VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Dajem otkaz !
staro
  (#11 (permalink))
ser_gogsy
Iskusni forumdžija
ser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen član

Član od: 09.02.2008.
Poslednji login: danas 02:10
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Dajem otkaz ! - 28.06.2008, 08:19

Koliko je ustvari realno dati otkaz na radnom mestu, a da niste obezbedili novi, u ovoj našoj napaćenoj državi ? Državi u kojoj ima pola miliona/milion ne zaposlenih !!
Mislim da taj luksuz sebi može da priušti veoma mali broj ljudi. . .Nažalost, isti taj broj zaposlenih nalazi neko zadovoljstvo u svom radu/poslu !

"Teret koji volimo, rado se nosi"

Ogromna većina se uglavnom zlopati na svojim radnim mestima i biva maltretirana od strane šefova, raznoraznih (idi mi dođi mi) poslovođa, kolega ulizica, kolega lezilebovića, bahatih kolega sa onim pogledom koji kaže : " Nikako komšiji da crkne krava ! Ne znam zašto mi to radi ? " itd itd itd. . .

Apsolutno sam za varijantu davanja otkaza, ako rudarenje zlopatnika postane toliko neizdrživo, da mu fizičko i psihičko zdravlje biva ugroženo, narušeno, dok pretpostavljene u suštini boli uvo za to . . . .U takvoj situaciji plata ne igra više nikakvu ulogu. . .Šta ce meni ti nOvci , ako ih posle potrošim na lećenja bolesti stećenih na poslu i zbog posla !?

"Radi kao da ćeš živeti 100 godina, živi kao da ćeš sutra umreti"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Dajem otkaz !
staro
  (#12 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 16:54
Pol: Muško
Odgovor: Dajem otkaz ! - 29.06.2008, 09:14

Do sada sam u svojoj bogatoj karijeri izrabljenika dao samo jedan otkaz.U zemlji gde je to sasvim normalna pojava jer je trziste rada toliko transparentno i pokretljivo to i nije los prosek.Da sam pametno birao poslove,nesto i nisam ali sam se uvek trudio da odradim najbolje sto mogu pa su nekako povisice same pljustale.A za ovaj jedan,vezana je interesantna pricica da sam bio bukvalno ipsovan od strane gazde,a bio sam u pravu,stitio sam njegov biznis od samovolje njegove supruge.Smesno je kad muskarac na poslu razmislja pogresnom glavomOd tada nesto i nisam previse vezan za ljude za koje radim,cisto profesionalno,brojke govore,ja teram neki svoj blues

Not all treasure is silver and gold, mate.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao > Dajem otkaz !
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Osobi iznad dajem... ZOE Druženje forumaša 4977 20.11.2008 00:06
Boziji darovi Lillith Astrologija 0 12.09.2007 21:59