|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Knjiga utisaka! |
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
|
Odgovor: Knjiga utisaka! -
20.01.2008, 02:04
Мислим да сат на трачу касни 17 минута за тачним временом.
...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
|
20.01.2008, 02:36
Citat:
Danas na netu postoji stvarno raznih foruma, kriterijumi su uglavnom slični iako se klima ponegde drastično razlikuje. Član sam više od nekoliko foruma, na nekima sam obavljao razne dužnosti a nikada nisam bio isključen ni sa jednog foruma, osim što sam na neke prestao da odlazim, što bi se moglo protumačitri kao samoisključivanje, zar ne. Pošto imam naviku da bez ustezanja kažem svoje mišljenje normalno je da sam dolazio i u sukobe o kojima je sada besmisleno ovde pričati ali moram napomenuti kako sebi nikada nisam dozvoljavao luksuz da se preterano upuštam sa budalama u konflikte, jer spuštajući se na njihov nivo pružate im lepu šansu da vas dotuku ... inače oni drugih šansi nemaju, a vrlo često baš takvi pomenuti izazivaju razne verbalne okršaje, ali to je tako jer im Bog nije podario ništa drugo gde bi mogli da se pametnije i kreativnije izraze pa svoje lične frustracije i probleme pokušavaju rešavati na neprihvatljive načine ... no, ne bih više o onima koji ne zaslužuju i nisu vredni nikakve pažnje. Shvatio si iz prethodnog odgovora koji sam uputio koleginici šta sam želeo da kažem da se ne bih ponavljao. Ja uzimam sebi za pravo da uvek kažem šta mi se dopada ili ne, pa to isto pravo uvažavam i kod drugih. Drago mi je uvek čuti svačije mišljenje, važno je da smo dobronamerni i da u svojim nastojanjima želimo boljitak. Važno je da razgovaramo, da se dogovaramo i da se uvažavamo onoliko koliko je to potrebno i prihvatljivo za normalan svet. Nadam se da moje mišljenje neće niko krivo protumačiti, želja mi je samo da se oslobodimo nepotrebnih balasta i da ovo mesto učinimo prijatnim i prihvatljivim za sve nas. PS. Kada već razgovaramo iskoristiću priliku pa da ne koristim pm, nadam se da se nećeš naljutiti ali spomenuo bih kako su ti sličice u potpisu prilično katastrofalne ... nisam siguran šta želiš njima da postigneš i kažeš ali sam uveren da se to likovno može mnogo bolje izraziti. Naravno, ako mogu da pomognem stojim ti na usluzi. Naglasio bih kako su tvoje sličice daleko od najgorih, posebno mi se ne dopadaju one cirkusko nijansirane na kojima postoji kompletna paleta svih mogućih i nemogućih nijansi začinjena cvećem, srcima, lutkicama i raznim sličnim za****ancijama ... lagano se privikavam da ih ne primećujem iako se ne mogu oteti utisku da su bljak. |
|
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:36
Pol: Žensko
Godine: 31
|
23.01.2008, 02:29
Sticajem čudnih okolnosti,dok sam tonuo u dosadu
...Kako par dana nije radio kafe,odlutah kao posmatrač,do nekih drugih cafea...mogu samo reći da se ovde osećam kao kod kuće ,i sve pohvale za rad vrednih moderatora,pogotovo onih što aktivno učestvuju na paparazzu![]() treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Godine: 31
|
Citat:
Jaooo, bioskop ponovo radi!! ![]() Svašta! Sto puta sam za tri dana proverila da li je sajt dostupan ili ne - valjda to dovoljno govori a Vama gospodine hvala na odgovoru, sve je u savršenom redu, taman posla da Vi meni treba da persirate. I da se znamo privatno, persirala bih ja Vama. Ne bi bilo obrnuto ![]() |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
|
23.01.2008, 15:15
onomad dobih podugacak text o tome kako mi slike nisu umetnost te su radi toga obrisane......malo potom azzuriran mi potpis jer je reklama.......pa obrisan post na ginekologiji iz neobjashnjivog razloga (jedino mi pada na pamet da je razlog to shto je naveden link da potkrepi text)....danas mi obrisan politicki potpuno korektan post jer je na engleskom...
...a ovo ![]() stoji bez problema..... mogla bih da navedem jos primera no me mrzi da kopam po temama i postovima.... a primera ima, nije da nema... sve mi se cini da se i ovde (NE)brishe po babu, strichevima i licnim preferencama. |
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
|
23.01.2008, 15:23
Maski, nema ljutis... nisi jedina kojoj se brisu postovi (slikoviti ili tekstualni). Ljudi samo rade svoj posao, po pravilima foruma.
Ja se, na primer, vise ne zalim niti ista ikom zameram. Ovde mi je lepo, imam ispunjeno slobodno vreme, volim ovaj sajt (nemoj nikom da kazes )... a kad se desi da mi neka tema ili post "nestane", uzmem to kao "smetnje na vezama" ili "menjamo aku-traku-tr"![]() Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|