|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Haos na radnom stolu |
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: danas 14:56
Pol: Žensko
Godine: 35
|
Odgovor: Haos na radnom stolu -
27.11.2007, 14:26
Citat:
PS. Savršenstvo ni u čemu nije dobro... |
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 20:05
Pol: Muško
|
27.11.2007, 15:08
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
|
27.11.2007, 15:17
Na poslu josh nisam nakupio dovoljno papira da bude haos, mada se trudim
![]() A @home... Uzhas... Papira na sve strane... Ali to je kreativni nered, bez koga ja ne mogu... Stalno mi zatreba neko parche papira da neshto zapishem, ili da prochitam shto sam zapisao... I uvek znam na kom parchetu je zapisano, i gde je to parche papira... Volim nered, al' onaj kreativni ![]() P.S. Obezbeditju i fotke soon ![]() Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 05:18
Godine: 25
|
27.11.2007, 15:26
Ja ne mogu da sredim sto jer meni uvek sve to na stolu treba. I volim da je sve tu i da ne moram da ustajem iz fotelje.
Nered je nekad bio veci nego sad a to sam uspela da iskontrolisem tako sto sam postavila malu kanticu za papirni otpad na stolu. Tako da sve sto shvatim da mi vise ne treba ubacim odmah u kantu i tako je malo urednije. ![]() |
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 07:40
Godine: 32
|
28.11.2007, 00:39
Mene nervira red, onda se stalno brinem kako ću nešto da isprljam ili uneredim. Nered mi prija, iz nereda stvaram red, koji nije vidljiv običnim okom, i dalje posmatračima izglieda kao nered, a ustvari više nije
. Nemam klasičan radni sto, nemam klasičnu kancelariju, radim za mnogo različitih stolova i na svakom od njih se zna kada ja radim. Tamo leže papiri, koji normalnom narodu služe za brisanje ruku, ispunjeni užasno važnim računanjima, poneki digitron, alarmi koji pište u svim živim prostorijama kroz koje prođem, jer sve odrađujem između neka druga dva posla. Sto u kancelariji u kojoj ponekada sedim je pretrpam knjigama, raznim nepročitanim radovima koji mole i čekaju, dok na njih ređam neke nove koji će takođe ostati nepročitani, brdo žućkastih papirića sa porukicama, nekoliko kalendara koji slabo nešto imaju efekta, mnogo raznih činija sa olovkama, kompjuter negde gviri iz svog tog haosa, i to mu negde dođe to... |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 16:45
Godine: 24
|
28.11.2007, 02:44
joj, to je veciti problem.. Iako sam po prirodi uredno stvorenje
radni sto je nekako uvek u neredu.. i kad ga sredim, za nekoliko sati opet isto, pa se ne trudim bas cesto, a i brze se snadjem kad je sve tu i tamo ![]() sreća, sreća, radost, ma uživancija...
|
|
|
|
|
|
....dream chaser....
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 11:26
Godine: 28
|
28.11.2007, 11:13
![]() ....dodajte ovome jos ceo tabak papira slozen okolo na gomile i to je otprilike to ![]() ....svaki dan sebi govorim....sutra, sredicu sutra sto, sada ne mogu..... ![]() voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|