|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Poštenim radom do bogatstva |
|
Odgovor: Poštenim radom do bogatsva |
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Pol: Muško
Godine: 28
|
Odgovor: Poštenim radom do bogatsva -
19.05.2006, 15:26
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
19.05.2006, 15:46
Citat:
-Vrlo dobro znam kakve muke srpska proizvodnja ima (insajder), bara sve manja-krokodili sve veci ! Al' ajd' pogledajte gde se u Srbiji dobro zivi Beograd-Novi Sad, ima li tu proizvodnje il' je suva usluga! Ako nesto nemozes da prodas, pa batali pos'o. |
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
|
22.05.2006, 23:17
Citat:
-P.S. Nisam se direktno osetio prozvanim (primetio sam da si tezak kontras), nego znam par stvari iz prve ruke ! |
|
|
|
|
|
|
haile selassie
|
nisam kontras, nego uvijek zelim da sagledam stvari malo dalje od svog nosa.
a muljali su svi redom, netko je prezivljavao, a netko se bogatio, pa kad skupis sve to malo po malo i veliko, svakako na kraju dodjes do propadanja. a ti tvrdis prvo da se moze obogatiti, a poslije kazes da muljas ("po popodne sta mogu da izmuvam"), pa sad stvarno ne znam sta si htio s tim da kazes (muljas ili ne, ili je to posteni rad). tema je bila posteni rad (a s njim se jako tesko mozes obogatiti), a muljanjem, zavisi od snalazljivosti.
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
|
23.05.2006, 16:46
-Dakle tema!
Odgovor: ponavljam da moze. Muljanje je sirok pojam i nije apriori negativno, za razliku od npr. muvanja. To je recimo svastarenje a muvanje npr.laganje. Kupio si jeFtinije od nekog kome su pare trebale - a prodao nekome kome je roba trebala. NE? Ide jako tesko al' moze. Imam dosta primera al' to bi moglo da bude na nekoj drugoj temi. I na kraju pa naravno da zavisi od snalazljivosti i u legalnom biznisu. Moze i mora i bice. Ako smo preziveli, da ne nabrajam, biznis je za nas beba. Danas sam prodao jedan sleper robe oko 5.000 din cisto, bez da sam istu i video. E molim te lepo, da li sam ja muljator ili sam samo naplatio svoju uslugu a kupac je dobio ono sto je trazio i svima lepo. Ja kazem. -Dobrodosli u fazu I prvobitna akumulacija kapitala. Jeste surovo al' Tito je mrtav "Kralj je mrtav ziveo kralj" |
|
|
|