VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Profesionalna deformacija
staro
  (#11 (permalink))
lutalica
Početnik
lutalica ima spektakularnu auru oko sebelutalica ima spektakularnu auru oko sebelutalica ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 12.08.2008.
Poslednji login: 17.11.2008 19:47
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Profesionalna deformacija - 16.08.2008, 22:12

Dešava mi se da kada otputujem negde,na odmor,uhvatim sebe da ne smem da kažem da radim kao frizer,jer me odmah,onako lepo,zamole,za jedno brzinsko feniranje.Iako ne nosim čak ni svoj češalj,odmah se tu nađu sve potrebne sitnice za rad(mislim da taaaakoooo dobar alat ja nemam ni u salonu).....i šta da radim,nabacim osmeh i tako upoznam i zbližim se sa većinom ženske populacije u hotelu.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:02
Godine: 24
Odgovor: Profesionalna deformacija - 04.11.2008, 14:40

Radim sa brojkama.. siframa ustvari, i po ceo dan ili citam ili izgovaram ili slusam te sifre.
jedan nula nula jedan
jedan nula tri pet
dva tri tri dva
pa kad pogledam na sat (digitalni) nije osam i sedamnaest nego dva nula jedan sedam...

staro
  (#13 (permalink))
robert ns
BLECHMANN von OZ
robert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat član

Član od: 05.04.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 01:44
Pol: Muško
Odgovor: Profesionalna deformacija - 04.11.2008, 19:21

profi deformacija, pa i to je stil zivota. Kad naviknes da stalno nesto pravis sa prstima pa se to prenese i na tastaturu

staro
  (#14 (permalink))
Sunny
Iskusni forumdžija
Sunny je miljenik mnogih članovaSunny je miljenik mnogih članovaSunny je miljenik mnogih članovaSunny je miljenik mnogih članovaSunny je miljenik mnogih članovaSunny je miljenik mnogih članova

Član od: 11.06.2008.
Poslednji login: danas 00:07
Odgovor: Profesionalna deformacija - 04.11.2008, 20:52

Razgovaram i radim još nešto, što je znak omalovažavanja sagovornika. Sada se odvikavam od toga, dajem manje telefonske podrške korisnicima - promenio sam radno mesto.
Od profesionalnih deformacija najviše mi idu na živce prosvetari. Prema svima se ponašaju kao da više znaju i da propituju.

Nasmeši se. Život je jedna velika skrivena kamera!

staro
  (#15 (permalink))
diktatorka
Iskusni forumdžija
diktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 13.10.2008.
Poslednji login: danas 03:35
Odgovor: Profesionalna deformacija - 04.11.2008, 21:18

Ja se trudim da u nepoznatom drustvu ne pominjem cime se bavim.Ljudi kad cuju da imam veze sa psihologijom ili me odmah vide kao~slucaj~ili pocinju sa svojim problemima.Ali cesto uhvatim sebe kako slusam ljude na drugaciji nacin tj osluskujem ih profesionalno,sto je vrlo ruzno a i smeta mi.

staro
  (#16 (permalink))
Vlada Vasic
Početnik
Vlada Vasic će uskoro postati poznat članVlada Vasic će uskoro postati poznat član

Član od: 09.08.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 08:26
Godine: 31
Odgovor: Profesionalna deformacija - 11.11.2008, 22:14

Ja lično nemam taj problem..jednostavno uđem u ulogu koju želim i izađem kad želim..

staro
  (#17 (permalink))
Cecara
just keep swimming..
Cecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimum

Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: danas 00:11
Godine: 33
Odgovor: Profesionalna deformacija - 13.11.2008, 21:05

Pre izvesnog vremena, setamo dugarica i ja, a u susret nam idu dva decaka - jedan vozi rolere, dugi bicikl. Pesackom stazom. I naravno, uopste ne gledaju kuda idu. E sad, meni naravno nije padalo na pamet da im se pomeram s puta, vec sam, kad su nam se vec priblizili, samo rekla "Pazi kuda vozis, gledaj ispred sebe!" ali takvim tonom, da su se obojica zaustavila da bi videla da za malo sto nisu naleteli na nas.... Drugarica je prokomentarisala da ona nikad ne bi to rekla, vec bi se, naravno, sklonila dok ne prodju....
A ja smatram da je bolje da ih opomenem, to mi je bilo tako normalno (opominjati decu),i mozda sledeci put budu pazili, pa tako bi i na pesacki prelaz krenuli bez gledanja....

Takodje smo moja draga koleginica i ja par puta dobile poriv da stisavamo decu na ulici - ali naravno, svest je prevladala impuls....

Life is a series of challenges to be met and mastered.

staro
  (#18 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: juče 22:44
Godine: 31
Odgovor: Profesionalna deformacija - 13.11.2008, 21:40

Obracam paznju na apsolutno svako dete koje sretnem.
Sa svakim volim da porazgovaram,da ih zagrlim,golicam,i da...uvek reagujem kad neko dete padne...desi se da se u parkicu nadjem pored takvog deteta pre nego njegova mama.

...........imam uzrecicu:"E,deco moja..."

...........uvek pevam decje pesme

...........detinjasta sam

Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde

staro
  (#19 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 23:22
Odgovor: Profesionalna deformacija - 13.11.2008, 22:15

dosta glasno pricam,jer mi je buka motora i teskih masina,povecala granice...
tezim ka vecitim trazenjem pokvarenih stvarcica i sklopova,pa da se udubim u popravke...
konstantno ucim ljude oko sebe,da koriste logiku i vestinu u zivotu i radu,bez obzira na obrazovanje i radno mesto...

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen