|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Pisanje CV-a |
|
Odgovor: Pisanje CV-a |
|
|
Todd Anderson
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Pisanje CV-a -
04.06.2006, 20:19
Iako sam u potpunosti svestan presudne važnosti koju dobro sročeni CV ima prilikom konkurisanja za željeni posao, moja urođena lenjost me sprečava da izdvojim jedan dan i da napišem pet-šest različitih CV-ja za sve one vrste poslova za koje neprekidno konkurišem (u sveopštoj pomami za prokletim novcem, kojeg nikako da namaknem u dovoljnim količinama
).Na sreću, danas već postoji i nekoliko domaćih sajtova koji nude zavidnu pomoć prilikom sastavljanja CV-ja, tako da vam preporučujem da posetite http://jobs.urbae.com/ ili http://www.link.co.yu/ . Naime, na odgovarajućim stranicama ovih web sajtova možete uneti sve bitne podatke o sebi i tako sačiniti kostur svog budućeg CV-ja, koji posle treba samo malo "našminkati" (e, baš samo to "malo" meni fali ) i - to je to! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
|
23.09.2006, 17:08
Teorijska razlika mi je odlično poznata.
![]() Međutim, ja govorim sa druge strane te priče - praktične! Datum rođenja je bitan posebno ako u konkursu postoje odrednice po pitanju starosne granice potencijalnih kandidata, kao i godina početka studiranja a ne samo završetka! Onom ko vas zapošljava itekako je bitno koliko dugo ste studirali! |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 19:05
Pol: Žensko
|
23.09.2006, 17:40
OK. U pravu si. Ja zaboravljam da kod nas vaze drugaciji standardi nego u inostranstvu.
![]() |
|
|
|