|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Knjiga utisaka! |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Knjiga utisaka! -
18.01.2008, 21:35
Ne, ne, ne, ne, ne
![]() Skroz si me pogrešno razumela. Zbog preglednosti sam pomislila da je možda jednostavnije sjediniti chit-chat, pričaonicu i druženje forumaša. Toliko mi se puta desilo da vidim temu prilikom pregledavanja i da želim na nju da odgovorim, ali da u trenutku nemam vremena. Pri novom uključenju jednostavno ne mogu da je nadjem. Klik ovamo-klik onamo i na kraju dignem ruke. Nikakvo brisanje dakle, tek spajanje već postojećeg. Čemu takva završnica tvog posta? Sajt sam pri prvom pristupu pohvalila i da tako nisam mislila, ne bih se ovde ni guzila. Si? ![]() |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
|
18.01.2008, 21:47
Koleginice kako je to lepo kada se guziti moramo medj' dragim nam ljudima,ali moram na tren da se vratim u realnost... Nisi ni ti nju dobro razumela,a i ona se zapričala,pa sam se i ja naljutio skoro na kraju njenog posta...
Izvinjavam se što se mešam,obično takve ne volim ni sam,a i oni što mire ispadnu krivi za sve,ali Najgora je sinonim za najbolju,veruj meni,a tebe koleginice iako nisi precizirala kg i visinu na drugim temama,volem,nekako intrigiraš i inspirišeš..uostalom vidiš da idem za tobom k'o tele za majkom ničim izazvan,ali to je van moje kontrole... Elem melem gde stadoh jbt... da,ne pravite dramu ni iz čega... Da treba da se napušite pomogao bih vam,ovako nemojte ako iole poštujete ono što vam pišem,jer zezanje je zezanje,bez njega ne može,a ovo vam ozbiljno pišem ili sugerišem dobronamerno... Usput zavoleh i ja ovaj forum,ne bih se qrčio tamo gde se i vi guzite... ![]() |
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 05:50
|
18.01.2008, 22:23
Citat:
![]() Ali...jesi koristila pretragu? pogledas gore, pa malo desno e tu imas opciju - pretraga- Tu su i opcije uputstvo, lista clanova, nove poruke...trazi, trazi pa ces naci ![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
|
18.01.2008, 22:23
![]() ![]() ![]() Nisam valjda zvučala grublje nego što sam htela? Ukoliko je tako, javno se izvinjavam Gdji/ci Najgoroj-Najboljoj i svima ostalima. Mnogo volim da lajem na zvezde, ali nisam prgave prirode. To je valjda za nas medvede karakteristično. Mislim... to da smo po prirodi... prirodno... bučniji, jel? S' toga nije ni čudo, kolega, što dojmite da stalno idete za nama. Ustvari ne možete da nas zaobidjete. Kao ni neke pre, a izgleda iz istog legla... ![]() |
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
|
19.01.2008, 15:11
Citat:
Voleo bih da uz njih informativno unesete nešto teksta, kao što su lokacija, vreme, doba snimanja, neku pričicu o tome zašto vas je baš nešto inspirisalo na snimanje i tako u tom nekom smislu ... Osećajte se prijatno i opušteno, kao i inače kada se nađete okruženi prijateljima, drago nam je što ste sa nama i nadam se da ćete naći prilično tema koje Vas zanimaju. Kniga utisaka (Lično mišljenje, nevezano za moderatorsku funkciju koju obavljam.) Pojavila se jedna grupa novih članova na forumu, stigli su sa nekog drugog foruma koji je iz nekih razloga prestao sa radom ili nešto slično, no to nema puno veze jer me ne zanima previše ... stigli su na ovaj forum, forum koji najbolje oslikava Vojvodinu onakva kakva je, a u Vojvodinu su uglavnom svi stizali jer ih je neka muka na to naterala, pa su tako nekako i oni stigli u potrazi za nekim mestom gde će se lepo osećati. Verujem da su odabrali pravo mesto, verujem da su korektno bili dočekani i primljeni kao što dolikuje pravim domaćinima kakve smo uvek želeli da predstavljamo, a i predstavljali smo uvek koliko god smo to bili u stanju. Zašto ovo pišem. Pa zato što se ovde piše o