|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Internet pristup na poslu |
|
Odgovor: Internet pristup na poslu |
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
|
Odgovor: Internet pristup na poslu -
07.11.2007, 16:05
Kao shto se iz prilozhenog i vidi, imam internet na posletu... Obichno sam pored svog posla, imao i ulogu administratora servera, tako da su drugi imali zabrane, a ja bash i ne (strashno kakav sam licimur
)Sada sam na ADSL 1024/256, i milina kako radi, zadovoljan sam... Zabrana nemam, svuda mogu da odem, da proshvrljam... Sad trenutno sedim, kuckam ovde, gledam South Park streamovan sa neta, i uzhivam... Muzika se naravno slusha sa online radija... Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:00
Pol: Muško
Godine: 38
|
07.11.2007, 20:10
...e lako je vama...da mozete da vidite na koje se sve nacine dovijam da bih mogao sto manje da radim,a sto vise da se zajebavam i "skratim" radno vreme...
...i uspeva mi,a posao ne trpi...![]()
|
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 16:27
Pol: Žensko
Godine: 29
|
07.11.2007, 20:53
Citat:
![]() Iako, mogu vam reć' da znam kako je nekim mojim kolegicama smetalo što toliko tipkam.. Ali hej! Ako ja sve svoje napravim na vrijeme još stignem njima pomoći, što njih briga kako si ja koristim svoju pauzu? One pričaju na veliko, ja tipkam.. A posao ne trpi ![]() |
|
|
|
|
|
|
vragolanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 05.07.2008 00:12
|
Citat:
da se videti zi prilozenog (prisustvo na sajtu chatu ) ...
|
|
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 10:13
Godine: 28
|
14.01.2008, 16:12
![]() i sada sam na poslu ![]() voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|