VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili?
staro
  (#11 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 21.02.2007, 18:52

letnji raspust poslovi
- beračica metlica sa kukuruza na oglednom polju u Padinskoj skeli: 14 godina
- pakirka soli iz džakova u kese od pola kile i kilo: 15 godina
- konobarica u prašnjavoj kumovoj kafančini sa karariranom prekrivkom za sto: 16 godina
- turistička agencija javljačica na telefon i davalac svih mogućih informacija vezano za aranžmane: 17 godina
- šetačica uz veliki osmeh po štandovima na raznim sajmovima: 18 i 19 godina
- sa 19 počela da radim u prvoj pravoj firmi za stalno - komercijala, nabavka i prodaja raznih uređaja: foto releji, nivo sklopke, rasveta, indukcione peći...
- sa 22 zapalila u Grčku: organizacija i vođenje dnevnog restorana i noćnog kluba istog vlasnika, beby siterka razmaženim engleskim turistima koje su Grci zaobilazili u širokom luku, model na revijama za bunde i jakne tokom zime, vodila emisiju na lokalnoj Kavala televiziji za strance na engleskom
- sa 24 se vratila u BG i Srbiju da završim započete fakultete a radila kao dispečar u jednoj taksi organizaciji u BG-u, kao šanker-pravila samo koktele u jako poznatom noćnom klubu, seminarske radove i ppt prezentacije za loše i lenje studente, kucala diplomske radove uz korekciju i koričenje, prevodila sa engleskog i malo grčkog (ovo drugo uz obilatu pomoć rečnika)...
- završila oba faxa sa 26 i počela da radim u spoljnoj trgovini, komercijala kao komercijala, nabavka robe na internacijonalnoj berzi paralelnog tržišta, pregovori sa principalima oko distribucije robe za ovo naše tržište, spremanje i analiza raznih izveštaja, cash flow i cost-benefit analiza svake pojedinačne nabavke, uvoz proizvoda - priprema dokumentacije za sanitarce, carinu, špeditere, carinjenje robe...
- sa 29 godinica u drugoj firmi primljena za direktora maloprodaje - sad se zezam sa nabavkom i distribucijom robe po radnjama, optimizacijom lagera i troškova, sa bolesnim klincima svojih prodavaca, raznim glavoboljama i zuboboljama, gripovima, neprihvatljivim pazarima, neisplaćenim troškovima renoviranja objekata...

...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 21.02.2007, 19:35

Karijeru sam zapocheo hvatanjem žaba i puževa preko letnjeg raspusta.
Zatim sa 13 sam radio kao molerski šegrt da bih polako izuchio zanat.
Izradjivao sam i prodavao bižuteriju.
Svirao sam tezge.
Radio sam kao kondukter u GSP-u
Po kazni sam radio kao perach autobusa u GSP-u jer sam bio veoma neprijatan kondukter
Imao sam svoj mali kafich.
Izradjivao sam i prodavao replike Save Stojkova
Obavljao sam firmopisachke poslove i šarao legalno po novosadskim fasadama.
Lepio sam plochice i uredjivao izložbene prostore firmi koje se bave prodajom plochica
Dizajnirao sam i izradjivao 3D projekcije enterijera, peštanskim snobovima.
Prodavao sam plochice,hidromasažne kade, tuš kabine i ostale kerefeke za opremu kupatila.
Šarao sam ljudima po automobilima sa Air brushom.
Sada sam pustio mozak na pašu i dizajniram školsku opremu, ukrasne papire i ambalažu.
Ali nechu dugo jer je prokleto dosadno...
Sada radim na tome da ne radim ništa ima i toga
A onda chu najzad da idem svaki dan na pecanje, pechem rakiju, sušim slanine i šunke, a usput lagano rezbarim nekakav otkacheni komad nameštaja.

sigurno sam izostavio nekoliko stvari ...

Poruku je izmenio Uriel, 21.02.2007 u 19:37. Razlog: MAC jednostavno ne podnosi srpska slova. Americhko smeche...

staro
  (#13 (permalink))
godfather
Novi član
godfather je na dobrom putu

Član od: 12.04.2007.
Poslednji login: 13.04.2007 20:00
Godine: 22
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 13.04.2007, 01:00

sa 14 godina preko letnjeg raspusta kod mojih u firmi slagao gradju,nosio letve,daske,rezao letvu i sl....
sa 15 godina takodje preko letnjeg raspusta radio kod svojih, nosio sad vec neke teze stvari poput greda,fosne i sl...i pomagao majtorima oko otpada iz radionice
kad sam imao 16 godina preko letnjeg raspusta radio sam kao pomocnik majstorima-stolarima, pridrzavao im,cistio i sl......
u 17 godini isto preko raspusta radio kod mojih u firmi kao pomocnik u lakirnici a i smirglao lajsne,vrata i sl....
u 18 godini preko raspusta radio kao pomocnik stolarima,smirglao,bio pomocnik u lakirnici i sl...
sa 19 godina poceo da radim kod svojih u firmi sve vise i vise,poceo da radim na kompjuteru,oko nabavke,racuna i sl....
sa 20 godina poceo da radim svaki dan, moglo bi se reci kao komercijalista ali i sve sto se trazi od mene
sa 21 godinom koliko imam sada radim svakodnevno,ukljucio sam se skroz u posao,ono ostalo je jos dosta da se nauci,ali zasad je dobro...bavim se trenutno sa dosta toga i tako...

