|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Profesionalna deformacija |
|
Odgovor: Profesionalna deformacija |
|
|
|
|
nostromo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 23.06.2008 21:58
Pol: Muško
|
Odgovor: Profesionalna deformacija -
22.04.2008, 11:55
Kada sam se ukrcao na moj prvi brod, odmah sam cuo vic na ovu temu, koji glasi otprilike ovako:
Uplovio brod pole visenedeljnog putovanja u luku. Jedan stari morskivuk sa broda je posao u grad da ga obidje, sve gegajuci se dok hoda. Jos dok je bio kod dokova sreo je jednu lucku kurvu (za neupucene, lucka kurva je najnizi, najprljaviji i najprimitivniji oblik zivota u kosmosu). Kada ga je videla kako se gega upitala ge je: - Jeli mornar? Zasto se ti tako gegas dok hodas? - Pa, 10 godina sam vec na brodu, pa posto se on stalno ljulja, to mi je profesionalna deformacija. - Odgovorio je morski vuk. - Ma nemoj? I ja sam 20 godina kurva, pa ne idem ovako! - I poce da ritmicki kukovima imitira pokrete koji se izvode prilikom seksa.... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: juče 18:30
Pol: Žensko
|
30.04.2008, 01:50
Citat:
Cesto se uhvatim u tome da nekoga iz privatnog zivota slusam u sekvencama "preskacuci" nebitne detalje. Ne zato sto me ne interesuje, ne zato sto ne umem da saslusam, nego najvise zato sto "presaltam" u modus "solve the problem" pa se fokusiram na problem. A oni nisu u tom modusu. Oni bi samo da pricaju... I tako se redovno otreznim tj. otrezne me i spuste na zemlju... Na tome sam im zahvalna... ![]() |
|
|
|
|
|
|
smucalica...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 21:00
Pol: Žensko
Godine: 36
|
16.05.2008, 21:11
''Uhvatim'' ja sebe u situacijama kada sam na igralištu ili u šetnji da gledam svu decu i trgnem se kad neko padne ili zaplače... Onda shvatim da nisam na poslu i da to dete nije meni povereno.To je valjda jače od mene...
![]() O javljanju na telefon neću ni da govorim,u kakvim sam situacijama sve bila... strašno šta učini navika sa posla na moj privatni život - u ovom slučaju komunikaciju putem telefona... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.04.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Pol: Muško
Godine: 30
|
04.07.2008, 22:57
Cesto mi drustvo u kafani kaze: Tise malo... (navikla sam da pricam glasno; radim vec pet godina u osnovnoj skoli
) |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Profesionalna deformacija |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Profesionalna orijentacija | Lady in red | Psihologija | 26 | 30.05.2008 12:34 |