|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Posao kao potreba? |
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Posao kao potreba? -
11.10.2007, 20:20
Beše jednom davno jedna predstava u JDP-u i deo scenografije (puf što imam osećaj da sam ovo već pisala) bio i natpis: Rad je od čoveka stvorio majmuna.
Natera te da se zamisliš kada dane i dane provodiš na poslu. U pokušaju da se zaista tako i osetim (prilikom to zamišljanja)..ne polazi mi za rukom. Ja prosto i jednostavno volim da radim. Volim da radim svaki posao koji mi donosi neki novi izazov i motiviše me činjenica da imam problem koji treba da rešim. I nikad srećnija ja nego kada uspešno dođem do željenog rešenja. I naravno, radim da bih imala novac - jeste motiv i to jak, onaj 15-i u mesecu i pregled na tekućem računu. Međutim, i sa mnogo manje bih preživela i sa mnogo manje bih mogla da živim sasvim solidno, što znači i da bih mogla biti mnogo manji "majmun"...ali mene ispunjava ovo ovako, sada...i ne prvenstveno zbog novca, već zbog onog gore navedenog zadovoljstva! |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Godine: 21
|
22.11.2007, 13:30
vecini ljudi je posao potreba blago onima koji rade ono sto vole
![]() i nikom nije stalo, pa mi dodje zao, jer ja bih svoje srce svakom dao. |
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
|
22.11.2007, 13:37
Radim ono shto volim, mada sam radio i ono shto ne volim... Zaista, ne postoje ti novci koji mogu da zamene nezadovoljstvo na poslu... Kako, sticajem okolnosti sam mogao da filozofiram, lako sam napushtao posao koji ne volim, di trazhio neki koji vishe odgovara...
I slozhitju se sa chika Konfuchijem... Uopshte me ne hvata muka kad ustajem ujutru da idem na posao, niti kad pomislim shta me sve cheka da uradim... Ionako sam sve to manje vishe radio i kod kutje... Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
Odgovor: posao kao potreba |
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 22.11.2008 23:34
Godine: 28
|
Odgovor: posao kao potreba -
07.01.2008, 13:49
Citat:
izuzetno mi je bilo lepo procitati tvoj kratak post u kom je u nekoliko najbitnijih recenica sve receno. pogotovo me iznenadjuje to prisustvo nekakve zavisti koju srecem prvi put u zivotu. dosta je tesko funkcionisati u takvom okruzenju. pogotovo kada si korektan prema svima i delili ste izvesno vreme iste probleme, bili bliski i druzili se. sutra cu uzivati na poslu ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Posao kao potreba? |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Neobicni horoskopi | Najgora | Astrologija | 15 | 16.02.2008 23:24 |
| Policajac narkoman vraćen na posao | Necromancer | Spomenar | 13 | 24.07.2007 01:17 |
| Pravi posao za vas! | SQUAW | Funny links | 27 | 27.04.2007 21:47 |
| Kako se sklapa posao | irnik | Humor i zabava | 2 | 27.04.2007 17:40 |
| Godisnji horoskop za 2007. godinu | sekula | Spomenar | 13 | 16.12.2006 12:11 |