|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Izvlakuse |
|
Odgovor: Izvlakuse |
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Pol: Žensko
|
Odgovor: Izvlakuse -
26.11.2008, 20:11
Koleginicu iz odeljenja sam upoznala nakon mojih 9 godina rada.
Ne, nemojte me pitati po kojim je sve osnovama odsustvovala. Znam da smo je čekali svakog oktobra da se vrati. Uredno su mi kupili kintu za njen rođendan. Jednom su me čak zamolili da joj odvezem smrznuto povrće nabavljeno preko sindikata. Hoću, ali ja tu ženu ne znam. Šok mi je bio kada je konačno počela da radi njena rečenica upućena meni: Dobro je, neka mladi rade. Ja već imam 15 godina staža (od kojih 10 godina onih tokom kojih je vukla razna bolovanja). Iz te firme sam otišla nakon 3 meseca kako se ona vratila na posao. Bilo joj je jako žao što idem i kroz suze mi je rekla mi je "A tek si došla." ![]() Mogu sve da progutam sem izvlačenja na bolest dece koja su pri tom sasvim zdrava. Da li se izvlačim i ja? Naravno. Postoje oni dani kada mi se jednostavno ne radi i sve što krenem krenem naopako. Tad obično kažem: nije mi dan, radim na minimumu. Biće boljih dana. Naravno, ovakve izvlakuše su sasvim prihvatljive ako su nisu učestale. |
|
|
|
|
|
BLECHMANN von OZ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.04.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 01:44
Pol: Muško
|
Odgovor: Izvlakuse -
26.11.2008, 22:56
lepo je sve to kad mozes recima da se izvuces.
Ali kad radis kod kuce pa svaki korak posla koji ti se nalazi 500km od tebe moras da saljes mailom. Jedino je prednost a to mi i prija kad mi se duze spava lepo se bas i prespavam, Znam da me niko nece proveravati u minut ili uradjeni sat ali ponekad je tesko nadoknaditi izgubljeno. A vadim se ponekad eto ne mogu bas da budem efikasan eto ne daju nam struju ovde pa nema grejanja pa milina kako je to lepo vaditi se nekom ko je u EU stalno kako ovde nista ne valja kako niceg nema pa eto ne mogu da radim. A vadim se i da mi je nekad lose od hrane od hleba ovde te ne mogu da radim a tek kad kazem kako je neispravna voda pa opet izvlakusa. Treba samo konstantno kukati. I onda kad predjem 500km ceka me prvo brdo eko hrane i sve po redu da se povratim da mogu efektivnije da radim za svaki euro cent. A sve zbog crnog hleba koga ovde nema! ![]() -ljubav ulazi kroz stomak a tesko se vari |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Izvlakuse |