VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Rad sa supružnikom u firmi
staro
  (#1 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Pol: Žensko
Godine: 33
Rad sa supružnikom u firmi - 28.10.2007, 23:44

Ne znam da li ste se sretali sa tom pojavom, da bračni par radi u istoj firmi? Šta mislite da li to može na neki način da utiče na posao ili na brak?
Neke firme to zabranjuju a neke ipak podstiču tu porodičnost da ne kažem i porodične veze
Da li je dobro da bračni par radi zajedno u istom kolektivu?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Rad sa supružnikom u firmi
staro
  (#2 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
Odgovor: Rad sa supružnikom u firmi - 29.10.2007, 10:25

'Ajmo od kraja - verujem da je za bračno par sasvim ok, ako rade u istom kolektivu, ukoliko mogu da razgraniče gde se završava '' poslovni život '' , a gde započinje porodični - privatni - kako god... Svakako da nije lako povući tanku nit, ali uz malo dobre volje - može sve da se stavi na svoje mesto.

Posao i u drugim slučajevima ( kada supružnici ne rade u istoj firmi ) može da utiče na bračni život, ili ne mora. Sve je stvar dogovora, razumevanja, tolerancije.

Najbolja kombinacija na koju sam neletela je, kada supružnici rade u istoj firmi, ali na totalno različitim mestima.

Malo ozbiljnosti za gud morning .

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#3 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Rad sa supružnikom u firmi - 29.10.2007, 14:13

Imala sam prilike prije par godina dobiti posao u muzevoj firmi, istina nije to bio posao iz snova ali pare su bile sasvim o.k. Odlucili smo da se necemo upustati u to. Svaka cast onima koji znaju odvojiti poslovno i privatno, ali ja znam da mi to nebi mogli .

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#4 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Godine: 29
Odgovor: Rad sa supružnikom u firmi - 29.10.2007, 14:25

Nije loše ljudi ali eto, sada je moja malenkost dobila drugi posao i dižem sidro i ostavljam njega u raljama kolega. Naime, meni je tu bilo bajno jer ova naša firma broji oko 1500 zaposlenih u Zgb-u a od toga je oko 150 cura samo. Pa sad si pokušajte zamisliti kako je samo on sretan što ja odlazim..

Hahahahahhaha

Prednosti pregršt. Idemo skupa na posao ali se tu ne vidimo jer nisamo na istom katu. Kupuje si gablec, kupi i meni. Zna sve novosti, pikanterije jer je u centru pažnje.

Mane.. Moj posao je vezan uz njegov ali ga doma ne masiram, to je naš interni dogovor.

A sad.. Odlazim.. Šmrc

staro
  (#5 (permalink))
MuadDibb
Novi član
MuadDibb će uskoro postati poznat član

Član od: 03.11.2007.
Poslednji login: 19.11.2007 05:07
Pol: Muško
Godine: 36
Odgovor: Rad sa supružnikom u firmi - 04.11.2007, 11:30

Što da ne, to je sasvim ok!!

U mojoj firmi radimo i supruga i ja!! U firmi sam ja Šef, a ona radnik, e a kad dođemo kući, onda mi sve naplati!!!

Ma ok je to!!

Brat je direktor i vlasnik, snajka je finansijski, ja sam šef, a žena radnik!! Eto milion razloga za raskol u inače složnoj porodici!!!

Ali ponekad je veoma istinita ona stara "Sa svojima jedi i pij, ali ne spreži!!!"

DON'T PANIC

staro
  (#6 (permalink))
jadranka60
Novi član
jadranka60 je na dobrom putu

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 13.12.2007 13:03
Godine: 48
Odgovor: Rad sa supružnikom u firmi - 05.12.2007, 13:37

Suprug i ja radimo zajedno u svojoj firmi i .... nekad sam mislila da ima puno prednosti - barem više no što ima nedostataka. Ali - kako godine prolaze - nisam više toliko u to sigurna.

staro
  (#7 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Godine: 25
Odgovor: Rad sa supružnikom u firmi - 05.12.2007, 14:47

Jos uvek nisam zaposlena ni udata. Ali definitivno mi se ta ideja ne dopada. U principu mogu ja to izdrzati nije problem ali smatram da svaka individua mora imati svoj posao, svoje prijatelje, svoje kolege. Ne treba bas sve da bude zajednicko. I svidja mi se ideja da su njegovi prijatelji njegovi, a moji samo moji.

goldie

staro
  (#8 (permalink))
Pera Mitic
Početnik
Pera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan član

Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Godine: 58
Odgovor: Rad sa supružnikom u firmi - 05.12.2007, 22:35

Taman posla. Pa ja sam u firmu isao da se malo odmorim.

Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da živi!

staro
  (#9 (permalink))
kataklinger
Iskusni forumdžija
kataklinger će uskoro postati poznat člankataklinger će uskoro postati poznat člankataklinger će uskoro postati poznat član

Član od: 17.04.2007.
Poslednji login: 24.11.2008 17:54
Godine: 23
Odgovor: Rad sa supružnikom u firmi - 04.03.2008, 14:58

Ne radimo u istoj firmi,ali su nam kancelarije jedna do druge .On u prodavnici kompjutera ja u kablovskoj bukvalno vrata do vrata .

Meni je to OK,moje radno vreme 9-17, njegovo od 9-15 i 15-21 po smenama nekad se desi da se i ne sretnemo!

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Najbolja kombinacija na koju sam neletela je, kada supružnici rade u istoj firmi, ali na totalno različitim mestima.

.... da li sam ja to video cica macu

Poruku je izmenio Mish, 04.03.2008 u 18:24. Razlog: ispravka citata

staro
  (#10 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Godine: 34
Odgovor: Rad sa supružnikom u firmi - 04.03.2008, 21:32

Nikako.

Sto dalje jedno od drugoga. Osam sati odvojeni, zazelimo se jedno drugoga i onda se vise volimo kada se vidimo.

Sve u vezi sa ženom je zagonetka. I sve u vezi sa ženom ima jedno rešenje, a to je trudnoća - Fridrih Niče

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza