VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Poslovne uniforme
staro
  (#1 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Pol: Žensko
Godine: 33
Poslovne uniforme - 17.10.2007, 22:56

Bila sam iznenadjena kada sam prvi put otišla na razgovor za posao jednom pojavom. Naime, politika firme u kojoj trenutno radim je da zaposleni budu propisano obučeni tj. nose uniforme. Radna garderoba se naravno razlikuje u zavisnosti od sektora naravno u magacinu se nose brendirana radna odela, u maloprodaji brendirane majice, muški rukovodeći i komercijala nose odela (za sada u sopstvenoj režiji...firma se tek razvija...standard jbg ) a mi "devojke" u administraciji smo pre neki dan dobile ove komplete (samo sa pantalonama, suknje su u najavi ) :

Moram malo da se Falim ...a možda i nemam razloga?!

Kako se vama čini ideja da vam firma kupi garderobu koju ćete nositi svaki dan? Da li vam smetalo da budete "brendirani"?Koliko ste se često susreli sa ovakvim imidžom firme? Da li je ovo novi trend u svetu biznisa?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Poslovne uniforme
staro
  (#2 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Poslovne uniforme - 18.10.2007, 16:07

...radim u firmi koja vec godinama ima pravila sto se poslovnog odevanja tiche...tako da mi ovo nije ni novo,niti strano...iako sam sportski tip i volim casual stil,smatram da treba da postoji poslovnio nachin oblachenja...ustvari,neko ce pomisliti da je to zbog imidza kako u zemlji,tako i u svetu,zbog stranih gostiju koji nas posecuju,itd...nije zato...jako se lozim na zene poslovne zene,tj slika dole...kao Rodni sam...i on se lozio na uniforme...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#3 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Odgovor: Poslovne uniforme - 18.10.2007, 16:16

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...radim u firmi koja vec godinama ima pravila sto se poslovnog odevanja tiche...
U redu je kodex oblačenja na poslu odelo i kravata, neki kostimčić kao neka eleganicja ali da li je ok da baš svi budu isto obučeni...isti kostim ista boja košulje... Volim i ja casual stil ako baš moram i elegantno ako treba ali u meni se nešto buni kada vidim da smo sve iste kao klonovi osim toga ne stoji svakom isto model, boja, konf. veličina...

staro
  (#4 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Odgovor: Poslovne uniforme - 18.10.2007, 16:36

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
U redu je kodex oblačenja na poslu odelo i kravata, neki kostimčić kao neka eleganicja ali da li je ok da baš svi budu isto obučeni...isti kostim ista boja košulje... Volim i ja casual stil ako baš moram i elegantno ako treba ali u meni se nešto buni kada vidim da smo sve iste kao klonovi osim toga ne stoji svakom isto model, boja, konf. veličina...
...nismo se razumeli...
...naravno da nije u redu da svi budu isto obucheni...nevidjena glupost...oni koji su odredili takva pravila oblachenja,kod tebe u firmi su nevidjeni bolidi...
...a jel pushite u WC-u?

staro
  (#5 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva

Odgovor: Poslovne uniforme - 18.10.2007, 17:00

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...nismo se razumeli...
...naravno da nije u redu da svi budu isto obucheni...nevidjena glupost...oni koji su odredili takva pravila oblachenja,kod tebe u firmi su nevidjeni bolidi...
...a jel pushite u WC-u?
Sve po standardu kako oblačenje tako i pušenje

Da li su bolidi to ne znam ali definitivno nam daju mnogo više uslova nego što u drugim firmama daju
...sad ne moram da razmišljam svako jutro šta ću obući na posao

staro
  (#6 (permalink))
Angus
Vatrogasac...

Odgovor: Poslovne uniforme - 18.10.2007, 17:03

Citat:
Sve po standardu kako oblačenje tako i pušenje

Da li su bolidi to ne znam ali definitivno nam daju mnogo više uslova nego što u drugim firmama daju
...ajde da uporedimo uslove?
...nego...jel' svi nosite isti donji vesh?Pa menjate izmedju sebe parnim i neparnim danima...
...podvezice...zabice...

staro
  (#7 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
Odgovor: Poslovne uniforme - 18.10.2007, 17:08

Citat:

Jedna od prednosti , pored toga što su '' uniforme '' zaista lepe. Mogu da zamislim kako ti stoji ...

Ne vidim kakvu ulogu igra pušenje po toaletima sa ovom temom.

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#8 (permalink))
Angus
Vatrogasac...

Odgovor: Poslovne uniforme - 18.10.2007, 17:12

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Jedna od prednosti , pored toga što su '' uniforme '' zaista lepe. Mogu da zamislim kako ti stoji ...

Ne vidim kakvu ulogu igra pušenje po toaletima sa ovom temom.
...i djaci su u shkolama nosili iste uniforme...i pushili,uglavnom krishom,u WC-u...kevo,brzo si zaboravila...
...a kako joj stoji uniforma?Proradio Rodni u meni...

staro
  (#9 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: Poslovne uniforme - 18.10.2007, 17:12

Znaçi da s panduri za vas svetska firma po pitanju uniformisanosti
mozete od njih svaşta da nauçite samo treba da odete kod njih na kurs

Ko je za jednu rely vožnjicu ?