|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Šta je vaš stimulans? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Šta je vaš stimulans? -
21.08.2007, 04:09
Stimulans mi je da zaradim kintu, da budem svoj gazda, da sama planiram svoje vreme, da tu bude i neshto slave i priznanja......
najbitnije mi je da stvorim instituciju koja tje motji da funkcionishe i bez mog konstantnog nadzora, kako bih mogla mnogo vremena da posvetim porodici i putovanjima. znam da tju morati krvavo da radim, ali znam i da tje se to isplatiti. moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Šta je vaš stimulans? -
21.08.2007, 08:39
Lova ali i saznanje da sam sve napravila kako spada.. Vrhunski
HahahahahaVolim raditi i sve radim jako dobro. I brzo da kolegicama uzimam dio posla. Tada se prekorim jer umjesto da to cijene, one zloupotrebljavaju. Stoga ja svoje napravim brzo i dobro, a s njihovim se 'vucaram'. Budu one mene.. Mo'š misliti! |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|