|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Internet bonton... |
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Pol: Žensko
|
Internet bonton... -
22.08.2007, 22:19
...ili , kako biti i internetski kulturan - obrazovan - naoruzan znanjem. Mnoge stvari iz ove oblasti me zanimaju, jer cesto ne znam sta je u redu, a sta ne.Onaj deo koji se odnosi na domace vaspitanje je jasan k'o dan, ali i pored silnog vremena do sada provedenog na net-u , ostaju nedoumice.Kaze neka poslovica da ne postoje glupa pitanja, nego samo glupi odgovori.A na ovom linku sam nasla(trazeci internetski bonton) , kako pametno postavljati pitanja http://solair.eunet.yu/~fangorn/smar...stions.sr.html izvor - Kompjuterska literatura My city-ja Sta kaze vase iskustvo?Dodajte,oduzmite...pa da saberemo ![]() |
|
|
|
Odgovor: Internet bonton... |
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
Odgovor: Internet bonton... -
25.08.2007, 12:48
Citat:
Htela sam na vestima(drustvo oko nas) da postavim temu , a nisam videla "Pravila i uputstvo za postavljanje tema na forumu "Vesti" i napravila mali milion gresaka, pa mi je dear SQUAW jedno , pomogla, po obicaju.O toj vrsti pravila pisem, a sta je ko poneo iz kuce je jako,jako vazno za sve, ali za ove "tehnicke" finese, tipa" gde postaviti sliku na vestima" i sl. - ne. Na to sam mislila. anex:hvala sto si kod kuce naucila da i nepoznatom treba pomoci ako si u mogucnosti ![]() |
|
|
|
|
|
|
just en
|
25.08.2007, 13:33
Citat:
Da zelim sama bilo sta da radim po tom pitanju, radila bih na blogu, a ovo je forum.Razlika…drastiChna. Isti princip sam primenila kada sam na muzici postovala ja kod ljudi koji nisu postavili ni 100ti deo opusa( a kamoli “bar polovinu”,kako mi rece juce,PP ) muzicara koji je drag i njima i meni. Poenta je, po mom misljenju, da imamo,bez jurnjave po net-u, sve drage nam pesme, ali - OVDE. Poenta je da ako necije dve-tri pesme volis najvise-stavi njih prvo, ostali ce svoje, pa onda nastavis ti. Tako cemo se i druziti, a ne juriti bezglavo za raznoraznim ciframa,titulama, nadimcima… Poenta je da se kroz pesmu ne samo druzimo,nego i naucimo ponesto – ne mozemo, sve i da hocemo, sve sami. Poenta je ne biti sebican.Ljudi koji vole muziku,ali bas onako,iskreno, to nisu. ... Tako ja mislim i dalje, ali ako su VC pravila drugacija,ispostovacu ih. Zivot je suvise kratak da se shvate sve poente,ali godinu i vise dana boravka na VC je dug period.Pre nedelju dana sam sasvim jednostavno pitanje postavila( strucno,recimo,jer je u pitanju VC) i dobila odgovor "probaj,mozda moze...".Mislim da ne moze tako.Bilo bi lepo da na PP dobijem odgovor kako moze.Hvala. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
|
25.08.2007, 14:08
Citat:
koja je poenta kaladonta? onda koja je poenta tema sa osobom iznad,ispod... na...pored... ![]() evo konkretno sta je poenta teme "Znate li se smejati" copy/paste s nekog astroloshkog sajta? Pa onda recimo koja je poenta kad neko pishe iskljucivo centrirano, te i te boje, tog i tog fonta... pa majku mu kad su korice bile bitnije od sadrzine... ![]() Verovatno i jesi u pravu, samo sto ja to vishe ne primecujem... Ubica mekog srca. |
|
|
|
|
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
|
25.08.2007, 14:48
Citat:
![]() Takođe, jedno od osnovnih stavki internet bontona je da se sadržaj privatnih poruka ne iznosi na forum, jer se one upravo zbog toga i zovu "privatne". ![]() |
|
|
|
|