|
Odgovor: Psihološki profil -
26.11.2007, 23:21
Navescu vam moj slucaj.
Jos 1982 kada sam pocinjao svoj prvi posao, vatrogasca, u firmi 29.Novembar, morao sam proci testiranje. Za sve ostale kandidate, koji su radili neke druge poslove (KV i SSS) testiranje je trajalo oko sat vremena, a mene je bas ugnjavio. Mene je zadrzao skoro 4 sata. Sve mi je to izgledalo glupo i bez veze. Sve dotle dok se nisam domogao svog kadrovskog kartona (napravio sam program za kadrovsku evidenciju, a nasa sluzba je uradila unos podataka).
Ono sto sam tada procitao, me je blago receno, frapiralo. Psiholog je napisao da me niposto ne prime na poslove vatrogasca jer taj posao nije dovoljno slozen i brzo ce mi dosaditi. Bio je apsolutno u pravu. Vec posle 2 godine mi je postao dosadan. Izdrzao sam jos jedva 3 godine i smenili su me i premestili (po kazni) na mnogo tezi, dinamicniji posao ali meni je mnogo vise odgovarao.
To je kod mene invertovalo sliku o psiholozima i testovima.
Sadasnji, novopeceni blizmismeni, vodjeni pomodarstvom, testiraju i koga treba i koga ne treba, a primaju po kvalifikacijama koje je vrlo lepo izneo Biterlemon. I sve bi to bilo veoma smesno da nije istinito.
Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa
|