zbog rasterecenosti svega po kuci.Medjutim od kako davim ljude po forumu i ovo je naravno sporo.Jos neke od vestina savladjujem uz pomoc vecih faca sa foruma,pa koristim i ovu priliku da dokazem kakve ljude ste inicirali.Sledi vam jos novih clanova,koje cu,ne naterati,nego sam naj... sto kasnim sa upoznavanjem.Ako vam se ikad ukaze potreba da vam moja malenkost zatreba,tu sam. SRECNO!! |
|
|
|
|
|
|
Support
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 20.09.2008 14:05
|
08.01.2007, 20:03
Auuuu bre majku mu, pa sada se ovako osećam ->
![]() Živ ti nama Lalo bio još 105 godina i da se još dugo družimo. ![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Pol: Žensko
|
08.01.2007, 20:48
Meni je ovde vrlo lepo kod vas,nema vredjanja ni psovanja na razlicite misljenje,ipak svako od nas je drugacije,sto tako treba i da bude
![]()
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
|
10.01.2007, 22:56
Definitivamente sve vise i vise mi se svidja,do sad svi clanovi kojima sam imala prilike da tracam,svi su prijatni,ma osecam se kao kod kuce,aj jos cu da se rasplacem,hihihi,ma salim se,ali mi je vrlo ugodno i prijatno ovde
![]()
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 10:33
Godine: 29
|
11.01.2007, 01:01
Sve pohvale....najbolji ste
![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|