|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Haos na radnom stolu |
|
Odgovor: Haos na radnom stolu |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 07:21
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Haos na radnom stolu -
10.11.2006, 18:59
Citat:
![]() da se ne ogranicavam samo na sto dodat cu da i na podu imam mali plastic papira ![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:36
Pol: Žensko
Godine: 33
|
10.11.2006, 19:08
Paaaa
Sve će vam biti jasno ako kažem da bih vam sad ovo ratište na stolu i oko stola fotografisala al' me sramota Sredim ga ponekad, ali ovako se stvarno najbolje snalazim... ako možemo tako reći... pošto ja nikad i ne mogu ništa odmah da nađem... prođe nekad i po 2 meseca Uglavnom, sad je sve samo ne FENG ŠUI radni sto... Znači papiri, diskovi, olovke (na sve strane) šminka, apoteka, neki puderi, lakovi za nokte, kreme za ruke, šolje, korpica sa školjkama, flomasteri... već mi nije dobro a okolo na podu naslagane knjige u nekoliko brda i nekoliko torbi koje nisam stigla da odložim ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.05.2006.
Poslednji login: 29.07.2008 12:06
Godine: 29
|
11.11.2006, 17:17
Kod mene na stolu nije kreativni nered.....vec pravi pravcati haos.
Gomile nekih-kopija-necega koje su u stvari ostavljene tu iz nekog bitnog razloga....razloga, koji ja zaboravim posle tri dana i onda na kraju meseca kad dodje revizija se hvatam za glavu kad na videlo izbiju svi ti bitni razlozi...... ![]() |
|
|
|
Haos na radnom stolu |
|
|
x3m member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 07.09.2008 16:43
Pol: Žensko
|
Haos na radnom stolu -
11.11.2006, 22:53
![]() kod mene je uglavnom sve na svom mestu..desi se da budem zatrpana papirima,ali ih ubrzo sredim,jer ne volim nered i guzvu na stolu..stare papire i dokumente cuvam..dobila sam puno pregradica i polica oko stola,tako da je sam sto uredan....pokazem vam drugi put,nemam sad fotku...ova je malo starija..ali tako nekako uglavnom izgleda.. ![]()
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 10:41
Godine: 27
|
12.11.2006, 01:31
-Radni sto je, takodje, vrlo bitan faktor. Na sebe preuzimam veliki deo posla, najuvrnutije stu mi niko, direktno, ne govori sta da radim, u firmi gde vidim zanimljivu perspektivu, a posto sam lik koji se retko srece....
-Radni sto. Odredjivanje prioriteta u realizaciji utice da isti nikada nije isti. Po principu: Suva drva odozgor, a sirova odozdol ![]() |
|
|
|