VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Godišnji odmor/slobodni dani
staro
  (#1 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Pol: Žensko
Godine: 33
Godišnji odmor/slobodni dani - 30.11.2007, 20:17

Opet ja i moji poslodavci

Koliko dana imate za godišnji odmor? Da li mislite da je to dovoljno? Poštuju li poslodavci zakon na tu temu? Možete li da dobijete slobodan dan kada vam treba? Služite li se bolovanjem da bi ste se odmorili?

Ajmo radnici...voljno

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Godišnji odmor/slobodni dani
staro
  (#2 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Godišnji odmor/slobodni dani - 30.11.2007, 20:31

imam godisnji i slobodne dane kad god ja sebi odredim. svoj sam gazda. da budem preciznija: u zadnje cetri godine uzela sam sebi slobodno 1 tjedan .

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#3 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Godišnji odmor/slobodni dani - 30.11.2007, 21:47

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Opet ja i moji poslodavci
ko o cemu baba o ustipcima

Koliko god da imam odmora cini mi se da mi nebi bilo dovoljno, ljudska nezasitost pa sta ces. Trenutno imam 3 nedelje odmora godisnje, sa time da na odradjene sate zaradjujes sate odmora Divno, ucrvam se dok skantorim nedelju dana. Pored toga imamo i 3 licna praznika, fazon je samo da ih unapred zakazes, min 2-3 mjeseca . Sto se tice bolovanja imamo pravo na 10 dana godisnje, no opet na odradjene sate dobijas sate za bolovanje. Ovo nije standardno bolovanje, ne trebaju ti nikakvi nalazi, doktorske potvrde i sta ti ja znam. Samo zvrljnes sefa i kazes mu da ti se malc'ce vrti u vugla . No i tu ima zackoljica, mozes da povezes 3 dana sve preko mora biti doktorski obazlozeno
Odmor mozemo da saltamo iz godine u godinu. Narafski i tu ima limit, max 5 nedelja mozes da imas. No jos nisam upozao nikoga da mu ej poslo za rukom da skupi 5 nedelja odmora
U sustini poredeci sa drugim kompanijama i nekim poslovima koje sam pre radio sad imam vise nego dovoljno odmora. Na proslom poslu sam imao 5 slobodnih dana godisnje i kako ti je da ti je, drugu nedelju dobijes nakon 5 godina provedenih u firmi

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#4 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 08:00
Godine: 32
Odgovor: Godišnji odmor/slobodni dani - 30.11.2007, 21:50

Ja sad odradio mjesec dana odmora
Ako bog da jos da se skokne do Kolorada na zimovanje za koji dan

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

staro
  (#5 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Godine: 27
Odgovor: Godišnji odmor/slobodni dani - 30.11.2007, 21:55

Citat:
Papak kaže: Pogledaj poruku
Ja sad odradio mjesec dana odmora
Ako bog da jos da se skokne do Kolorada na zimovanje za koji dan

za koji dan

mojne da vam pada nesto blesavo na pamet dok aj nisam tuj... ocu i ja u Kolorado bre

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#6 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 15:32
Odgovor: Godišnji odmor/slobodni dani - 30.11.2007, 21:59

25 dana godišnjeg.
Slobodni dani? Samo za Slavu.
Uglavnom moram da mnoooogo dosađujem NjihovimVisočanstvimaIPreosveštenstvima da bi mi ga odobrili, ali mi na kraju odobre.
Uglavnom, prvi deo koristim dve nedelje u septembru. Treću nedelju negde tokom godine kada mi se ukaže pogodna prilika da odlepršam. Poslednje dve nedelje uzimam zadnjih dana maja i nema me do polovine juna.
Dobro, bilo je tu i situacija da mi je godišnji prekinut (još uvek imam neke dane godišnjeg koji mi se vuku iz prethodne godine, naravno u internoj evidenciji i tek treba da ih iskoristim). Poučena tim iskustvom (zločinom zvanim prekidanje godišnjeg), gledam da kada sam na godišnjem i putujem, prosto, nisam u gradu i ne mogu da mi ga prekidaju.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#7 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Godine: 33
Odgovor: Godišnji odmor/slobodni dani - 30.11.2007, 22:00

pa da... sad ćete da se iživljavate ovdI dok mi crnčimo

mesec dana odmora?! quuuquuu

staro
  (#8 (permalink))
orhidejaorhidej
Početnik
orhidejaorhidej će uskoro postati poznat član

Član od: 05.11.2007.
Poslednji login: 15.02.2008 21:41
Godine: 40
Odgovor: Godišnji odmor/slobodni dani - 04.12.2007, 17:56

imam 25 dana godisnjeg odmora a slobodnih dana od 5 do7 dana u mesecu.Bolovanje mogu uzeti ako se ne brinem da ce neko raditi duplo zbog mene i naravno ako imam viska novca ili drugi izvor prihoda jer od plate nema nista u slucaju bolovanja.Da li su to prednosti ili mane drzavne firme ,prosudite sami.:ili

staro
  (#9 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 10:23
Godine: 26
Odgovor: Godišnji odmor/slobodni dani - 04.12.2007, 18:06

Što se ovog tiče ja ne mogu da se požalim koristim 30 dana godišnjeg odmora plus slobodni dani kad zatreba i dobijam ih bez ikakvih problema.Ni bolovanje nije problem uz prateću dokumentaciju od lekara.Sve u svemu,dobro mi je

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#10 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 14:12
Godine: 35
Odgovor: Godišnji odmor/slobodni dani - 13.12.2007, 21:45

33 ili 35 dana ne znam tačno
i sramota me da kažem da mi je i to malo,al' rekoh ...

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.