VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili?
staro
  (#41 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:32
Pol: Žensko
Godine: 36
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 05.08.2008, 16:01

I ja sam među onima koji su radili sve i svašta dok nisam dobila posao u struci... Pred svako more počevši od 14 godine radila sam u prodavnici kod tetke i zarađivala džeparac za more...
Kada sam diplomirala to su bile one lude 90-te sa hiperinflacijom radila sam svašta:čuvala decu, u butiku (najlakši posao), salonu venčanica, poslastičarnici (najslađi posao...), sa momkom muvala kancelarijski materijal (fizički najteži posao)...ej, kakva vremena...
Kada sam počela da radim u struci, rekla sam, hvala lepo, al' nadam se nikad više menjanje poslova...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 05.08.2008, 18:04

konobarisala i shankerisala u nekom kaficu u Bg-u koji nije imao kljuc na vratima i radio je non-stop a dolazili su iskljucivo Crnogorski bizMismeni i ostala bratija
radila kao sekretarica
nabavljala delove za gradjevinsku mehanizaciju
nesto malo u centru za kulturu
sajmovi knjiga ,uglavnom Klio i Geopoetika
i tako....
ipak,najsladje pare su mi one od rente....kuc kuc,dobAr dan,evo kirije za ovaj mesec
fala

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#43 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:43
Pol: Muško
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 05.08.2008, 19:27

Nabrojaću samo neke. Znate ono - Vrline javne, poroci tajni!

Zarađivao sam novce i kao:
- mornar,
- timunjer (kormilar),
- nostromo,
- učitelj plivanja (dve sezone u jednom kampu kod Makarske),
- učitelj skijanja (samo pola sezone, jer mi se više dopalo šankanje) na Kopaoniku,
- Šef kafane (silom prilika jer je gazda, moj drugar, morao iznenada u zatvor),
- mađioničar u toj istoj kafani, kada se gazda vratio (plaćan sam gemištima "dva u tri"),
- novinar,
- fotograf,
- radio voditelj...

Rebel

staro
  (#44 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 15:02
Godine: 23
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 06.08.2008, 17:18

1.Poceo sam da distribuiram Coca Colu za Vrsac nekih 3 meseca to mi je bila praksa da naucim o trgovini.Posle toga me cale ubacio da sa njim vodim firmu a ja sam i nosio palete i vozio robu i uredjivao hangar i radio u proizvodnji pvc.Posle tih par meseci odlucio se za vojsku i zavrsio taj problem da bi se posle 2 meseca odmora upisao visoku poslovnu skolu u NS koju vanredno dajem.A posao je nesto bolji ovaj put posle toga sto je tata video da vredim non stop ulazim u menadzerske poslove i ucim od coveka koji radi kod nas u firmi o trgovini,ekonomiji,menadzmentu strpljivo ucim i vredno radim i obavljam duznosti.To mi je izgleda posao i do penzije jer najblje je raditi za sebe i jos ponosno kada imas jako uspesnu firmu.

staro
  (#45 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 07.08.2008, 00:18

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Nabrojaću samo neke. Znate ono - Vrline javne, poroci tajni!

- Šef kafane (silom prilika jer je gazda, moj drugar, morao iznenada u zatvor),

pa kako se to iznenada ode u zatvor?

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#46 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 02:46
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 07.08.2008, 00:30

U okrobru će se navržiti 10 godina od kako sam počela da radim. Pre toga (za vreme srednje škole/studija) nikada nisam radila. Na istom radnom mestu sam od kako sam se zaposlila (učim decu da računaju). Dosadno, nema šta. Takva sam vam ja.

staro
  (#47 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 07.08.2008, 12:06

Citat:
Becar kaže: Pogledaj poruku
1.Poceo sam da distribuiram Coca Colu za Vrsac nekih 3 meseca to mi je bila praksa da naucim o trgovini.Posle toga me cale ubacio da sa njim vodim firmu a ja sam i nosio palete i vozio robu i uredjivao hangar i radio u proizvodnji pvc.Posle tih par meseci odlucio se za vojsku i zavrsio taj problem da bi se posle 2 meseca odmora upisao visoku poslovnu skolu u NS koju vanredno dajem.A posao je nesto bolji ovaj put posle toga sto je tata video da vredim non stop ulazim u menadzerske poslove i ucim od coveka koji radi kod nas u firmi o trgovini,ekonomiji,menadzmentu strpljivo ucim i vredno radim i obavljam duznosti.To mi je izgleda posao i do penzije jer najblje je raditi za sebe i jos ponosno kada imas jako uspesnu firmu.
Баки, теби није било лако пробити се у животу и доказати колико вредиш...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#48 (permalink))
sokac
Novi član
sokac je na dobrom putu

Član od: 07.08.2008.
Poslednji login: 12.08.2008 14:21
Godine: 24
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 07.08.2008, 23:15

Uglavnom sam obavljao poslove vozaca, dok nisam skupio pare da kupim svoj kombi!!! Kada sam kupio kombi radio sam danonocno privatno i taj kombi mi je doneo jos jedan kombi i sad imam i svog radnika, a u planu mi je da kupim jos i kamion do 5tona! Inace otvorio sam svoju firmu za autoprevoznika i bavim se prevozom robe i stvari u drumskom saobracaju, takodje vrsim i selidbe! Moja firma inace zastupa oko 10-tak firmi u Pancevu i Beogradu, vrsim im usluge prevoza...!

staro
  (#49 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 07.08.2008, 23:29

od svoje 15 radim stalno i to na vise radnih mjesta u isto vrijeme. od konobara, sekretarice, menagera u hotelu, manekenke, medicinske sestre do evo poduzetnice sve sam radila. sta's kad sam puna talenata

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#50 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Godine: 38
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 08.08.2008, 19:11

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
od svoje 15 radim stalno i to na vise radnih mjesta u isto vrijeme. od konobara, sekretarice, menagera u hotelu, manekenke, medicinske sestre do evo poduzetnice sve sam radila. sta's kad sam puna talenata
...manekenka?...talentovana?...
...btw...svasta sam radio,ali...najvise mi se svidelo dok sam bio magacioner...lagerovao sam smrznutu ribu...pa je posle odmrzavam...i tako...

...hell ain't a bad place to be...