|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ono što Vam je potrebno za sopstveni biznis |
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 00:10
Pol: Muško
|
Odgovor: Ono što Vam je potrebno za sopstveni biznis -
14.08.2007, 00:16
Citat:
Pa još da su me i tukli, dok sam radio u društvenoj firmi ![]() Ko da nije dosta što sam radio 16 časova dnevno, bez praznika, bez subote, bez nedelje. Ni odgovornost mi nije bila ništa manja, sad što se ponekad jedim zbog posla (samo kad ne mogu sve da postignem) bar nemam nekog polupismenog šegrta iznad sebe, i za svoj rad ne dobijam milostinju (čitaj: ono što ostane, kad se sve pokrade) i ta milostinja, ne kasni po godinu dana ![]() Sa ostatkom teksta (koji nije citiran) se manje, više slažem ![]() |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Pol: Žensko
Godine: 25
|
14.08.2007, 17:00
Zavisi od navike, vaspitanja....
Moji su privatnici, ja sam tako vaspitavana, da uvek budem svoj gazda... Moratju par godina da radim za druge, da "ispechem zanat", ali posle toga svakako da tju otitji u privatnike. Prosto bi mi bilo chudno da bude drugachije..... Kad chovek neshto hotje, uvek moze. I strasno me nervira kad neko kaze :"Eh, ja to nikad netju motji da imam/tamo da odem..." Chista glupost! Samo treba verovati, zeleti, biti uporan i vredan! Oddricanja su chesto velika, ali ko ima cilj, njemu to nije problem. moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Godine: 58
|
30.09.2007, 21:26
Citat:
Da bi se počeo bilo kakav posao mora se uraditi realna procena situacije, pa na osnovu procena uraditi planove delovanja. Možda zvuči i previše administrativno, ali stvarno treba uraditi realnu procenu svih situacija, pa ako se na osnovu procene dođe do saznanja da je moguće uspešno poslovanje započeti dalje aktivnosti. |
|
|
|
|
|
|
garovix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
|
30.09.2007, 22:13
Citat:
![]() ...zato sam ja i otišao u privatnike jer nisam mogao da podnesem to što navodiš... ...i ne žalim se uopšte zbog toga, samo sam hteo da otprilike opišem kako je tekao razvojni put od otvaranja firme do danas...![]() ...mislim da sam ove godine posle 12 godina od otvaranja firme prvi put bio 10 i više dana na godišnjem... ![]() ...dimnjake...
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 15.03.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:16
Godine: 27
|
26.11.2007, 18:28
Vi se brinite o svojim ljudima, pa ce se vas biznis brinuti sam o sebi.
Jos uvek je jako malo privatnika koji su ovo skontali. One koji su ovo primenili gledamo na TV i citamo o njima u stampi... Neverovatno je koliko se moze postici sa malo para i MNOGO entuzijazma... |
|
|
|
|
|
BLECHMANN von OZ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.04.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 01:44
|
06.11.2008, 20:15
Citat:
-Ako volis sebe da isplaniras -ako znas da gubis mozda se i bude uspesan privatnik ali negde daleko gde se i moze na malo duze planirati ![]() a i tesko je sebi biti gazda |
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Ono što Vam je potrebno za sopstveni biznis |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Brutalni horoskop | sekula | Astrologija | 23 | 14.05.2008 21:20 |
| Gljive | Aca1983 | Biljno carstvo | 17 | 23.04.2008 01:43 |
| SAD: Proizvodnja hibridnog voća biznis u usponu | HLEBmaster | Nauka i tehnologija | 0 | 30.06.2007 19:37 |
| Koliko je vode potrebno bebi? | Zvonchica | Roditeljski kutak | 5 | 14.01.2007 14:41 |