|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Koliko ste zadovoljni svojim poslom? |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 17.07.2006.
Poslednji login: 02.10.2007 17:42
Pol: Muško
|
Odgovor: Koliko ste zadovoljni svojim poslom? -
18.07.2006, 10:05
Poslom sam zadovoljan,radim ono što volim,ali platom NE.
Još kad vidim da neradnici kojima ja završim posao dobiju istu platu kao i ja... ![]() |
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
|
18.07.2006, 10:52
Poslom kao poslom sam zadovoljan, radim ono shto sam vazdan zheleo, i ono shto volim... Foteljom sam takodje zadovoljan, lepo mi se uklapa iza ledja, i pod pozadinom, tako da ni tu nema primedbi... Chak su i kolege ok, i ni na njih nemam primedbi... Sem na par pojedinaca... Ali, direktor... To je takav jedan retard, da to nije normalno... Svakih 5 minuta menja mishljenje i prioritete, ochekuje da svaki novi projekat bude detaljno osmishljen, dokumentovan, i realizovan, sa sve testiranjem, u roku od 2, najvishe 3 meseca (to vi softverashi znate da je nemogutje, pogotovo kad postoji kolaboracija izmedju inzhenjera, tj, hardver + softver)... Plata, je bolja nego u ostalim firmama po NS, ali shto reche Meggy, za treniranje ganglija, nedovoljno sam platjen...
+ Naravno par neradnika, koji nishta nit' znaju, nit' zhele da nauche, i stalno te pitaju, i shto treba da znash, i shto ne treba, i imaju vetju platu od tebe... Al' jbg... Treba mi posao, i tjutim i radim... Inache, i meni je odskora, postalo vrlo muchno da ustajem i da idem na posao... Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 19:18
Pol: Žensko
Godine: 31
|
30.08.2006, 19:12
Ovo je bas los momenat da odgovaram na ovakvo pitanje! Sada je aktuelna duboka minus faza. Konstantno preispitivanje, box mecevi sa samom sobom. Ici ili ostati, sta dobijam, a sta gubim. Neki ljudi zive zivot a ja ga samo okrznem s' vremena na vreme, krisom, kada me sef ne posmatra i ne analizira sta sam sve uradila u proteklih nekoliko sati i koliko sam greski naprvaila... Nedostaje mi sloboda, ali bojim se da je nigde nema, osim ako ne resim da odem
![]() |
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 20:04
|
30.08.2006, 19:49
Volim ono što radim, relativno sam zadovoljna svojim statusom na poslu, plata nikad dovoljna, ali u odnosu na moju okolinu vrlo dobra.
Ono što mi fali je malo više ljudskosti u međuljudskim odnosima, manje hladnoće i manje čiste poslovnosti, ali čini mi se da su institucije koje imaju takvu kulturu organizacije u izumiranju. |
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
15.09.2006, 11:00
CV nisam ni sastavila, a počela sam da radim na novom poslu pre tačno mesec dana...
Hmmm...kako mi je na poslu... -Radim kao konj (nema razlike u odnosu na prethodni posao) -Plata je OK, početna naravno, sad još da vidimo koliko i da li će rasti kako je dogovoreno (potpuno ista situacija kao u prethodnoj firmi - plata je rasla prvih 18 meseci po dogovoru, a onda je na svaka 2 meseca raslo samo obećanje) -Ljudi, kolege, tj međuljudski odnosi su dramatično bolji...atmosfera je mnogo toplija, ljudi su drastično ljubazniji, spremni da ti pomognu da se snađeš u prvom momentu...bla bla bla...meni za nijansicu smeta ta doza privatnosti i prisnosti koja se oseća...moglo bi da bude malo poslovnije i na određenoj distanci, recimo sredina između prethodne firme gde te svi posmatraju kao neprijatelja i dočekuju na nož čak i kada kažeš dobro jutro i ovog ovde zbližavanja i pokušaja druženja... |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|