|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Ambicije |
|
Odgovor: Ambicije |
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Pol: Žensko
|
Odgovor: Ambicije -
03.11.2007, 20:17
Ne znam da li se moj odnos prema poslu može nazvati ambicioznim. Naravno, u interesu mi je veća plata, ali do sada nikad nisam tražila povišicu. One su dolazile nekako vremenom (u skladu ili ne) sa uloženim trudom.
Nisam od onih koji žude za položajem. Zapravo, u oblasti u kojoj sam, sa položajem nekako dolazi i do toga da te posao uhvati u mašinu i lagano gubiš deo slobodnog vremena, a time i deo svoje privatnosti. A suviše sam velik konformista da bih se toga odrekla. Znatiželjna sam po prirodi u svim životnim oblastima, pa tako i u poslu. Volim da saznajem, ne prezam od novog niti od učenja, i uvek se trudim da ovladam onim što radim. Volim izazove, ne prezam da se uhvatim u koštac sa problemom i ne odustajem dok ga ne rešim. Nije mi problem da kažem da nešto ne znam, ali nikad ne bih rekla da nešto neću da naučim. Za sebe smatram da sam timski igrač. Ne čuvam svoje znanje i spremna sam da ga prenesem drugima. Onima koji su spremni da ga upiju. Takođe, mislim da ne postoji kolega koji mi se obratio za pomoć, a da se nisam tome odazvala u onoj meri u kojoj je to bilo u mojoj moći. Ne jednom sam debelo zaginula na poslu i zbog posla, ali ne zbog nade da će mi to doneti unapređenje, već prosto zato što posao nije bio urađen. Zapravo, poslednje o čemu mislim u tim periodima je moguće unapređenje (zapravo, tad se češće razmišlja o uzimanju radne knjižice). Nekad sam čula druge kako takav moj odnos prema poslu karakterišu kao ambiciozan. Možda jeste, ne znam. Ali sa sigurnošću znam da me niko ne može nazvati laktašem. |
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Pol: Žensko
Godine: 33
|
03.11.2007, 20:25
Citat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Pol: Muško
Godine: 38
|
14.11.2007, 18:56
...jedini i pravi primer napredovanja za koji ja znam...je moja tetka...zavrsila jugoslovensku i svetsku knjizevnost...i posto joj je posao bio prekopotreban...zaposlila se u proizvodnji...dok je nisu prebacili u biblioteku firme da to vodi...kasnije,postaje sef prevodiocima...uz put se jos skoluje i rinta kao konj...dok nije postala menadzer za PR(public relations)...vec dugo je to sto jeste,obozava svoj posao,sama je sve zasluzila u zivotu,samo svojim radom...
![]() ...za ostale primere koje znam...sve je ubadanje nozeva u ledja,prljava igra...nazalost,takva su pravila danas... ![]() ...volim ambiciozne ljude,ali ne one koji su to "po svaku cenu"... ![]() ...moje ambicije se svode na to da jednoga dana otvorim svoj pub...vise o tome,drugom prilikom.... ![]()
|
|
|
|