VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili?
staro
  (#31 (permalink))
kuky
Novi član
kuky je na dobrom putu

Član od: 27.08.2007.
Poslednji login: 15.01.2008 00:37
Pol: Muško
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 27.08.2007, 14:54

Još sam maloletan ali radim svakakve poslove. Nabrojaťu neke.
Radim sa tatom u mesari, kosim travu po selu, prodajem ogrevno drvo, oštri noževe, igram u pozorištu za honorar i kuvam u restoranima. Zadovoljan sam svojim Životom i poslovima koje radim.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 48
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 27.08.2007, 18:49

Radna mesta na kojima sam radio:
- Vatrogasac 5 godina
- Magacioner 4 godine
- Informaticar -> programer -> projektant - (7 godina) poceo kao operater, nastavio kao programer (Clipper/DOS, Progress/Unix), a na kraju i kao projektant IS. U samo mojoj nadleznosti je bio program za obracun LD.
- Operater na sistemu - 9 godina i jos uvek (administracija sistema, statistika, obracuni, hardware & software za PC racunare)

Pored toga (privatno nekoliko godina) programiranje u Clipper-u, knjigovodstvenih programa i programa za obracun LD kao i nekoliko aplikacija uze namene. Pocetkom 90-ih sam poceo, raditi masinac za procesor Z-80.
Pre 10-tak godina sam konstruisao masinu za izradu termoizolacionih ploca od trske, koja jos uvek radi.

P.S. Ah da zaboravio sam, odmah po prestanku skolovanja radio i 2 meseca kao konobar

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

staro
  (#33 (permalink))
losmi200
Novi član
losmi200 je na dobrom putu

Član od: 09.09.2007.
Poslednji login: 11.10.2007 01:54
Godine: 21
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 09.09.2007, 13:06

Ja sam svoj prvi dinar zaradio radeci na pumpi, brishuci stakla tj. shoferke.
Posle toga sam pisao za casopis jedan vezan za racunare i posle toga bio D.J. u T caffeu na Bulevaru.
Taj posao sam okoncao, na zalost, zobg faxa, al mislim da cu se vratiti jer su prosli ispitni rokovi.

poz
losmi200

staro
  (#34 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 28.02.2008, 23:30

Udarač po bas gitari i zanatlija.

Back in red!

staro
  (#35 (permalink))
antiprotivna
Banovan
antiprotivna će uskoro postati poznat član

Član od: 18.04.2007.
Poslednji login: 23.09.2008 08:10
Pol: Žensko
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 10.03.2008, 09:40

Od privrede do nekih drustvenih firmi...sada sam u kafani...

staro
  (#36 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: juče 22:44
Godine: 31
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 30.06.2008, 21:22

Kao klinka sam radila razne sitne poslove:delila pozive za glasanje na izborima, anketirala po kucama,radila na glasackim kutijama,a onda sam se zaposlila u jednom butiku.Tu sam zaista uzivala jer je posao lep i lak.Po zavrsetku studija zaposlila sam se u struci-vaspitac.Tu sam i sada.

staro
  (#37 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 15:02
Godine: 23
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 02.07.2008, 10:14

Posle skole poceo sam da radim u kompaniji mojih roditelja da steknem neka znanja.Potom paralelno sa tim sam upisao menadzment koji sam napustio brzo.U firmi sam radio 2 godine dok nisam upisao informatiku i tu se mucim a sada preko leta malo radim u firmi ucim sve sto mi treba u buducnosti kako bi uspesno nastavio stazama mojih roditelja.A i citam dosta strucnih knjiga o trgovini,menadzmentu,finansijama,trzistu...Izgleda da mi se buducnost ogleda u tome i ako sam zeleo da pobegnem od toga ali sad kad porastes malo vidis da nije sve tako lepo i da treba postovati ono sto imas sta ces vise od toga.

staro
  (#38 (permalink))
Ma.Za.
Početnik
Ma.Za. je dijamantMa.Za. je dijamantMa.Za. je dijamantMa.Za. je dijamant

Član od: 27.04.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 18:34
Godine: 31
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 04.07.2008, 22:41

Kao srednjoskolka sam jedan dan bila u nadnici, da vadim crni luk (mislim da je taj dan u mom zivotu presudio i da sam jos tada resila da cu zavrsiti fakultet ).

Isla su sva deca, pa sam i ja htela da zaradim svoje pare, mada su me roditelji ubedjivali da to nije za mene. I nikada vise nisam otisla posle tog teskog dana.

Kasnije u toku studija sam radila na pijaci, kao prodavacica kora za burek i slicnih proizvoda.

U studentskim i apsolventskim danima sam konobarisala, ali kako sam postajala starija, taj posao mi je bio sve tezi i tezi, jednostvno sa sazrevanjem sam shvatila da zenska osoba taj posao moze da radi, uglavnom u nekim mladjim godinama.

I konacno sam stigla do leglnog posla, najpre sam postala nastavnik hemije, a kasnije istrazivac, sto mi je jako drago

Imala sam srece, jer svoja dva zaposlenja sam relativno lako nasla (radim dva posla 60 % / 40 % radnog vremena), za razliku od nekih mojih drugarica sa studija, koje bukvalno godinama traze posao u struci.

staro
  (#39 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 04.07.2008, 23:37

Najlagodnije mi je bilo kada sam držala časove.
Najgore kada sam konobarisala na sajmu, ali sam zaradila za skijanje a to je bio cilj.
Draganić i sajmovi knjiga su bili obavezni, za to sam čak morala da imam vezu i tu mi je što se društva tiče bilo najbolje, a i mogli smo sa velikim popustom da kupujemo.
Pred kraj studiranja sam "asistirala" dečku pa smo ordinirali (dobro, on je, ali ja sam davala injekcije i vodila konverzaciju i finansije ) gde god je mogao.

Onda kada sam ja diplomirala, ali nisam imala plaćenu nego volontersku specijalizaciju, a i magisterijum sam sama plaćala prvu godinu jer nisam bila zaposlena, radila sam preko agencija koje deci organizuju rekreativnu nastavu.
A u pozorištu mi je bila milina, ali to sam mogla samo kada je sestra baš bila sprečena.
Mislim da je to sve.
Volonterski rad ne računam - ono posluživanje na slavama i svadbama,"posela" kada se pomaže rodbini i komšijama pred slavlja u kuhinji uglavnom,merenje pritiska, slušanje pluća i sl. po komšiluku, pisanje sastava za pismene zadatke i t.to

Umorih se

staro
  (#40 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: juče 20:50
Godine: 19
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 15.07.2008, 13:57

dok sam bila u srednjoj skoli, kucala sam bratu, komshijama i poznanicima maturske i diplomske radove, a prosle godine sam radila celo leto na Strandu u jednom kaficu kao konobarica i shankerka, i nekoliko dana u susednom kaficu na tehno i hip hop zurkama...

I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen