VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Psihološki profil
staro
  (#11 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 21.08.2008 14:08
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Psihološki profil - 07.11.2007, 09:27

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Ovo ti je od mene....gratis
Lupi i mene jednom.
Isto sam pomislio.

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 47
Odgovor: Psihološki profil - 26.11.2007, 23:21

Navescu vam moj slucaj.
Jos 1982 kada sam pocinjao svoj prvi posao, vatrogasca, u firmi 29.Novembar, morao sam proci testiranje. Za sve ostale kandidate, koji su radili neke druge poslove (KV i SSS) testiranje je trajalo oko sat vremena, a mene je bas ugnjavio. Mene je zadrzao skoro 4 sata. Sve mi je to izgledalo glupo i bez veze. Sve dotle dok se nisam domogao svog kadrovskog kartona (napravio sam program za kadrovsku evidenciju, a nasa sluzba je uradila unos podataka).
Ono sto sam tada procitao, me je blago receno, frapiralo. Psiholog je napisao da me niposto ne prime na poslove vatrogasca jer taj posao nije dovoljno slozen i brzo ce mi dosaditi. Bio je apsolutno u pravu. Vec posle 2 godine mi je postao dosadan. Izdrzao sam jos jedva 3 godine i smenili su me i premestili (po kazni) na mnogo tezi, dinamicniji posao ali meni je mnogo vise odgovarao.

To je kod mene invertovalo sliku o psiholozima i testovima.

Sadasnji, novopeceni blizmismeni, vodjeni pomodarstvom, testiraju i koga treba i koga ne treba, a primaju po kvalifikacijama koje je vrlo lepo izneo Biterlemon. I sve bi to bilo veoma smesno da nije istinito.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

staro
  (#13 (permalink))
zillertal
Početnik
zillertal ima spektakularnu auru oko sebezillertal ima spektakularnu auru oko sebezillertal ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 26.05.2007.
Poslednji login: 13.09.2008 14:43
Pol: Žensko
Godine: 58
Odgovor: Psihološki profil - 18.05.2008, 12:35

Psiholosko testiranje bi po meni trebalo raditi pri zaposljavanju pre svega kod rada na odgoju dece, od predskolskih ustanova do srednjih skola, jer tu su posledice po supstrat rada, mladog coveka, pogubne. Takodje u zdravstvu, jer svakodnevno smo svedoci ruznog odnosa medicinski radnik pacijent. Kod nas je sramotno biti psiholoski testiran, jer toboz, sumnja se u coveka, ali to je normalan preventivni pregled. Da li je veca steta, ako vozac usled nervoze udari tudja kola ili kada djak pokusa samoubistvo jer ga profesor kinji?

staro
  (#14 (permalink))
bellissima
Iskusni forumdžija
bellissima je naprosto sjajan članbellissima je naprosto sjajan članbellissima je naprosto sjajan članbellissima je naprosto sjajan članbellissima je naprosto sjajan članbellissima je naprosto sjajan članbellissima je naprosto sjajan član

Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: juče 23:13
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Psihološki profil - 02.09.2008, 20:47

U mojoj firmi,svaki radnik ,koji konkurise mora proci psiholoski profil.
U pocetku sam bila veliki protivnik toga,jer sam smatrala da je nedovoljan,
taj jedan razgovor da bi se ocenio covekov karakter.U zadnja dva meseca sam ,radi potrebe radnika i sama ucestvovala u svemu tome.I ne biste verovali cega sam se sve nagledala.Bilo je trenutaka kad jednostavno nisam mogla da se suzdrzim od smeha na pojedine odgovore i momenata kad mi je dolazilo da placem od muke od pojedinaca punih sebe.Bilo je slucajeva gde je preovladala trema i koliko god vidis da je covek normalan on jednostavno zablokira i ne zna sta dalje.Posle svega smatram ,da ma koliko to za pojedince,bilo ponizavajuce,ovo je jedan odlican korak,jer ce se pruziti sansa
i onim ljudima,koji nisu reciti i sigurni u sebe,ali imaju znanje.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen