VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
CV i pismo o motivaciji
staro
  (#21 (permalink))
Poslodavac
Novi član
Poslodavac je na početku

Član od: 27.05.2007.
Poslednji login: 29.05.2007 21:08
Pol: Muško
CV i pismo o motivaciji - 29.05.2007, 01:52

Postovanje,

Da li poznajete firme koje uz ce CV traze i pismeno izrazenu formu vase motivacije za rad? Sta bi vi napisali? Zasto zelite raditi u toj firmi? itd. Hvala!

Pogledajte moj link u profilu! Hvala!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: CV i pismo o motivaciji
staro
  (#22 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 05:39
Pol: Žensko
Odgovor: CV i pismo o motivaciji - 11.06.2008, 04:38

Citat:
Poslodavac kaže: Pogledaj poruku
Postovanje,

Da li poznajete firme koje uz ce CV traze i pismeno izrazenu formu vase motivacije za rad? Sta bi vi napisali? Zasto zelite raditi u toj firmi? itd. Hvala!
pa koliko je meni poznato svaka firma trazhi uz CV/rezime i obavezni cover letter iliti taj pismeni deo u kojem se izrazi zhelja zashto aplicirate bash za njihovu firmu.. a neki chak trazhe i preporuke bivshih poslodavaca ili profosora [u sluchaju da neko nema radno iskustvo]..

meni je trebalo nekoliko meseci prije nego shto sam rezime i cover letter dovela u red kako spada.. osobito mi je bio problem cover letter s obzirom da nisam znala kako i shta sve treba da kazhem.. onda sam napisala jedan sluzhbeni, a od onda menjam delove, zavisno kako mi treba za koji intervju.. s obzirom da sam trazhila posao bash u struci koja me interesuje nije mi bilo teshko da napishem zashto sam bash njih izabrala i koje su zapravo moje motivacije za to..

nisam za preuvelichavanje.. no s obzirom da imam neshto iz iskustva sa Balkana mogu reci da sam u rezimeu samo produzhila trajanje tih iskustava shta oni znaju.. niti probjeravaju niti ih u biti interesuje

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen