|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Sindikat |
|
Odgovor: Sindikat |
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 21:29
Pol: Žensko
|
Odgovor: Sindikat -
03.05.2008, 20:15
Citat:
Bilo bi lepo da čujemo iz prve ruke utiske i polutka-sindikata i onog pravog, funkcionalnog. |
|
|
|
|
|
|
mouse hunter...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 23:29
Pol: Muško
Godine: 34
|
03.05.2008, 20:18
U mojoj firmi je zakonom zabranjeno sindikalno organizovanje.
![]() Od sada cu na ovoj temi ucestvovati samo kao citalac. A vi slobodno opletite po vlasti i poslodavcima. Podrzavam vas. ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: danas 23:15
|
03.05.2008, 22:23
Citat:
Dali je "polutka-sindikata" ili "funkcionalnog-sindikat" u jednoj drzavi ne zavisi od radnika,sindikata ili poslodavaca nego od zakonskih propisa te iste drzave,drzave koja mora da regulise pitanje poslodavaca i sindikata koja su prava radnika,da nadgleda sprovodjenje zakona intervenise u slucaju povrede zakona eventualno menja zakon itd,itd |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: danas 17:18
Godine: 37
|
05.05.2008, 13:06
Citat:
i vraćamo se na ono odakle sve i počinje na DRŽAVU nekome majka a nekome maćeha |
|
|
|
|
|
|
Čuvar Zaborava
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: danas 16:10
|
11.05.2008, 14:44
Citat:
to nije ništa ozbiljno Kada ga počnemo voleti radi njegovih mana eeee, onda je to ljubav ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 21:29
|
11.05.2008, 17:33
@cvishna
Ne, nisam se potrudila da išta menjam. Prosto, nemam ambicija za sindikalno angažovanje. Po zakonu, čelnici sindikata u preduzećima imaju pravo da se 20% svog vremena bave sindikalnim pitanjima. A ja sam na posao odlazila i odlazim da radim za koji sam plaćena jer očigledno da samo time sebe možemo zaštititi, a ne sindikalnim parolama. Inače, imam neku svoju teoriju (koja naravno ne mora biti tačna) da se ovi naši sindikalci prepoznaju čak i po fizionomiji, a svakako po retorici i gestikulaciji. I još sam nešto primetila: sindikalno angažovanje im najčešće bude samo stepenica za neko napredovanje u poslu i ako im to uspe, batale sindikalnu borbu i duvaju u istu frulu za menadžmentom. Nekako se sama sebi ne uklapam u tu sliku. |
|
|
|