VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > VojvodinaCafe > Predlozi, pohvale i kritike

Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Knjiga utisaka!
staro
  (#121 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Pol: Žensko
Odgovor: Knjiga utisaka! - 23.09.2007, 23:25

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Jedino mi se ne dopada ta bebi plava biterlemonska boja...
Najveci broj sajtova je plav, a plava je vrlo hladna boja.
Nije to za toplinu jednog ovakvog sajta!
Poetski recno, a da znas da si u pravu(sto se hladnoce tice,ili topline).U prvi mah nisam ni shvatila - sve ostalo dobro uradjeno mi je odvuklo paznju.I pisali smo odmah o tome,na liCIN0m mestu - direktan prenos
Ide zima, a boja suncokreta(ili limuna),poput Sunca, podstice proizvodnju serotonina,pa ga na klackalici sa dopaminom, cini jakim borcem protiv melanholije, na primer.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#122 (permalink))
Necromancer
Support
Necromancer je onemogućio reputaciju

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 20.09.2008 14:05
Pol: Muško
Odgovor: Knjiga utisaka! - 23.09.2007, 23:53

@za sve kojima se sviđa novi izgled

Hvala ljudi na lepim rečima.

@za sve kojima se ne sviđa novi izgled

Da li sam rekao da će uskoro biti još templejta? U čemu je onda problem? Ako smatrate da se templejti štancuju, izvolite pa napravite par komada, ja ću ih vrlo rado odmah postaviti. Kome se ne sviđa, neka ne dolazi u narednom periodu dok se ne naprave novi.

Koristite Uputstvo i Pretragu u neograničenim količinama!

staro
  (#123 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Godine: 29
Odgovor: Knjiga utisaka! - 24.09.2007, 08:05

Citat:
Necromancer kaže: Pogledaj poruku
@za sve kojima se ne sviđa novi izgled

Da li sam rekao da će uskoro biti još templejta? U čemu je onda problem? Ako smatrate da se templejti štancuju, izvolite pa napravite par komada, ja ću ih vrlo rado odmah postaviti. Kome se ne sviđa, neka ne dolazi u narednom periodu dok se ne naprave novi.
Striček, grizi

Ma gle, novo nam je ali naviknut ćemo se svi brzo a tad ćemo reć dal' nam se sviđa ili ne. Ali što je je.. Lijepo je da se rade promjene te se radi na unapreijeđenju sajta.

staro
  (#124 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: Knjiga utisaka! - 25.09.2007, 08:35

Sve pohvale za novi izgled i vaş rad do sada !
a te sitnice te boja te slova i sl. gluposti povremeno im promeni da se raduju i polemişu

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#125 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Godine: 15
Odgovor: Knjiga utisaka! - 25.09.2007, 22:24

Ljudi dizajn je extra sto se tice estetike ali nije bas funkcionalan.

1. Glavni meni foruma u header-u je malo cudan ali necro rece da nece biti promena pa nam valjda ostaje da se navikavamo Ipak, kada se na index-u klikne na "Precice", pola padajuceg menija je zaklanjeno reklamom

2. Ovo je moj prijateljski savet. Postavite da se forum otvara kao nova stranica a ne unutar portala. Mislim, nije prakticno a i poprilicno neoriginalno

Toliko. Sve sem ovoga je stvarno fantastico

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#126 (permalink))
private_zg
Početnik
private_zg će uskoro postati poznat članprivate_zg će uskoro postati poznat članprivate_zg će uskoro postati poznat član

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 23.05.2008 15:41
Godine: 32
Odgovor: Knjiga utisaka! - 04.10.2007, 14:05

Pohvalio bi sve ovdje sto su uvijek za zabavu i drustvo. Ne gleda nitko na prosla vremena nema onih zadrtih ljudi i to mi se sviđa.

Newton je bio u krivu, lakse brze padaju

staro
  (#127 (permalink))
lilika
Veteran
lilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članova

Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Godine: 21
Odgovor: Knjiga utisaka! - 06.10.2007, 20:23

Jako mi se svidja izgled sajta a ljudi na ovom sajtu su divni nedavno sam dosla ali mi se toliko svidja da nemam namjeru da idem ovdje su ljudi divni pocevsi od Arthura Denta i slatke Sussi koji su mi odmah prvi dan pozeljeli dobrodoslicu pa ia od Drinche koja je divna a i Veverica i Lav sa kojima sam se druzila na tracu ma svi su ovdje divni stvarno drago mi je sto sam ovdje i sto sam dio ove velike porodice koja se zove Vojvodina cafe.

Mene niko ne voli,
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao,
jer ja bih svoje srce svakom dao.

staro
  (#128 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
Odgovor: Knjiga utisaka! - 07.10.2007, 16:39

Ja sma samo dosla da pohvalim novi templejtsve mi se svidza

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#129 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Knjiga utisaka! - 07.10.2007, 17:06

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

E sad ću te izljubim za ovu sivu najviše na svetu Nekrofilu nijedan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kako je do jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, još nema one idiotkinje u rozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee u hederu

Mislim, mogla bih ja sad da cepidlačim, ali neću

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Knjiga utisaka!
staro
  (#130 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Godine: 28
Knjiga utisaka! - 07.10.2007, 17:10

..