|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Trošenje plate |
|
Plata |
|
Odgovor: Plata |
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 01:32
Pol: Žensko
|
Odgovor: Plata -
09.10.2007, 21:33
Prva plata... uh,
davno to bjese... nije ni bila neka i potrosena je na osnovne potrebstine za zivot: stanarina za studentski dom, bonovi, markica za prevoz i par knjiga za fakultet (citaj kopije i skripte) ![]() |
|
|
|
Odgovor: Plata |
|
|
garovix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Pol: Muško
Godine: 37
|
Odgovor: Plata -
09.10.2007, 23:12
...toliko je davno bilo da se ne sećam...
![]() ...a sada... ...sada nemam platu... ...a veći deo "zvanične" plate ode na alimentaciju...![]() ...dimnjake...
|
|
|
|
Odgovor: Trošenje plate |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
|
Odgovor: Trošenje plate -
12.10.2007, 22:18
Nego šta!
1 farba za kosu + 1 hidrogen + 2 čokolade za bate, a ostalo na izlazak do poslednje parice. Ko je prvu platu potrošio na nešto što nije 99% provod, u mojoj je ekipi bio okarakterisan kao polni organ ![]() Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Pol: Muško
Godine: 38
|
13.10.2007, 01:54
...naravno da se secam...na drustvo...kupili smo gudru i pivo...pozvali neke "prijateljice"...mislim,cisto da se proslavi prva plata...
![]()
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
|
Citat:
Prva plata je '' legla '' još u prošlom veku ... Radila sam u video klubu - i zaradila u ono vreme lepu svoticu, tako da sam uspela sebi da kupim oriĐinale '' Mont '' jaknu - koja smo jedva pronašli u jednpj prodavnici u Zemunu - Slovenci su uveliko pakovali kofere .. oriĐinale Levi's 501, ostalo su bile sitnice za kuću: mikser , Košulja za tatu, naravno farmerke za batu ...Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
|
13.10.2007, 12:08
Eeee to su bila vremena
Moja prva plata je "legla" za letovanje radila sam preko omladinske zadruge taman toliko koliko mi je bilo potrebno da se skrpim da uplatim smeštaj. Naravno roditelji su dotirali za džeparac. Inače svaki put kada sam menjala radno mesto prvu platu u toj firmi sam očekivala sa dozom uzbudjenja kao da mi je Prva plata tako da ih imam više ![]() Od svake plate sebi kupim neku (ili više ) sitnicu, uglavnom krpice ili šminku a jednu ratu obavezno ostavim za veselo društvo u ćošku ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
13.10.2007, 14:27
Citat:
A ove sada plate trošim po rasporedu: - plati sve račune za taj mesec - idi u veliku nabavku mleka, soka, slatkiša, cigareta za cirka 20 dana (ako bez ovoga ostanem, ulazim u predinfarktno stanje) - mesečna rata za VišiCilj (obzirom da svake godine, tako negde oko njenog početka, sebi postavim neki cilj tipa - letovanje na Siciliji u septembru, kupovina novog nameštaja za spavaću sobu, renoviranje kupatila...) - mesečna rata za Crni Fond - mesečni fond za klopu i kafe na poslu - mesečni fond za pozorište, bioskop, poneku knjigu ... ostatak ako stignem, potrošim. ako ne stignem, onda menjam u one konvertabilnije valute pa stavljam na CF ![]() PS. Krpice, kozmetiku i sve ostalo što ide po šoping - samo kada sam toliko očajna pa moram (šoping jednako najgora kazna) ![]() |
|
|
|
|