Poslije srednje škole (prirodoslovno-matematička gimnazija) upisala sam Kineziološki fakultet ((viša škola-za trenera, smjer karate) što nema logike baš sa srednjom školom ali nema veze

) koji nisam završila iako imam same četvorke i petice (čekajte, nahvalit ću se ja još..

). I kad me bivši dečko priupitao dal' želim raditi, ja sam rekla naravno. Mogla sam uz studij. I tako sam počela raditi u trgovini kao trgovac. Za početak dobro.
Nakon godinu i pol sam prekinula jednu vezu (on je prekinuo na najgori način, otišao je bez riječi) i umjesto da ja promijenim frizuru, ja sam promijenila posao. Došla sam u zaštitarsku firmu. Radila sam na objektu s kolegom ili kolegicom u smjeni. Bilo je super. Zatrudnila, otišla na porodiljski, dosađivala se doma i vratila se nakon godinu dana na isti objekat. Sve super, sve pet.
Nakon dvije godine na objektu, čula sam da u mojoj firmi traže računovođu i fakturistu.. Pitala, došla i dobila posao fakturiste. I sad opet uživam (kao što vidite). Pišem računčeke (ma kaj je milijun i pol za jednu firmu da nam plati, ne?

)
Ali, ja ne bih bila ja da ne tražim nešto još bolje.. U ponedjeljak idem na razgovor za posao u banci pa.. Vidjet ćemo.
Ne znam, očito imam tu sreću da se snađem u svakom poslu i što je najbitnije, nije mi teško raditi jer u svakom poslu pronađem neke dobre strane.
I još bitno (rekla sam da ću se nahvaliti).. Svidim se svima jer sam djetinjasta, luda, spaljena i nisam normalna. I ne znam psovati. I guba sam im kad se durim.. Ajme, ne znaju oni još mene..