|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Govor tela u poslovnoj komunikaciji |
|
Odgovor: Govor tela u poslovnoj komunikaciji |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 15:53
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Govor tela u poslovnoj komunikaciji -
03.12.2007, 12:56
- Kao pitanje prvog reda, je da znamo sa kim komuniciramo, ne samo u poslovnoj komukaciji, nego u svim zivotnim situacijama. U tome se ogleda prirodna nadarenost (empatija).
Sve savete, koji se u poslednje vreme javljaju u tezi beskonacno kolicinama, prihvatati u korist ustede vremena prilikom postavljanja pitanja zasto. Meni nije ne zamislivo da ce neko kupiti odredjeno nesto, iz razloga sto vicem na njega ( )Sve ostalo su male tajne velikih majstora kuhinje, odredjeni recept za odredjeno jelo, zaciniti po ukusu. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Pol: Žensko
Godine: 31
|
15.01.2008, 07:07
Radila sam u Emiratima 6 godina, u Dubaju, na poziciji sales manager-a i svakog Božjeg dana (po pola sata pre početka radnog vremena) smo imali različite kurseve: poslovna komunikacija, držanje tela, mimika lica, delegiranje posla itd.itd.
Stvarno je istina da u prvih pet minuta sklapamo neki posao ili ne. A tako je i u životu. U prvih par sekundi odlučujemo da li nam se neka osoba dopada ili nam je odbojna - i postoje raznorazne cake da te sekunde proteku za obe strane prijatno ) I da..nije strano da opaučiš šakom o sto iz sve snage u toku razgovora ili se razdereš, sve dok isto ponavljaš uz osmeh i pozitivan statement. Par puta ponoviš isto- da suprotna strana na podsvesnom nivou zabeleži da je to znak za nešto super, onda još malo bla-bla, pa u sekundi u kojoj nudiš potpisivanje ugovora odalamiš još jednom ili se prodereš i - gotovo. Drug forumaš pravo zbori ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.11.2006.
Poslednji login: juče 05:50
Godine: 37
|
04.02.2008, 21:54
ukoliko neko ima informaciju gde ima ovakav kurs u NS rado bih ga pohadjao
bas sam zainteresovan ![]()
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2008.
Poslednji login: 15.06.2008 00:11
Godine: 30
|
16.02.2008, 01:57
Sjedi u nekom kaficu stavi naocare za sunce i posmatraj ljude oko sebe dok komuniciraju, ovo je preporuka predavaca kod koga sam ja pohadjao kurs, inace se bavim bankarstvom i vrlo cesto se pokaze tacnim ono sto ljudi pokazu a ne sto izgovore. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|