VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > VojvodinaCafe > Predlozi, pohvale i kritike

Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Knjiga utisaka!
staro
  (#111 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
Odgovor: Knjiga utisaka! - 22.09.2007, 13:50

Sve novotarije nemoraju uvek da budu lepe i korisne, ali ruku na srce novi izgled Vojvodina Cafe-a, je za svaku pohvalu, estetski, funkcionalno i praktično, svakog dana maltene nešto novo, a osnova se modifikuje samo na bolje. Bravo!!!
Drago mi je što nisam odlutao negde drugde.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#112 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Knjiga utisaka! - 22.09.2007, 14:32

Meni se mnogo svidja ovaj look ali me smetaju zvezdice,da budem iskrena,lepse bi isle knjige

Anyway well done

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#113 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Knjiga utisaka! - 22.09.2007, 15:02

Meni se sviđa što mi je omraženo pp sanduče dobilo na zapremini ionako zaboravim ponekad da pobrišem, pa se napuni, a sad ću da imam lepo mesta za sve te bicepse koji mi svakodnevno pristižu i da ne brigam

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#114 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Knjiga utisaka! - 22.09.2007, 15:54

Nemam zamerke ovako mi se naj svidja

staro
  (#115 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Godine: 25
Odgovor: Knjiga utisaka! - 22.09.2007, 16:35

sve ste promjenili ali ljude jok salim se super je ali sa ovim ljudima ovde i sa vama naravno

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#116 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Godine: 42
Odgovor: Knjiga utisaka! - 22.09.2007, 17:08

Jedino mi se ne dopada ta bebi plava biterlemonska boja...
Najveci broj sajtova je plav, a plava je vrlo hladna boja.
Nije to za toplinu jednog ovakvog sajta!

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#117 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
Odgovor: Knjiga utisaka! - 22.09.2007, 21:07

...dobro je da gore ne može biti...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#118 (permalink))
Pera Mitic
Početnik
Pera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan član

Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Godine: 58
Odgovor: Knjiga utisaka! - 22.09.2007, 22:00

Pametno je sto starije clanove obevastavate putem maila, pa sam se pripremio za novosti, inace bih mislio da sam pogresio, a i srce oslabilo. Fino ste me podsetili da svratim. Malo fale one devojcice, ali dobro, navici cu se. Gde ovi mladi, tu i ja. Pohvale Samo jos da nadjem gde mi je sta

Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da živi!

staro
  (#119 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 48
Odgovor: Knjiga utisaka! - 23.09.2007, 21:51

Uopste vise ne lici na onaj stari. Design mi se uopste ne svidja. Podseca me na neke druge koje sam posetio samo jednom.
Izgled mu uopste nije "Vojvodjanski" nego "sta ti ja znam".

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

staro
  (#120 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 02:46
Odgovor: Knjiga utisaka! - 23.09.2007, 21:59

Citat:
pero_M kaže: Pogledaj poruku
Design mi se uopste ne svidja. Izgled mu uopste nije "Vojvodjanski" nego "sta ti ja znam".