VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Internet pristup na poslu
staro
  (#1 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 07.07.2008 08:31
Pol: Muško
Godine: 29
Internet pristup na poslu - 07.11.2007, 09:34

Da li imate pristup internetu na vašem radnom mestu?

Na primer, ja imam, neograničen pristup tokom celog radnog vremena ali imam i "administrativne zabrane".

Ne mogu da otvorim svoje naloge na gmail-u i sl.
Nema šanse za download, upload... php stranice ne može da učita, klipove ne mogu da pokrenem... "trač partiju" ne može da otvori... i kada ukucam adresu mog sajta automatski se preusmerava na sajt naše ustanove.

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Internet pristup na poslu
staro
  (#2 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: juče 23:50
Godine: 30
Odgovor: Internet pristup na poslu - 07.11.2007, 15:38

Naravno

Wireless 256 kb/s (256/64). Moglo bi i brže, ali...

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#3 (permalink))
biterlemon
uzimati 3x2 dnevno!
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 08:48
Odgovor: Internet pristup na poslu - 07.11.2007, 15:51

Nekako sam imao srecu da uvek radim na radnim mestima gde je internet pristup kao i pristup drugim resursima bio medju boljima od proseka.

Moj posao je uvek umnogome i zahtevao internet.
Najbolji je bio 1 MBPS direct link, dok nije postalo astronomski skupo.

Sada koristim 56/512 flat.

i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog

staro
  (#4 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 16:27
Pol: Žensko
Odgovor: Internet pristup na poslu - 07.11.2007, 15:57

Citat:
Invisibleman kaže: Pogledaj poruku

Na primer, ja imam, neograničen pristup tokom celog radnog vremena ali imam i "administrativne zabrane".

Nema šanse za download, upload... php stranice ne može da učita, klipove ne mogu da pokrenem... "trač partiju" ne može da otvori... i kada ukucam adresu mog sajta automatski se preusmerava na sajt naše ustanove.
Kao što se vidi iz mojeg prebivališta tu svakodnevnog.. Nemam zabranu. Moram priznat da sam očekivala da će mi zabraniti biti po 10h na netu ali eto.. Nitko ništa ne govori a ja i dalje sam online..

I sad će to možda prestati ali jbg, za karijeru ću se odviknuti neta ako zatreba ali mislim da ću i tamo moći vam praviti društvo. Možda ne cijeli dan ali.. Vidjet ćemo

staro
  (#5 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
Odgovor: Internet pristup na poslu - 07.11.2007, 16:05

Kao shto se iz prilozhenog i vidi, imam internet na posletu... Obichno sam pored svog posla, imao i ulogu administratora servera, tako da su drugi imali zabrane, a ja bash i ne (strashno kakav sam licimur )

Sada sam na ADSL 1024/256, i milina kako radi, zadovoljan sam... Zabrana nemam, svuda mogu da odem, da proshvrljam... Sad trenutno sedim, kuckam ovde, gledam South Park streamovan sa neta, i uzhivam... Muzika se naravno slusha sa online radija...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#6 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:00
Godine: 38
Odgovor: Internet pristup na poslu - 07.11.2007, 20:10

...e lako je vama...da mozete da vidite na koje se sve nacine dovijam da bih mogao sto manje da radim,a sto vise da se zajebavam i "skratim" radno vreme......i uspeva mi,a posao ne trpi...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#7 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 16:27
Odgovor: Internet pristup na poslu - 07.11.2007, 20:53

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...e lako je vama...da mozete da vidite na koje se sve nacine dovijam da bih mogao sto manje da radim,a sto vise da se zajebavam i "skratim" radno vreme......i uspeva mi,a posao ne trpi...
Bitno da ti uspjeva, ne?

Iako, mogu vam reć' da znam kako je nekim mojim kolegicama smetalo što toliko tipkam.. Ali hej! Ako ja sve svoje napravim na vrijeme još stignem njima pomoći, što njih briga kako si ja koristim svoju pauzu? One pričaju na veliko, ja tipkam.. A posao ne trpi

staro
  (#8 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 05.07.2008 00:12
Odgovor: Internet pristup na poslu - 08.11.2007, 02:15

Citat:
Invisibleman kaže: Pogledaj poruku

Ta imam ti pristupa koliko hocu i gde hocu da se videti zi prilozenog (prisustvo na sajtu chatu )

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#9 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 10:13
Godine: 28
Odgovor: Internet pristup na poslu - 14.01.2008, 16:12

i sada sam na poslu

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

staro
  (#10 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 08:06
Godine: 35
Odgovor: Internet pristup na poslu - 14.01.2008, 21:55