|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Dajem otkaz ! |
|
Odgovor: Dajem otkaz ! |
|
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Dajem otkaz ! -
06.03.2008, 14:42
Dobro pitanje!
Upravo sam u opasnoj fazi kada dolazi ona kap koja preliva čašu. U nekoj, sada već dalekoj prošlosti, ista se situacija dogodila (prethodni posao). I tada, najlakša stvar je bila stati ispred gospodina vlasnika em direktora i reći: Papa,nema više. Najgore, i najteže, bilo je raskrstiti sam sa sobom - da li je to zaista prava odluka. Naime, mesecima sam se razmišljala, rešavala, pa razrešavala, dvoumila, troumila, odlazila na razgovore u druge firme, odbijala ponuđene poslove... Od decembra do maja. I onda, baš kada sam bila bez ijedne jedine backup ponude, dođem to jutro na posao i sve mi bude jasno negde oko 12h. Odem do ministarstva, tek da se malo prošetam u udahnem svežeg vazduha, vratim se u kancelariju i sednem i otkucam svoj otkaz. Tek tako...ništa se tako spektakularno nije dogodilo, ali i taj jedan mali detalj od tog jutra, jedna jedina rečenica bila je dovoljna da shvatim da sa svim tim ljudima više ne želim da dišem isti vazduh 6 dana nedeljno po 10 sati dnevno. Olakšanje koje sam osetila...ne može se opisati rečima. |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:00
Pol: Muško
Godine: 38
|
07.03.2008, 05:52
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 01.07.2008 01:07
Pol: Muško
Godine: 27
|
07.03.2008, 23:49
-Otkaz sam dao izmedju 10 i 160 puta. Kada jednom iz "mozga" na videlo izadje ta ideja, gotovo je. Prodje jos neko vreme u stvaranju pozitivnog ambijenta radi prevage nad ne izvesnoscu (nikada nisam trazio drugi posao paralelno), ali nikada i nisam bio bez posla. A radio sam: u kancelarijama, na telefonu, duzio milione, motornom testerom, fanglom i mistrijom, ancerom, trgovao brasnom, jajima, kukuruzom, jabukama, gajbicama e i lukom, drvima.
Pa da! Posle otkaza nastavljam sa ranim ustajanjem, pa u grad na kafu uz novine i mastam o palati i jahti "Ostacu slobodan, necu se vezati" Do novog otkaza ostalo je jos 10-15 dana, stize prolece i ptice selice se vracaju na sever. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.02.2008.
Poslednji login: juče 19:23
Pol: Žensko
Godine: 22
|
30.04.2008, 11:05
Danas cu sa ovom recenicom obradovati gazdu......
Nije mi prvi put da dajem otkaz i jedino mi je vazno da se razidjemo kao ljudi,s obzirom da nije ni gazda kreten do bola.Bilo je ok neko vreme ali odoh dok je vreme,leto ide i necu da mi se desi kao puno puta do sada:ja da radim po ceo dan,da me zezaju deca za slotovima,urlaju budale po lokalu... Nisam ja za to,i bar da je neka plata......Na kraju,vaznije mi je zdravlje od tamo neke sice od kladionice. ....ne...brze od zivota.....
|
|
|
|