|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Posao ili politika? |
|
Odgovor: Posao ili politika? |
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Pol: Žensko
Godine: 32
|
Odgovor: Posao ili politika? -
30.10.2007, 23:44
Citat:
Citat:
Citat:
Ne znam šta sve još od tebe može da se traži. Ovo mi izgleda samo kao početak postavljanja uslova na koje ćeš trebati da pristaješ kako bi zadržala posao koji bi učlanjenjem prihvatila. Velika je stvar i teška odluka, mogu da zamislim koliko teška, ali probaj da se zamisliš u toj nekoj priči, sa tim ljudima koji od tebe traže takve stvari pored kvalifikacija i znanja koje možda poseduješ. Meni se ovo uopšte ne sviđa, ali to sam samo ja, ovde se ipak radi o tvojoj budućnosti, probaj da je vidiš sa svim tim odlukama koje bi donela, samo to mogu da smislim u ovom momentu. |
|||
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Pol: Muško
Godine: 28
|
31.10.2007, 00:42
-NE!
Skolovana, pametna, lepa i mlada dama u buducu karijeru ne sme da nosi "okove" proslosti, Citat:
Zato cesto kazem: "Mene, nikad nece uhvatiti", a vrbovali su me, i bliznji su me slali "koje kude", "Oj sinovi moji sokolovi, ne budite vere kukavicke, no budite srca junackoga" (il' sl.). Ali sa druge strane, mozda se zato i "bavim fizikom" na gradjevini! Znam samo da svoj zivot ne bih menjao i niti jednu svoju odluku ne bih ispravljao, imam cilj da posedujem palatu i jahtu i budem gospodin co'ek. Ne bih ulazio u komparaciju ljudskih potreba i u tom smislu neophodnosti prihvatanja posla. Svako dobro! |
|
|
|
|
|
|
Poznata fAca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 00:13
Godine: 25
|
31.10.2007, 00:43
Citat:
U svakom slucaju lepo od tebe sto hoces da budes postena.![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Pol: Žensko
Godine: 25
|
31.10.2007, 02:27
Ne radi se ovde o postenju, radi se o ljudskim principima. Meni je grozno to sto se desava, i ovaj problem sa kojim si se susrela je veoma cest danas na nasim prostorima. Nisi jednina kojima je tako nesto ponudjeno. Ja bih dooobro razmislila da sam na tvom mestu.
Inace znam sigurno da Demokratska stranka ima ove nalete, uclani se pa cemo ti naci posao. Klasicna ucena. Zao mi je sto se to desava, zao mi je sto postoji veliki broj ljudi koji odmah pristaju na ovako nesto bez razmisljanja, ali mi je jos vise mi je zao ljudi koji moraju da pristanu na ovakve uslove jer nemaju izbora. |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Godine: 38
|
31.10.2007, 03:17
Citat:
...za svoje godine...chini mi se...kao da si rasla pod staklenim zvonom...zashticena od mnogih zivotnih zamki...sa druge strane...vidim da imas rezon pravoga coveka...da se ja pitam...iznapushavao bi ih najstrasnije,ali pusti mene...ja bas i nisam chist... ![]() ...poenta je draga moja...treba se boriti...ko razume...shvatice... ![]()
|
|
|
|
|