VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koliko ste zadovoljni svojim poslom?
staro
  (#41 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 30.07.2008 12:47
Pol: Žensko
Godine: 30
Odgovor: Koliko ste zadovoljni svojim poslom? - 09.03.2007, 02:03

U principu sam zadovoljna, ali može to i bolje!!!

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Koliko ste zadovoljni svojim poslom? - 09.03.2007, 18:12

Danas nisam zadovoljna

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#43 (permalink))
tsnena
Novi član
tsnena je na dobrom putu

Član od: 08.03.2007.
Poslednji login: 18.02.2008 23:49
Godine: 52
Odgovor: Koliko ste zadovoljni svojim poslom? - 10.03.2007, 19:06

Obožavam svoj posao i bez obzitra na sve mane (male plate, neadekvatni uslovi, nikakav status u društvu i da ne nabrajam dalje) nikada ga ne bih menjala

pre par dana je moja bivša učenica donela indeks da mi se pohvali kako je na prvom ispitu, genetici, na medicini dobila 10 sa rečima da je to delom i moja zasluga; zar to nije dovoljan razlog za veliko zadovoljstvo poslom?!

staro
  (#44 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Odgovor: Koliko ste zadovoljni svojim poslom? - 12.03.2007, 07:31

umorna sam od owog posla
mislim da previshe sebe dajem u njega
mozda je vreme da se ide dalje

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#45 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 15:08
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Koliko ste zadovoljni svojim poslom? - 29.03.2007, 02:07

...zadovoljan sam...ali uvek težim da bude bolje....

...ako već moraš da progutaš.... ...ne mućkaj u ustima dugo...

staro
  (#46 (permalink))
remorker-bgd
Iskusni forumdžija
remorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostale

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: danas 08:16
Godine: 28
Odgovor: Koliko ste zadovoljni svojim poslom? - 29.03.2007, 11:11

Zadovoljan sam svojim poslom...i, sto je podjednako vazno, ljudima koji me okruzuju...posao interesantan i dinamican...a lova...ko jos danas zivi od plate?

Nadje se ipak, tu i tamo, poneko ko bi vrlo rado da te saplete...onako drugarski..u prolazu...ali nema ih mnogo, na srecu...a i nisu nesto dobri u saplitanju

...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...

staro
  (#47 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Koliko ste zadovoljni svojim poslom? - 29.03.2007, 15:16

Nezadovoljna sam poslom i većinom ljudi koji me okružuju. Jedino je plata ok - da nije, odavno bih ja uhvatila maglu odavde.

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#48 (permalink))
vojvodjan
Genius
vojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostale

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Godine: 40
Odgovor: Koliko ste zadovoljni svojim poslom? - 07.04.2007, 13:44

Smatram da covek mora da voli ono sto radi, da bi mogao dugo da ga radi.
U ovo sh.....o vreme i novac je, naravno, vrlo bitan, ali ukoliko nisi zadovoljan svojim poslom, niti ga mozes na vreme zavrsiti, a ni uspesno. A ostaje i pitanje svakodnevne nervoze, stresova....

BEZ RAZMISLJANJA... kada nisam zadovoljan poslom trazim drugi...bez guzve, svadjanja...ne napustam prethodni dok ne nadjem novi.
Najgore je kada covek radi ono sto ne voli, u okruzenju koje ne podnosi (citaj: vecina danasnjih firmi) ali nikako ne treba "chuvati radno mesto" po svaku cenu.

Sto se novaca tice mogu da pocnem raditi za manje para, da pokazem da sam pro, ali ako nakon izvesnog ne dodje do adekvatne nagrade isto.....pocinjem trazenje.
Sadasnjim poslom, iako radim 24/7 sam izuzetno zadovoljan. Usavrsavam se, sticem iskustva, koja ce mi dobro doci za neki kasniji posao, a i ijako sam zadovoljan sadasnjom platom.

Za one kolebljive, ovo mi je peti (ozbiljniji ) posao, a tek prvi sa kojim sam potpuno zadovoljan.

staro
  (#49 (permalink))
godfather
Novi član
godfather je na dobrom putu

Član od: 12.04.2007.
Poslednji login: 13.04.2007 20:00
Godine: 22
Odgovor: Koliko ste zadovoljni svojim poslom? - 13.04.2007, 01:04

ja sam svojim jako jako zadovoljan....radim kod mojih u firmi...tata i mama su mi sefovi, i ja licno ne mogu da zamislim da mi neko drugi bude sef....radim kao komercijalista,racunovodja,u nabavci,ma sve i svasta,sve sto se trazi....drago mi je sto mi ni jedan dan nije isti,jer ne volim monotoniju,sto ne moram ceo dan da sedim u kancelariji,nego idem do banki,do raznih prodavnica i sl....

Don Corleone: "A man who doesn't spend time with his family can never be a real man."

staro
  (#50 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 13:26
Godine: 32
Odgovor: Koliko ste zadovoljni svojim poslom? - 15.04.2007, 00:48

Zadovoljna sam,puno sebe dajem u poslu,možda po nekad i preterujem,ali kad si sam svoj gazda ne pada ti to baš tako teško...Kad čovek radi ono šta voli,isto je kao i da ne radi ništa..

ako već moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza