VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Haos na radnom stolu
staro
  (#21 (permalink))
dndr
Iskusni forumdžija
dndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat član

Član od: 16.04.2007.
Poslednji login: juče 12:44
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Haos na radnom stolu - 22.05.2007, 07:49

Moj radni sto je u stanju kreativnog nereda...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
mrvacha
Brbljivica
mrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostale

Član od: 11.02.2007.
Poslednji login: 15.08.2008 14:24
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Haos na radnom stolu - 27.11.2007, 14:17

Mrzim da radim u haosu, tako da se uvijek trudim da mi je sto cist, kako od prasine, tako i od nepotrebnih papira....

Savrseno normalna djevojka

staro
  (#23 (permalink))
anjich
Tweety
anjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostale

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: juče 20:05
Godine: 21
Odgovor: Haos na radnom stolu - 27.11.2007, 14:23

Citat:
mrvacha kaže: Pogledaj poruku
Mrzim da radim u haosu, tako da se uvijek trudim da mi je sto cist, kako od prasine, tako i od nepotrebnih papira....
laze, laze, ona zivi za haos

smesi se... sutra ce biti gore

staro
  (#24 (permalink))
mirka7
Iskusni forumdžija
mirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članova

Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: danas 14:56
Godine: 35
Odgovor: Haos na radnom stolu - 27.11.2007, 14:26

Citat:
PropelerZviz kaže: Pogledaj poruku
Kad nesto zapocinjem, ja reinstaliram moj astal. A posle se naravno zakrci. Ne nervira me to dok god se snalazim u haosu. Smatram da ako nesto stvaras, netreba da obracas paznju na proces. Ali ako si racunovodja, to ti moze doci glave
Na radnom stolu gužva, olovke, papiri, upalječi. Savršeno je uredan kad krenem kući, kreativni nered ima svoje čari, dokaz da je neko za tim stolom.

PS. Savršenstvo ni u čemu nije dobro...

Poruku je izmenio Mish, 27.11.2007 u 19:04. Razlog: Caps Lock

staro
  (#25 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 20:05
Odgovor: Haos na radnom stolu - 27.11.2007, 15:08

Citat:
mirka7 kaže: Pogledaj poruku
Na Radnom Stolu Gužva, Olovke Papiri Upaljači.Savršeno Je Uredan Kad Krenem Kući, Kreativni Nered Ima Svoje Čari, Dokaz Da Je Neko Za Tim Stolom.

ps.Savršenstvo Ni U Čemu Nije Dobro.....
Savršeno se slažem sa izjavom u Post Skriptumu!

staro
  (#26 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 27
Odgovor: Haos na radnom stolu - 27.11.2007, 15:17

Na poslu josh nisam nakupio dovoljno papira da bude haos, mada se trudim

A @home... Uzhas... Papira na sve strane... Ali to je kreativni nered, bez koga ja ne mogu... Stalno mi zatreba neko parche papira da neshto zapishem, ili da prochitam shto sam zapisao... I uvek znam na kom parchetu je zapisano, i gde je to parche papira...

Volim nered, al' onaj kreativni

P.S.
Obezbeditju i fotke soon

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#27 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 05:18
Godine: 25
Odgovor: Haos na radnom stolu - 27.11.2007, 15:26

Ja ne mogu da sredim sto jer meni uvek sve to na stolu treba. I volim da je sve tu i da ne moram da ustajem iz fotelje.

Nered je nekad bio veci nego sad a to sam uspela da iskontrolisem tako sto sam postavila malu kanticu za papirni otpad na stolu. Tako da sve sto shvatim da mi vise ne treba ubacim odmah u kantu i tako je malo urednije.

goldie

staro
  (#28 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 07:40
Godine: 32
Odgovor: Haos na radnom stolu - 28.11.2007, 00:39

Mene nervira red, onda se stalno brinem kako ću nešto da isprljam ili uneredim. Nered mi prija, iz nereda stvaram red, koji nije vidljiv običnim okom, i dalje posmatračima izglieda kao nered, a ustvari više nije .

Nemam klasičan radni sto, nemam klasičnu kancelariju, radim za mnogo različitih stolova i na svakom od njih se zna kada ja radim. Tamo leže papiri, koji normalnom narodu služe za brisanje ruku, ispunjeni užasno važnim računanjima, poneki digitron, alarmi koji pište u svim živim prostorijama kroz koje prođem, jer sve odrađujem između neka druga dva posla.

Sto u kancelariji u kojoj ponekada sedim je pretrpam knjigama, raznim nepročitanim radovima koji mole i čekaju, dok na njih ređam neke nove koji će takođe ostati nepročitani, brdo žućkastih papirića sa porukicama, nekoliko kalendara koji slabo nešto imaju efekta, mnogo raznih činija sa olovkama, kompjuter negde gviri iz svog tog haosa, i to mu negde dođe to...

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#29 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 16:45
Godine: 24
Odgovor: Haos na radnom stolu - 28.11.2007, 02:44

joj, to je veciti problem.. Iako sam po prirodi uredno stvorenje radni sto je nekako uvek u neredu.. i kad ga sredim, za nekoliko sati opet isto, pa se ne trudim bas cesto, a i brze se snadjem kad je sve tu i tamo

Stiže leto... sreća, sreća, radost, ma uživancija...

staro
  (#30 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 11:26
Godine: 28
Odgovor: Haos na radnom stolu - 28.11.2007, 11:13

....dodajte ovome jos ceo tabak papira slozen okolo na gomile i to je otprilike to

....svaki dan sebi govorim....sutra, sredicu sutra sto, sada ne mogu.....

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

<