|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? |
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? -
08.08.2008, 20:37
Da, da covek ne poveruje ...
Sta je tebe tu ubolo da mi je znat? ![]() |
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:43
Pol: Muško
|
08.08.2008, 20:55
U zatvor se moze otici na vise nacina. Iznenadni odlazak je eufemizam koji podrazumava da vas uhapse odmah posle nekog ucunjenog sranja.
Jedne noci je bila tuca, a moj drugar glavni akter. Sto je bilo jos gore bilo je i pucnjave. Ipak uz zalaganje nasih drugara (korumpiranih) milicionera koji su vrsili uvidjaj dobro je i proslo. Otisao je u splitski przun (posle caskanja sa sucem za prekrsaje) samo vlasnik kafane, mada je mogao i memento i to bar na nekoliko meseci... Rebel
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Godine: 38
|
08.08.2008, 21:05
...ubolo?...
...da vidi sada ovo cika morrib...opet bi pisao o "bolestima"...![]() ...btw...ubadanje...manekenka...pa jos talentovana...verujem da bi to vecinu ubolo...da si rekla recimo,da si shishala travu u gradskom zelenilu,verujem da bi vecina zaboravila na ubadanje... ![]()
|
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Pol: Žensko
Godine: 31
|
08.08.2008, 21:27
Citat:
Dakle, da radila sam kao manekenka. Moja "karijera" je zapocela kada sam ostavsi bez oba roditelja za vrijeme rata bila prisiljena ostaviti skolu i naci neki posao da bih mogla prezivjeti. Bez diplome i za vrijeme rata jedini posao kojeg je djevojka mojih godina mogla naci je bilo raditi kao konobarica, a s obzirom da su te gazde rado pustale da radis na crno bez da te plate na kraju mjeseca od toga se zaista nije dalo ni platit racune, a kamoli ista drugo. Srecom po mene nasla sam se jedne veceri na lokalnom izboru ljepote i to u publici. Posto se nije prijavilo dovoljno djevojaka povukli su nekoliko nas medju njih i ja sam igrom slucaja pobijedila. Nije mi to donjelo medunarodnu karijeru, ali sam nosila revije nekoliko godina kao usputni posao sa pristojnom zaradom. Kada sam konacno otisla u inostranstvo i zavrsila skolu zaposlila sam se u lokalnom hotelu gdje sam nakon sest godina od konobara dospijela do menagera istovremeno radivsi i u bolnici u operacijskoj sali kao med. sestra. Danas sam , nakon ponovne promijene lokacije vlasnica svoje firme ali ni sva strka oko toga me ne zadovoljava. Razmisljam o tome da sastrane upisem faks...Eto. Ono "talentovana" bio je bijedan pokusaj sale na vlastiti racun jer se nikako nemogu odluciti sta hocu zapravo da radim u zivotu. |
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Godine: 38
|
08.08.2008, 21:34
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Ipon son
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.06.2008.
Poslednji login: danas 00:54
|
20.08.2008, 19:19
Само овај мој једини, самурајски
. Боже, да ми је дочекати пензију ! |
|
|
|
![]() |