|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Godišnji odmor/slobodni dani |
|
Odgovor: Godišnji odmor/slobodni dani |
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 15:32
Pol: Žensko
|
Odgovor: Godišnji odmor/slobodni dani -
30.11.2007, 21:59
25 dana godišnjeg.
Slobodni dani? Samo za Slavu. Uglavnom moram da mnoooogo dosađujem NjihovimVisočanstvimaIPreosveštenstvima da bi mi ga odobrili, ali mi na kraju odobre. Uglavnom, prvi deo koristim dve nedelje u septembru. Treću nedelju negde tokom godine kada mi se ukaže pogodna prilika da odlepršam. Poslednje dve nedelje uzimam zadnjih dana maja i nema me do polovine juna. ![]() Dobro, bilo je tu i situacija da mi je godišnji prekinut (još uvek imam neke dane godišnjeg koji mi se vuku iz prethodne godine, naravno u internoj evidenciji i tek treba da ih iskoristim). Poučena tim iskustvom (zločinom zvanim prekidanje godišnjeg), gledam da kada sam na godišnjem i putujem, prosto, nisam u gradu i ne mogu da mi ga prekidaju. ![]() |
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Godine: 33
|
30.11.2007, 22:00
pa da...
sad ćete da se iživljavate ovdI dok mi crnčimo ![]() mesec dana odmora?! quuuquuu![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.11.2007.
Poslednji login: 15.02.2008 21:41
Godine: 40
|
04.12.2007, 17:56
imam 25 dana godisnjeg odmora a slobodnih dana od 5 do7 dana u mesecu.Bolovanje mogu uzeti ako se ne brinem da ce neko raditi duplo zbog mene i naravno ako imam viska novca ili drugi izvor prihoda jer od plate nema nista u slucaju bolovanja.Da li su to prednosti ili mane drzavne firme ,prosudite sami.
:ili![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 10:23
Godine: 26
|
04.12.2007, 18:06
Što se ovog tiče ja ne mogu da se požalim
koristim 30 dana godišnjeg odmora plus slobodni dani kad zatreba i dobijam ih bez ikakvih problema.Ni bolovanje nije problem uz prateću dokumentaciju od lekara.Sve u svemu,dobro mi je ![]() ...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|
|
|
"strašan" zmaj
Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 14:12
Godine: 35
|
13.12.2007, 21:45
33 ili 35 dana
ne znam tačnoi sramota me da kažem da mi je i to malo,al' rekoh ... ![]() Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
![]() |
|
|
|