utiscima, a utisak mi je da se oni drže zajedno u grupi i pitam se zašto. Da li postoji neki strah od nas ranije pridošlih, na neki način malo više domaćih ... ne bi trebalo, mi nismo nikakva opasnost i to ne želimo da budemo ni za koga ko je dobronameran i korektan. Nemam ništa protiv ni što se drže zajedno, to mi je lepo i pozitivno ali potenciranje toga zajedništva pomalo ograničava uklapanje i prihvatanje od ostalih članova. Naročito smeta svakodnevno moram reći spamovanje foruma ličnim dopisivanjem u sklopu tema, što je off topic po default-u i u tome nema nikakvih dilema. Moram napomenuti kako postoje razne mogućnosti komunikacije sa kojom su članovi upoznati, počev od privatnih poruka pa preko raznih servisa koje možemo naći na netu, spomenuo bih samo neke Gtalk, MSN Messenger, Yahoo Messenger, ICQ ... potom Pidgin koji objednjuje više servisa itd. da ne zaboravim ni prostore na samom forumu predviđene za razno razne razgovore ... O tome da su oni iz istog legla i da su povezani verujem da i vrapci već sve znaju, postaje pomalo dosadno ... Spomenuo bih još samo jednu sitnicu, ovde su svi dobro došli, primljeni su kao u pravu domaćinsku kuću što ovaj forum i jeste ali bez obzira na sve dostupne slobode, svaka naša kuća ponaosobom ima svoj kućni red, pa tako i ova naša zajednička kuća, te bih molio sve prisutne bilo kojim grupama i grupacijama da pripadaju da ga se dosledno pridržavaju. Osnovni kućni red se zna ko određuje i o tome nema puno prostora da se pametuje niti prepire. Osnivači su sigurno uvek spremni da svaku dobru ideju sprovedu u delo ako je tehnički izvodljiva ali je treba korektno izneti u temi koja je za to namenjena. To je bar jednostavno i jasno. Neki pokušaji koji se u nekim momentima naziru da se forum prilagodi nekim drugim mestima na kojima smo bili i koja su nam draga nema neku svrhu, naročito ne ako se o tome žali i uzdiše širom foruma. Mogao bih još štošta da napišem ali verujem da sam bio dovoljno jasan i precizan, na sve nejasnoće koje bi neko mogao da ima u vezi ove poruke sam spreman da odgovorim. Hvala Vam na pažnji. Umesto pozdravne poruke, za sve novopridošle članove i za sve one koji smatraju da im ovakav pozdrav pripada, citiraću detalj iz jedne iskrene i lepe pesme: Citat:
![]() |
||
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
|
19.01.2008, 21:05
Ranojutarnja razmišljanja su nešto najlepše što sam u skorije vreme pročitala, a da nije citirano, prepisano ili tek malo našminkano i zalepljeno na zid.
Utisak gospodina odmerenog i toplog koji ostvaljate, te isti duh koji prenosite na ovaj sajt, vredan je svake pohvale. Ako ćete dozvoliti da vas pohvale oni na koje ste očigledno malo kivni. Prvo: kao novajlija na ovom forumu zahvaljujem se na dobrodošlici. Kao drugo: nije lepo da ste ostavili moju poruku koja ne pridružena ostalim ima potpuno neki drugi smisao. Ta "legla" o kojima pričate nemaju veze sa leglom koje ja pomenuh. Leglo i medvedi i ko zna šta još napisano u dve-tri poruke su tek bili aludiranje na moju težinu. Podsmevanje samom sebi. Prepiska se i pre vaše opomene nastavila privatno. No..smatram da ako već želite da se opustimo, sasvim je normalno da jedni drugima uputimo te off topic odgovore. I ljudi za stolom, uz muziku i meze, ponekad se zapričaju i upadnu jedni drugima u reč, pa opet se ne smatraju nevaspitanim i nekulturnim. I smatram da niko, pa ni ja, nije preterao u offtopicima. Da svi ovde, počev od Vas, pa do starih i novih članova - te moderatora, Vojvodjana ili onih iz dijaspore - odišu kreativnošču, odmerenošću i stilom. I da se svi jednako druže. Zbog pravljenja klanova na drugom sajtu se i pobeglo. to što ga pominjemo je tek pozdravna poruka, mali znak raspoznavanja i ništa više. Ide se dalje...i uživa. |
|
|
|