|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Haos na radnom stolu |
|
|
|
|
|
|
|
Genius
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Pol: Muško
Godine: 40
|
Odgovor: Haos na radnom stolu -
08.01.2008, 14:42
Naravno. Uglavnom HAOS. Mada priznajem da ponekad (dva, tri puta mesecno) sredim tu guzvu ali mi treba svega sat-dva da ponovo sve bude u "normalnom" (citaj - HAOS) stanju.
Kada sam poceo raditi...(pre jedno dvajes godina..jeste, znam...mator sam.....) imao sam dve tri sveske, rokovnik, sta li, naravno bez radnog stola posebno za mene, i uglavnom se sve sredjivalo brzo i bez nekog prevelikog haosa. Sada imamo blagodeti tehnologije, racunare, SVOJ radni sto, pa mi se cak ponekada cini da pola radnog vremena cepam i bacam ono sto sam za prethodnih par sati stampao da bih zavrsio posao..... i vise mi nije dovoljan jedan radni sto, a mislim da bih mogao dodati i jos jedan monitor.......![]() Isto vazi i za alat, i za radionicu......BOMBA pala......ali sta je tu je. To je MOJ prostor, ja znam sta je na kojoj gomili i ispod cega. Ako neko takne... ![]() Vise puta sam pokusavao da sredim svoj "kreativni (ne)red" ali nakon toga mi je trebala vecnost da nadjem ono sto trazim...... ![]() .... ...i cerke su na mene, tako da je nas "odraz genijalnosti" veliki problem za suprugu......dok ne pobesni.....![]() Salu na stranu, znam dosta ljudi, neki od njih su veoma "uredni" sto se tice radnog stola, a neki su strava i uzas, i mogu da kazem da ljudi koji strogo vode racuna o redu na stolu vremenom malo i postanu "zavisni" od toga, veoma se tesko koncentrisu na bilo sta, uvek nesto "sredjuju" i tako uglavnom uspeju da za radni dan u stvari ne urade nista (korisno). Simptomaticno je i da takvi ljudi uglavno brze predju na "visu" poziciju..... .....ili sam to ja samo ljubomoran??? |
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 10:25
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Haos na radnom stolu -
30.01.2008, 07:45
Ja ne podnosim nered.
Sve mora imati svoj pretinac, svoju oznaku po kojoj se ja orijentiram, stoga znam i po ladicama pisati, na papirić, na što se odnosi sadržaj unutra. Ja tako lakše i brže funkcioniram jer znam točno gdje se što nalazi u svakom trenutku i tako sve sortiram. Osim toga, obožavam flomastere (po mogućnosti sa šljokicama flomasteri) kojima se služim. Vizualno mi je ljepše vidjeti nešto, što je važno, da je podcrtano šljokičasto (ah, ipak sam dijete u duši.. )Obožavam post-it naljepnice i takve stvari jer nikad dosta da se obilježe neke stvari a i ako trebam nešto hitno da se napravi, on je pravi podsjetnik za to. Na novom poslu sam dva mjeseca (primili me za stalno prošli tjedan, juhuuuuuu ) i mislim da sam napokon sredila svoj radni kutak..![]() E da mi je ovakav stol.. Istina, dodala bih još jedan ladičar i na stol stavila one plastične posudice za papire, ali stol.. Eh, da mi je takav.. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Haos na radnom stolu |
Slične teme
|