|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Internet pristup na poslu |
|
|
|
"strašan" zmaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: juče 19:39
Pol: Žensko
Godine: 35
|
Odgovor: Internet pristup na poslu -
15.01.2008, 13:19
Citat:
![]() Dobro je ako bude samo milka sa lešnicima,nisam znala da je to potrebno da bih imala pristup. Eto vidite kako se na nekim mestima dolazi do internet pristupa. Javiću vam ako me povežu u međuvremenu. ![]() Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
![]() |
|
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 16:27
Godine: 29
|
23.01.2008, 08:14
E da.. I na novom poslu imam pristup internetu, neograničen, jer mi se hrpa poslova obavlja preko mail-a
![]() |
|
|
|
|
|
nostromo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 23.06.2008 21:58
Pol: Muško
|
23.01.2008, 13:35
Имам приступ интернету. Неограничен и нико ме не контролише. Имам и доста моћну машину. Право да вам кажем и не иде ми се кући. Тамо ме сви знају и нико ме не воли, а и конекција је очајна....
![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.01.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 12:16
|
26.01.2008, 00:18
...Bio je to lep period kada sam imala pristup internetu na poslu.Vreme mi je brzo prolazilo i nije bio problem raditi i duple smene.Na zalost,trenutno nemam net.
Ali ... ...bice,bice |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: juče 23:37
Godine: 27
|
26.01.2008, 01:07
nemam internet konekciju jer mi za posao nije neophodno. Kada mi zatreba, a to je nedeljno mozda dva-tri puta, da posaljem neki mail, uvek mi na raspolaganju stoji odeljenje informatičke podrške (koji ste pretpostavljam vecina vas sto tu pisete
) Mogu reci da je kod njih uvek vrlo opusteno i prijatna je atmosfera. Nadje se sta i da se popije i gricne, ako do toga dodje, a uvek su svi spremni da pomognu. Zato, kompjuteraši, zivi bili, i na usluzi nama običnim smrtnicima, ostajte veseli i jedri i konektovani!ps. a, i ako ikada budete razmisljali o tome zasto vam vreme tako sporo prolazi, iako imate 363536 gbt, setite se da su vam i topici i forumi i goga053 i supermaca dosadili jos posle pauze za prvu jutarnju kafu. to nekad zna biti uzbudljivo, iako ne i podmazano. u svakom slucaju meni nije ni jedno ni drugo a svako zna da i lubrikanti imaju samo ograniceno dejstvo, i nikada nije istinski delotvorno. ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]()
Član od: 14.07.2007.
Poslednji login: danas 02:05
|
26.01.2008, 01:39
Kad sam iskukala dozvolu direktora da zatražim pristup na internet i brže bolje poslala zahtev,a oni mi javiše da nema slobodnih portova.
Kuku mene! ![]() Ajd čekaću,šta ću drugo ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.04.2008.
Poslednji login: 04.07.2008 19:11
|
20.04.2008, 20:28
Imam neograničen pristup, a i sasvim dovoljno slobodnog vremena (na poslu) za surfovanje
. Ipak, da budem iskrena, posao mi je dovoljno interesantan da ne moram da ubijam dosadu na net-u. Uđem malo, proverim poštu, pogledam po neki forum, a onda posao... Kod kuće imam dobru vezu i Flat paket, pa sam na net-u uglavnom uveče. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|