VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Šta je vaš stimulans?
staro
  (#1 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: danas 21:49
Pol: Muško
Godine: 26
Šta je vaš stimulans? - 07.12.2006, 19:03

Sta vam je stimulans, tacnije sta mislite da bi vam bio stimulans za bolji rad, posle cega bi se osecali zadovoljnijim i zbog cega bi radili? Da li je to novac, veci godisnji odmor, unapredjenje ...

Meni licno na prvom mestu je novac, a kao drugo, mislim da bi to bilo da radim nesto sto sam oduvek zeleo (i naravno da se dobro plati)

電子男の子

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: stimulans
staro
  (#2 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: stimulans - 07.12.2006, 19:09

Pa novac jer njime mogu ostvariti svoje zelje (putovanja,knjige i tako to )

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#3 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: danas 22:07
Godine: 31
Odgovor: stimulans - 07.12.2006, 19:28

- pre, dok sam bio mlađi složio bi se sa vama da je SAMO novac onaj najbolji stimulans...

Međutim kako vreme prolazi (kako bivam stariji ( i pametniji he he)), bliži sam mišljenju da je bitno uskladiti količinu novca (plata), zatim mogućnost profesionalnog napredovanja-učenja, pa radno okruženje i naravno RADNO VREME!!!

Već se dešava da imamo radno vreme od 09-17h (ja donedavno od 08-17, pa i duže...) a plate sa kojima se teško izdržava a nedaj bože nešto i ostane kamoli uštedi. Evropsko radno vreme a balkanske plate.

A da nije neko mislio na neku drugu vrstu stimulansa...?

"Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka. više voli medvedicu, mada nekad dobije i žaoku."

staro
  (#4 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: danas 19:14
Godine: 28
Odgovor: stimulans - 07.12.2006, 19:54

Ima jedna dobra signatura, ne znam di sam vido..... u prevodu...
Od kad je izmisljen novac, ne znam zasto ljudi pitaju kako da mi se zahvale...

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

staro
  (#5 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 01.07.2008 01:07
Godine: 27
Odgovor: stimulans - 07.12.2006, 21:30

-"Para vrti gde burgija, gde burgija, gde burgija
para struze gde turpija, gde turpija neecee
novvcanicee"

staro
  (#6 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Odgovor: stimulans - 08.12.2006, 19:42

samo ono što 15 legne na tekući račun..

ja ne radim za slavu i titule (mada ni to ne izostaje )

već za konto u banci!

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Odgovor: Šta je vaš stimulans?
staro
  (#7 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 19:03
Odgovor: Šta je vaš stimulans? - 12.12.2006, 23:14

Meni je jedini stimulans ideja o tome da ovim što radim i koliko se trenutno mučim utabavam neki put za neku malo srećniju budućnost (blisku budućnost, nadam se) gde neću morati iznova da objašnjavam ko sam i da se pravdam zbog toga odakle dolazim ili zbog godina koje sam možda izgubila, da ću moći da živim samostalno, slobodno, bar približno slobodi veselih evropljana, da neći morati da biram najmanje zlo već da imam tu privilegiju da se dobri otimaju o mene a da ja sedim i razmišljam i donosim odluke.

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#8 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 14:44
Odgovor: Šta je vaš stimulans? - 18.12.2006, 04:59

Citat:
euridika kaže: Pogledaj poruku
Meni je jedini stimulans ideja o tome da ovim što radim i koliko se trenutno mučim utabavam neki put za neku malo srećniju budućnost (blisku budućnost, nadam se) gde neću morati iznova da objašnjavam ko sam i da se pravdam zbog toga odakle dolazim ili zbog godina koje sam možda izgubila, da ću moći da živim samostalno, slobodno, bar približno slobodi veselih evropljana, da neći morati da biram najmanje zlo već da imam tu privilegiju da se dobri otimaju o mene a da ja sedim i razmišljam i donosim odluke.
Sebe citam.

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#9 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 19.07.2008 04:56
Godine: 44
Odgovor: Šta je vaš stimulans? - 18.12.2006, 06:29

Jednostavno - volim posao za kojim sam se skolovao.
Svom poslu,kao i svemu drugom sto zelim da radim,prilazim
sa mnogo ljubavi i zara.
Volja i ljubav za zivotom kako ga ja sagledavam (zivim),
moji su najjaci generatori.
Stimulans - svih stimulansa!

nomen est omen

staro
  (#10 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 07:17
Godine: 26
Odgovor: Šta je vaš stimulans? - 18.01.2007, 22:13

"Zdravo" radno okruzenje.Cak ni neka "besna" plata ne moze da me "kupi" ako je sredina u kojoj radim "nezdrava"...

...i may not be perfect but i'm always me...

Odgovor

«