VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Trošenje plate
staro
  (#1 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Pol: Žensko
Godine: 33
Trošenje plate - 07.10.2007, 14:08

Da li se sećate na šta ste potrošili prvu platu?

Potrošite li od svake plate neki dinar na sebe? Usrećite li sebe nekom sitnicom ili ne stignete na red od računa i ostalih troškova?

Uopšteno pričamo o trošenju plate, prve ili one koja predstoji

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Plata
staro
  (#2 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Godine: 28
Plata - 07.10.2007, 14:23

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
..secam se ..
..pola plate sam potrosila vracajuci mami dug jer je imala trosak kupovanjem novih krpica za mene..
..ostatak je naravno bio potrosen na izlazak istog dana ..

Citat:
Potrošite li od svake plate neki dinar na sebe? Usrećite li sebe nekom sitnicom ili ne stignete na red od računa i ostalih troškova?
..od svake plate kupujem nesto za sebe ..
..tako sam navikla i ne mislim to menjati ..
..i moj puzic dobije nekada nesto ..

Odgovor: Plata
staro
  (#3 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 01:32
Odgovor: Plata - 09.10.2007, 21:33

Citat:
Prva plata... uh, davno to bjese... nije ni bila neka i potrosena je na osnovne potrebstine za zivot: stanarina za studentski dom, bonovi, markica za prevoz i par knjiga za fakultet (citaj kopije i skripte)

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Odgovor: Plata
staro
  (#4 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Plata - 09.10.2007, 23:12

...toliko je davno bilo da se ne sećam...

...a sada......sada nemam platu... ...a veći deo "zvanične" plate ode na alimentaciju...

...četkam garave......dimnjake...

Odgovor: Trošenje plate
staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Odgovor: Trošenje plate - 12.10.2007, 22:18

Citat:
Nego šta! 1 farba za kosu + 1 hidrogen + 2 čokolade za bate, a ostalo na izlazak do poslednje parice. Ko je prvu platu potrošio na nešto što nije 99% provod, u mojoj je ekipi bio okarakterisan kao polni organ

Citat:
Potrošite li od svake plate neki dinar na sebe?
Uvek sam to radila. Sitnica ili ne, ali obavezno nešto moram kupiti sebi

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Trošenje plate - 13.10.2007, 01:54

...naravno da se secam...na drustvo...kupili smo gudru i pivo...pozvali neke "prijateljice"...mislim,cisto da se proslavi prva plata...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#7 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
Odgovor: Trošenje plate - 13.10.2007, 07:06

Citat:

Uopšteno pričamo o trošenju plate, prve ili one koja predstoji

Prva plata je '' legla '' još u prošlom veku ...
Radila sam u video klubu - i zaradila u ono vreme lepu svoticu, tako da sam uspela sebi da kupim oriĐinale '' Mont '' jaknu - koja smo jedva pronašli u jednpj prodavnici u Zemunu - Slovenci su uveliko pakovali kofere .. oriĐinale Levi's 501, ostalo su bile sitnice za kuću: mikser , Košulja za tatu, naravno farmerke za batu ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#8 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Odgovor: Trošenje plate - 13.10.2007, 12:08

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Prva plata je '' legla '' još u prošlom veku ...
Eeee to su bila vremena
Moja prva plata je "legla" za letovanje radila sam preko omladinske zadruge taman toliko koliko mi je bilo potrebno da se skrpim da uplatim smeštaj. Naravno roditelji su dotirali za džeparac.
Inače svaki put kada sam menjala radno mesto prvu platu u toj firmi sam očekivala sa dozom uzbudjenja kao da mi je Prva plata tako da ih imam više
Od svake plate sebi kupim neku (ili više ) sitnicu, uglavnom krpice ili šminku a jednu ratu obavezno ostavim za veselo društvo u ćošku

staro
  (#9 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Trošenje plate - 13.10.2007, 14:27

Citat:
Moja prva plata je "legla" za letovanje radila sam preko omladinske zadruge taman toliko koliko mi je bilo potrebno...
...i za smeštaj i za džeparac (mama nije htela da dotira ništa)

A ove sada plate trošim po rasporedu:
- plati sve račune za taj mesec
- idi u veliku nabavku mleka, soka, slatkiša, cigareta za cirka 20 dana (ako bez ovoga ostanem, ulazim u predinfarktno stanje)
- mesečna rata za VišiCilj (obzirom da svake godine, tako negde oko njenog početka, sebi postavim neki cilj tipa - letovanje na Siciliji u septembru, kupovina novog nameštaja za spavaću sobu, renoviranje kupatila...)
- mesečna rata za Crni Fond
- mesečni fond za klopu i kafe na poslu
- mesečni fond za pozorište, bioskop, poneku knjigu
...
ostatak ako stignem, potrošim.
ako ne stignem, onda menjam u one konvertabilnije valute pa stavljam na CF

PS. Krpice, kozmetiku i sve ostalo što ide po šoping - samo kada sam toliko očajna pa moram (šoping jednako najgora kazna)

"Frankly my dear, I don't give a damn!"