VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Čime se bavite?
staro
  (#61 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:59
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Čime se bavite? - 15.01.2008, 15:13

Dok se kuckam sa vama imam pogled na kontrolni panel gde gledam koliko dobijam dinara na sat ili na dan; čekam tel. pozive koji mi donose takođe neke pare,ali oni su sezonski kao i sajmova što nema uvek; razmišljam kako da sledeće što radim bude odrađeno tako da se ne kajem ili da ne bude promašaj; i moram početi da vitlam sponzore kako bih obezbedio nagradni fond primeren mojim prohtevima i željama...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#62 (permalink))
Ca blues
Iskusni forumdžija
Ca blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
Odgovor: Čime se bavite? - 18.01.2008, 02:12

.........ja fotokopiram studentima seminarske radove koje mi oni dosnose na USBu ili Cdu ili DeVeDeu....

.....isto tako razvijam slike sa istih ili sličnih medija.....

....bavim se i rastom malih slika u velike i plastificirane za potrebe stanovnika obližnje čerge......

.....slikam za vozačke dozvole, lične katre, pasoše, vize, markice za gsp...sve kojima to zatreba....

....sve u svemu...ludo se zabavljam....

...pita me skoro kolega....koji će ti to moj u životu....ajmo negde na put, nismo odavno.....samo sam ga odgledao....

Poruku je izmenio Najgora, 18.01.2008 u 07:14.

staro
  (#63 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 18:40
Godine: 57
Odgovor: Čime se bavite? - 19.01.2008, 00:29

Do pre petnaest godina sam se bavio proizvodnjom iluzija. Radio sam na proizvodnji vinjaka, rakija i vina. Zadnjih petnaest godina se bavim prodajom tih proizvedenih iluzija!

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

staro
  (#64 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 07:19
Godine: 38
Odgovor: Čime se bavite? - 19.01.2008, 10:04

...proizvodim sharene pilule...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#65 (permalink))
Gms electronic
Novi član
Gms electronic je na dobrom putu

Član od: 14.01.2008.
Poslednji login: 03.10.2008 21:20
Godine: 25
Odgovor: Čime se bavite? - 19.01.2008, 14:07

electronic's... nekom zvuci dosadno,al meni je zanimljivo

2pac

staro
  (#66 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 23:41
Godine: 42
Odgovor: Čime se bavite? - 19.01.2008, 14:10

prevozom splavusa

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju

staro
  (#67 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 10:42
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Čime se bavite? - 30.01.2008, 07:59

Vodim se pod administraciju ali neki me vole nazvati i tajnicom ureda direktora maloprodaje.

Uglavnom, jako je velika firma u kojoj se uvijek ima što za delati pa tako na moja leđa pada komunikacija sa dućanima i direktorima, pregled plaća djelatnika u dućanu, studentski ugovori kao i svi ostali, putni nalozi i rezervacije hotela, narudžbe potrošnog materijala i uniformi..

I tako, sve što je vezano za maloprodaju, u to sam upućena ja. U kritike, pohvale, inventure, otvorenja (i kod vas smo otvorili dućanček ), godišnji odmori, otkazi, stimulacije.. Sve ja znam. I držim jezik za zubima

Ma ja uživam. Je da sam se na svoj privatni mobitel počela javljati sa 'little fairy, molim?' ali nema veze. Ima posla pa sam stalno u pokretu i zadovoljna sam. Ima dana da svi misle da mi mogu natovariti posao (npr, programskim direktorima treba neku tabelu napraviti - znači, ajmo skupit od svih dućana podatke što je jako teško jer iako ja napišem pet puta u mailu što točno tražim da mi odgovore, npr. da njihov povratni mail mora sadržavat tri stavke.. ne, neki uredno napišu dve stavke ili odgovore neodređeno ) ali sve se napravi + malo psovanje. Ma i to je za ljude

staro
  (#68 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: juče 23:18
Godine: 31
Odgovor: Čime se bavite? - 30.01.2008, 12:55

Ajde da kažem to ovako

Ja mu dođem Jerry u celoj ovoj priči

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#69 (permalink))
maski
Iskusni forumdžija
maski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
Pol: Žensko
Odgovor: Čime se bavite? - 30.01.2008, 13:14

najznachajnije je to shto se ne bavim vishe trgovinom

staro
  (#70 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:59
Godine: 44
Odgovor: Čime se bavite? - 30.01.2008, 15:03

Aktivno učestvujem u prolaznosti života... živim da na svojoj koži spoznajem svakodnevno pomenutu istinu... Maločas ustadoh,primim poštu,javim se na telefon,odem do banke 20 m udaljene ponekad,a jednom nedeljno se provozam i okupam glistu... Inspirativnim životom se bavim kao što se daje naslutiti,ne prodajem nikom ništa samo im služim za koješta...

Bio je jedan film jednom o liku koji jednom godišnje izađe iz svog bunkera da digne par miliona iz banke na drugom kontinentu i ja fasciniran istim sve podredim organizaciji takvog života... verovali ili ne uspeo sam sticajem okolnosti doduše da u našim okvirima skoro sebi organizujem slično,ali ne znam koliko je to zdravo...

p.s. upravo me zove firma iz Iriga da posredujem oko uvoza 4 šlepera nekog materijala od italijanske firme kojoj radim sajmove ovde i u CRO,jer oni ne mogu da je nađu? i koliko % ide meni kada im omogućim biznis?

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

Poruku je izmenio Neron, 30.01.2008 u 15:16.

Odgovor