|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Knjiga utisaka! |
|
|
|
Support
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 20.09.2008 14:05
Pol: Muško
|
Odgovor: Knjiga utisaka! -
23.09.2007, 23:53
@za sve kojima se sviđa novi izgled
Hvala ljudi na lepim rečima. ![]() @za sve kojima se ne sviđa novi izgled Da li sam rekao da će uskoro biti još templejta? U čemu je onda problem? Ako smatrate da se templejti štancuju, izvolite pa napravite par komada, ja ću ih vrlo rado odmah postaviti. Kome se ne sviđa, neka ne dolazi u narednom periodu dok se ne naprave novi. |
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Pol: Žensko
Godine: 29
|
24.09.2007, 08:05
Citat:
![]() Ma gle, novo nam je ali naviknut ćemo se svi brzo a tad ćemo reć dal' nam se sviđa ili ne. Ali što je je.. Lijepo je da se rade promjene te se radi na unapreijeđenju sajta. ![]() |
|
|
|
|
|
|
:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
|
25.09.2007, 08:35
Sve pohvale za novi izgled i vaş rad do sada !
a te sitnice te boja te slova i sl. gluposti povremeno im promeni da se raduju i polemişu ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Godine: 15
|
25.09.2007, 22:24
Ljudi dizajn je extra sto se tice estetike ali nije bas funkcionalan.
1. Glavni meni foruma u header-u je malo cudan ali necro rece da nece biti promena pa nam valjda ostaje da se navikavamo Ipak, kada se na index-u klikne na "Precice", pola padajuceg menija je zaklanjeno reklamom ![]() 2. Ovo je moj prijateljski savet. Postavite da se forum otvara kao nova stranica a ne unutar portala. Mislim, nije prakticno a i poprilicno neoriginalno ![]() Toliko. Sve sem ovoga je stvarno fantastico ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 23.05.2008 15:41
Godine: 32
|
04.10.2007, 14:05
Pohvalio bi sve ovdje sto su uvijek za zabavu i drustvo. Ne gleda nitko na prosla vremena nema onih zadrtih ljudi i to mi se sviđa.
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Godine: 21
|
06.10.2007, 20:23
Jako mi se svidja izgled sajta a ljudi na ovom sajtu su divni nedavno sam dosla ali mi se toliko svidja da nemam namjeru da idem ovdje su ljudi divni pocevsi od Arthura Denta i slatke Sussi koji su mi odmah prvi dan pozeljeli dobrodoslicu pa ia od Drinche koja je divna a i Veverica i Lav sa kojima sam se druzila na tracu ma svi su ovdje divni stvarno drago mi je sto sam ovdje i sto sam dio ove velike porodice koja se zove Vojvodina cafe.
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao, jer ja bih svoje srce svakom dao. |
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
|
07.10.2007, 16:39
Ja sma samo dosla da pohvalim novi templejt
sve mi se svidza ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
|
07.10.2007, 17:06
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() E sad ću te izljubim za ovu sivu najviše na svetu Nekrofilu nijedan!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() Kako je do jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, još nema one idiotkinje u rozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() u hederu ![]() Mislim, mogla bih ja sad da cepidlačim, ali neću ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|