|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Traženje posla |
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Traženje posla -
22.09.2006, 20:34
Citat:
Slobodno se u propratnom pismu pozovite na Vojvodina cafe. http://poslovi.infostud.com/konkursi...?posaoID=11176 Sretno! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: juče 22:53
|
04.05.2007, 06:38
Pa nismo svi zavrsili neku skolu,tako da nije mi bas tesko naci bilo kakav posao,jedini problem mi je da napisem CV,vec ne znam sta da napisem,jer obicno stavim predhodne poslove,gde i koliko dugo sam radila,onda uzmem kola provozam se po gradu i ostavljam ma svugde jedan CV
i uvek se nadje nesto ![]()
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 02:56
|
27.05.2007, 13:10
Citat:
Odlični svi saveti koje si dao! Nadam se da će mnogima dobro doći i da će se pridržavati istih. Mene jedino zanima kako poslodavcu ,, dovesti u svest,, citiram te Trudite se da pri izboru posla isključivo stavljate akcenat na zaradu i uslove rada, radite na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko pitamo za platu, smesta smo odbijeni.A kako da saznamo kolika plata je odredjena za to mesto? Drugo, sve ovo može da se primeni, idealno si napisao, ali kada su godine starosti u pitanju, tu nema pardona , tj. ne uzima se u obzir ni stručnost, ni znanje, ni profesionalnost, ni fleksibilnost, ni zdrav razum. Ovo sve znam iz sopstvenog iskusta. Jednoroditeljska ( nov izraz za samohrane majke! ) porodica, bez ikakvih primanja.Hm. Kako razmišljati sa 2 eura ( pozajmljena) za nedeljni ručak? Mozak stane. Suština mog posta: kako da se zaposlimo mi, koji smo zakoračili u 50-u ? Molim i biću duboko zahvalna za savet. Konkurisala u poslednjih godinu dana na 40 radnih mesta. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 03.11.2007.
Poslednji login: 19.11.2007 05:07
Pol: Muško
Godine: 36
|
04.11.2007, 11:10
EEEHHH traženje posla.... Prema navedenim iskustvima u traženju posla, mislim da svi mi ovde komotno možemo da se zaposlimo u nekim HR agencijama kao savetnici, ili junior analist ili slično, jer iskustva u traženju imamo nekada i više nego u samom poslu ma koji to bio!!! ![]() Moj put (razvojni put Bore šnajdera) je išao: pripravnik-trgovac-nabavljač-junior manager-area sales manager-inženjer prodaje-(pa onda mali pad) komercijalista-šef BS.... ![]() Imam 35 i ovo sada mi je 5-ta firma + 2 honorarna posla!! Najsmešnije mi je bilo kada sam radio za firmu iz oblasti tehničkog obezbeđenja gde nisam dobio poslednje 2-3 plate, ali mi je uredno bio plaćen službeni put za London na sajam sa putnim troškovima (?!?) Kažete, pa šta bar si video Lndn, e pa m |