VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Vi i vase radne kolege
staro
  (#1 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
Vi i vase radne kolege - 22.03.2006, 09:58

Kakvi su ljudi sa kojima radite?
Sto ljudi-sto cudi i logicno je da ste sa nekima super a neki bas znaju da vas

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Vi i vase radne kolege
staro
  (#2 (permalink))
Betty Boop
Početnik
Betty Boop će uskoro postati poznat članBetty Boop će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Vi i vase radne kolege - 22.03.2006, 13:03

Svako na svoj nacin. No moje kolege a i ja sa njima sacinjavamo interesantno drustvance koje raspreda o svemu i svacemu ( npr. o gladu u etiopiji, zasto se za neke osobe kaze da su majmuni , zasto nas sef nema ukusa sto se tice odevanja....) Ipak, istinu govoreci sasvim su prihvatljivi . U pocetku je bilo malo razmimoilazenja, ali kada sa nekim radis 8h dnevno 6 dana u nedelji nadje se neki zajednicki jezik.

"Bupu pi du pu !"

staro
  (#3 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Vi i vase radne kolege - 22.03.2006, 23:22

Sa nastavnickim delom kolektiva sam na istoj talasnoj duzini Medjutim, uciteljskom delu kolektiva glavni smisao zivota predstavljaju spanske serije, horoskopi i ogovaranje one koja je upravo izasla iz zbornice... Ukratko: trla-baba-lan zanimacije... tjah, nije to za mene

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#4 (permalink))
Muckota
Početnik
Muckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 03.10.2007 20:36
Odgovor: Vi i vase radne kolege - 23.03.2006, 16:58

Neki od njih me povremeno oduseve, neki me povremeno dovedu do granice nerava, ali generalno niko nikom ne podmece nogu, sto je, cini mi se, najvaznije. Nema nas mnogo, pa nas to mozda i tera da se zlizavamo... U sustini, zadovoljna sam kolegama. Kako bi moglo da mi bude - dobro je

staro
  (#5 (permalink))
rasdej
Početnik
rasdej će uskoro postati poznat članrasdej će uskoro postati poznat članrasdej će uskoro postati poznat član

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 04.04.2007 14:15
Godine: 37
Odgovor: Vi i vase radne kolege - 27.03.2006, 09:33

Ovo dvoje što rade sa mnom su fenomenalne osobe. Drago mi je što ih imam u blizini.

staro
  (#6 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Godine: 32
Odgovor: Vi i vase radne kolege - 15.09.2006, 21:41

Ja delim kancelariju sa dva Indijaca koji su mnogo slatki ali non-stop pričaju telefonom! Hvala onom ko je izmislio MP3 play-er

staro
  (#7 (permalink))
jamiroyu
SCORPIO
jamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimum

Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: 07.11.2008 00:53
Godine: 31
Odgovor: Vi i vase radne kolege - 20.09.2006, 01:12

sto puta sam rekao sebi broji do 10

staro
  (#8 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Vi i vase radne kolege - 20.09.2006, 14:16

Moje kolege su EXTRA!

Vi i vase radne kolege
staro
  (#9 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Vi i vase radne kolege - 02.11.2006, 07:55

sa kolegam sa kojima radim u boxu ili kavezu, kako kaze moj sef (to je ono kad u jednoj velikoj prostoriji imate puno paravanom odvojenih malih kancelarija u kojoj sede jedan ili vise sluzbenika), se odlicno slazem.. sa ostatkom ekipe u toj velikoj prostoriji dobro... a sa ekipom iz susedne male prostorije (racunovodstvo) ..podnosljivo..bilo je na pocetku napeto,ali smo naucili da se podnosimo i budemo uljudni,upravo iz razloga sto provodimo 8 sati 6 dana u nedelji..kako rece neko pre mene...
sve u svemu svi se slazemo..a sa ekipom iz mog sektora sam naj naj..

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#10 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Godine: 26
Odgovor: Vi i vase radne kolege - 18.02.2007, 22:25

Generalno su svi ok mada se i ne upustam u neke velike rasprave jer sam od mnogih cula da bih mogla da izvucem deblji kraj ukoliko krenem da se bavim takvim stvarima,...fina sam prema svima i

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen