VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koji bi vam posao najbolje lezao?
staro
  (#51 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Koji bi vam posao najbolje lezao? - 26.06.2008, 07:50

...fotograf...

...četkam garave......dimnjake...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#52 (permalink))
Samuraj
Ipon son
Samuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostale

Član od: 14.06.2008.
Poslednji login: danas 00:54
Odgovor: Koji bi vam posao najbolje lezao? - 20.08.2008, 19:22

Па рецимо, инструктор роњења у неком хотелу на егзотичној локацији или.....можда, масер у женској одбојкашкој репрезентацији Србије !

Живима по заслузи, мртвима по обичају

staro
  (#53 (permalink))
mitar-faca
Banovan
mitar-faca je na dobrom putu

Član od: 29.08.2008.
Poslednji login: 30.08.2008 01:44
Godine: 48
Odgovor: Koji bi vam posao najbolje lezao? - 30.08.2008, 00:13

pa najvise bi mi lezao neki direktorski posao da nista ne radim a primam platu pa ko to ne zeli

staro
  (#54 (permalink))
BoginjaMarija
srna
BoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostale

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 01:23
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Koji bi vam posao najbolje lezao? - 21.10.2008, 23:46

lezi mi bas ovaj sto i radim,zato sto sam brbljiva

...sreca ne moze da se dobije,moze samo da se izgubi...

staro
  (#55 (permalink))
Painkiller
Iskusni forumdžija
Painkiller će uskoro postati poznat članPainkiller će uskoro postati poznat član

Član od: 16.02.2008.
Poslednji login: juče 21:54
Godine: 17
Odgovor: Koji bi vam posao najbolje lezao? - 22.10.2008, 12:25

Pa recimo programer,o tome sam oduvek sanjao da budem,i nadam se da cu biti....

I'am the BoOGieMaN
...PEACE...

staro
  (#56 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Koji bi vam posao najbolje lezao? - 22.10.2008, 15:16

...ležanje naravno,možda se negde i plaća pomenuto...

p.s. posao ubija,da ne kažem rad,al' zato i jeste istina da je svako umro od onoga što je najviše voleo...a oni koji svoj posao ne vole stradaju verovatno od hobija ili slučajno...

staro
  (#57 (permalink))
izabelitta
Iskusni forumdžija
izabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimum

Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 02:13
Godine: 37
Odgovor: Koji bi vam posao najbolje lezao? - 22.10.2008, 15:29

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
p.s. posao ubija,da ne kažem rad,al' zato i jeste istina da je svako umro od onoga što je najviše voleo...a oni koji svoj posao ne vole stradaju verovatno od hobija ili slučajno...
E ja sam nedavno skoro izginula, jer sam se ušinula dok sam tukla koleginicu, a posle vukla mrtvog kolegu... Ne izmišljam ni reč, iako je bilo kobajagi...
I volela bih da, ako me išta dotuče, to bude moj posao... Da ga radim dok mogu da mrdam, pa makar se nekim drugim, mlađima, kočila leđa dok me izvlače sa scene...

Vrag odneo šnalu...

staro
  (#58 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Koji bi vam posao najbolje lezao? - 22.10.2008, 15:40

Citat:
izabelitta kaže: Pogledaj poruku
E ja sam nedavno skoro izginula, jer sam se ušinula dok sam tukla koleginicu, a posle vukla mrtvog kolegu... Ne izmišljam ni reč, iako je bilo kobajagi...
I volela bih da, ako me išta dotuče, to bude moj posao... Da ga radim dok mogu da mrdam, pa makar se nekim drugim, mlađima, kočila leđa dok me izvlače sa scene...
Pa zato i pomenuh boldovano u citatu tvom...dovoljno govori i o ležanju posla i poslu svačijem...

staro
  (#59 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Godine: 31
Odgovor: Koji bi vam posao najbolje lezao? - 24.10.2008, 13:15

U Srbiji se najviše isplati biti poslanik u skupštini. Kako je njima tamo lepo, pa to je milina jedna
Odeš tako par puta mesešno na posao, lepo se izdereš na sve i svakoga sa one govornice (ne moraš uopšte da se držiš dnevnog reda, samo raspališ o onome što te muči). Lepo izbaciš sve frustracije i negativnu energiju iz sebe i lepo se vratiš odmoran, rasterćen, mio i čio u toplo porodično gnezdo (oslobođen svega što te je pritiskalo). Plata je sjajna, klopa odlična (i jeftina ), još kad legnu putni troškovi - ma idi begaj
Za vreme skupštinskog zasedanja doneseš laptop, slušaš glasno muziku preko slušalica i visiš ovde na forumu. Uživancija ....

Ala bi to bilo lepo

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#60 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Godine: 26
Odgovor: Koji bi vam posao najbolje lezao? - 24.10.2008, 13:35

U poslednje vreme hvatam sebe kako ljubomorno gledam žene koje rade u salonima lepote(frizeri,kozmetičari,etc.) nešto mi se čini kao zanimljiva delatnost,veze nemam zašto

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

Odgovor