VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ziveti ili raditi
staro
  (#1 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 00:04
Pol: Žensko
Godine: 46
Ziveti ili raditi - 12.12.2007, 18:02

Ima osoba, doduse retke su, koje svoj zivot posvecuju samo poslu. Koje ne znaju za odmor, rade od jutra do sutra, ne idu u penziju...
Ima, sa druge strane, ljudi koji rade da bi ziveli, ili preziveli!
Pitanje koje vam postavljam je:
Da li radite da biste ziveli ili zivite da biste radili?

Noc se tiho povlaci pred zorom
serenada prosla pod prozorom
rumena si kao mlado vino
dobro jutro, Vojvodino!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ziveti ili raditi
staro
  (#2 (permalink))
mrvacha
Brbljivica
mrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostale

Član od: 11.02.2007.
Poslednji login: 15.08.2008 14:24
Godine: 24
Odgovor: Ziveti ili raditi - 13.12.2007, 17:00

Ja volim svoj posao, ali mnogo vise volim svoj privatni zivot!
Tako da radim kako bih zivjela!

Savrseno normalna djevojka

staro
  (#3 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 10:25
Godine: 33
Odgovor: Ziveti ili raditi - 14.12.2007, 21:21

Živim da bi živela, radim da bi preživela

Elem, ranije sam volela svoj posao, istraživala, učila sa entuzijazmom preuzimala nove zadatke a onda...paf...pa opet...paf...paf...niko ti ne kaže ni hvala, ni za dobro odradjen posao ni za prekovremene sate, ni za trud......sada kada znam da nije dovoljno, da ću biti kriva kako god...odradim bez emocija i pravac kući u......život

staro
  (#4 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 15:43
Pol: Muško
Odgovor: Ziveti ili raditi - 14.12.2007, 21:28

Samo sam godinu i po radio za platu...

Shvatim da niko ne moze zaraditi i za sebe i svoju decu , a i za menu i moju...Jos ako se prohtevi ne podudaraju sa nagradjenim trudom...da prezivljavam necu...

Sam gutam svoje i dobre i lose poteze sto zivotne,sto poslovne...Usput i ne radim nista koliko imam ...sada povratka nema,zamenio sam dan za noc,ne mogu da ustanem,ne mogu medju ljude osim kada moram...sve je stvar navike i principa ili se covek takav rodi,mada sumnjam da se sa principima radjamo...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

staro
  (#5 (permalink))
maski
Iskusni forumdžija
maski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
Odgovor: Ziveti ili raditi - 14.12.2007, 22:35

radim jer uzzivam

staro
  (#6 (permalink))
uuuu
Novi član
uuuu je na dobrom putu

Član od: 24.02.2007.
Poslednji login: 16.12.2007 12:02
Odgovor: Ziveti ili raditi - 16.12.2007, 12:02

Radim zato što moram, nisam Japanac

staro
  (#7 (permalink))
Cecara
just keep swimming..
Cecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimum

Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: juče 14:37
Godine: 33
Odgovor: Ziveti ili raditi - 16.12.2007, 12:38

Skoro od kad znam za sebe, zelela sam da radim ovo sto radim. Ali, sad kad sam tu, ne mogu vise u tome da se pronadjem...

Slazem se ovde sa Najgorom....Kad se samo setim koliko sam se trudila u svom poslu, mastala, zelela da rezultati budu sto bolji, imala volje da ucim, ma, davala 120% sebe.... A onda sam shvatila da to nicemu ne vodi. To niko ne ceni. Nismo mi na tom nivou da se ceni trud i kvalitet... Ne, ne odradjujem svoj posao, to ne volim. Uradim sve kako treba, ali tu se sve zavrsava.

Radim jer moram, kao i svi. Radila bih i da ne moram jer ne bih mogla sedeti kuci. Ali ne zivim za svoj posao. On je samo tu da mogu da zivim koliko - toliko pristojno.

Life is a series of challenges to be met and mastered.

staro
  (#8 (permalink))
alokin74
samo vas posmatram
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 11:05
Godine: 34
Odgovor: Ziveti ili raditi - 16.12.2007, 13:34

Ž I V E T I !!!

Razmišljam da se kandidujem na predsedničkim izborima. Imam odličan program. Obrati pozornost ... 'vamo ... sad ...

Naterati mlade da završe školu, obavezno srednju, a fakultet ko hoće. Naravno za sve odrediti rokove, tako da u osnovnoj i srednjoj nemaju pravo da ponove ni jednu godinu, a za fakultete da mogu "samo" jednom. Nakon toga PENZIJA, 12 godina. Da mogu da proputuju i prožive malo. E, kada završe sa penzijom, koja mu dođe kao neki kredit, na posao ... do smrti ... da sve odrade i vrate što su potrošili kao penzioneri, a i da nešto zarade za MENE.

U svakom slučaju manje rada, a više života.

Živeo život!!!

Evo mene, evo vas, rat ...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao > Ziveti ili raditi
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Šta ćete raditi nakon što se izlogujete sa Vcafea? kissigirl Pričaonica 1328 danas 11:25
Ziveti sa roditeljima? Ivana-psy Porodica 52 16.07.2008 15:25
Kako ziveti na Balkanu HLEBmaster Humor i zabava 5 28.03.2008 15:09
Šta raditi kada (ili ako) dođe do nezavisnosti Kosova? Kunic Politika 39 22.10.2007 19:15