jedno mi je drago,sto sam radio sve ovo,sto sam video kako je sta biti u zivotu i drago mi je sto je tako bilo,jer da sam odmah poceo u kancelariji bio bi prazna licnost,a ovako sam izgradio neki svoj karakter upoznavajuci razne poslove.....i ne zalim i nisam ljut na tatu,mamu zbot toga sto su me prvo davali ovakve poslove,sto vise drago mi je.....

Don Corleone: "A man who doesn't spend time with his family can never be a real man."

staro
  (#14 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 15.04.2007, 20:52

...kad sam završio srednju...švercovao sam gorivo iz mađarske...
...posle toga sam viklovao elektromotore u jednoj firmi i održavao automatike na pumpama koje rade u seoskim vodovodima....
...zatim sam napokon radio u maternjoj struci, imao sam svoj servis za tv i video uređaje, ali se vremenom taj posao umrtvio pa sam "malo" promenio delatnost...
...sada moja firma a samim tim i ja, radi ugradnju klima uređaja, servis istih, izvođenje gasnih instalacija i centralnog grejanja, projektovanje istih...uzemljenja gasnih instalacija...vodovod i kanalizaciju...u svemu tome učestvujem lično, više ili manje, negde fizički , negde mentalno...u svakom slučaju nije mi dosadno na poslu...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#15 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 17.04.2007, 07:51

Citat:
makilli kaže: Pogledaj poruku
Joj,sve i svasta,jedino nisam igrala oko sipke!
javi ako poçneş da dodjemo na otvaranje

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#16 (permalink))
neshonja
Početnik
neshonja će uskoro postati poznat član

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 13.10.2007 00:17
Godine: 32
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 17.04.2007, 14:26

Od nosenja dzakova, preko rada u knjizari do asistenta na fakultetu

Bogu hvala sto sam Lala

staro
  (#17 (permalink))
vojvodjan
Genius
vojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostale

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Godine: 40
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 19.04.2007, 05:28

Pa sa svojih ohoho godina imao sam vremena da radim sve i svasta, nikada nisam sebi dozvolio da nesto ne znam i ne mogu.(to mi je mana, kod mene uglavnom nema majstora u kuci..)
Bio sam, a i danas sam, pojloprivrednik, bastovan, mehanicar, elektricar, elektronicar, fizicki radnik..(citaj: ashov&lopata... ), ribar, vojnik, grobar, domar, moler, masinovodja, vozac u ratu, (iako nikada nisam isao na polaganje za vozacku...)ma ko ce se svega setiti (nije sala, stvarno.)

Sada nemam vise mnogo vremena da radim sve i svasta, radim malo -vece- poslove, u nafti i gasu, uglavnom u svetu.. naravno i pare su mnogo vece...

Ali nista od ovoga ne bi bilo, da nisam radio sve to sto sam radio.

Kod mene nikada nije vazilo ono
-nemogu oni mene tako malo platiti, koliko ja malo mogu da radim...-

Ja sam uvek govorio, -ako radim bar nesto, mozda cu nesto i zaraditi, ali ako ne radim nista, sigurno nista necu zaraditi-

A sto se tice -igranja oko sipke-...hmmmm

Ako ne mogu da pomognem, necu da odmognem

staro
  (#18 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 19.04.2007, 08:43

Kao klinka u OŠ, radila sam u video klubu - od zarađene love sam kupila prve levisice i mont jaknu

Raznorazni kiosci gde se prodavalo sve i svašta...

Yugoinspekt - verni smo saradnici i dan danas... analize raznih vrsta biljaka...

U struci odrađen pripravnički - to mi je sve što imam od ekonomije...

Silosi za smeštanje i čuvanje žita, šećerane - čitav tok prerade šećerne repe..

Butik za bebe...

Malo pevala sa lokalnim bendom...

sve sam ''nabacala'' - bilo je toga još...

Nisam vukla gajbe, niti džakove

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#19 (permalink))
DRAKCE
Iskusni forumdžija
DRAKCE će uskoro postati poznat članDRAKCE će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 17:23
Godine: 25
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 20.04.2007, 00:25

Svasta sam radio samo jos mecke nisam tero i to cu da probam

"Ako ti neko kaze da si konj, izmlati ga, kad ti to kaze njih pet idi kupi sedlo!"

staro
  (#20 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 02.11.2008 23:34
Godine: 30
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 20.04.2007, 21:08

Radila sam dosta toga...prvi posao je bio u hamburgeriji, onda u prodavnici, poslasticarnici, butiku, sada trenutno radim u radio stanici.
A i u pripremi sam otvaranja svoje radnje, prodavnice(mesovite robe) nadam se da cu uspeti

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.