VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao

Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Haos na radnom stolu
staro
  (#11 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Pol: Žensko
Odgovor: Haos na radnom stolu - 25.01.2007, 11:05

Ne umem da funkcionišem u haosu. Potpuno se blokiram kada na stolu imam neki rusvaj - dogodi se, naravno, da se nagomilaju papiri, brošure, reklamni materijali... Onda odvojim pola sata, razvrstam u fascikle ono što mi je potrebno, a ostalo bacim - bez žaljenja.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Haos na radnom stolu - 25.01.2007, 14:13

iako mi mozak funkcioniše po principu haosa, na mom radnom stolu je sve pod konac. svaka fascikla i ono unutra ima svoje mjesto, svaki papirić je uredno zakačen i tako dolje. jednom riječju, moj desk je apsolutno nezanimljiv.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#13 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 30.08.2008 21:16
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Haos na radnom stolu - 25.01.2007, 14:21

Kad nesto zapocinjem, ja reinstaliram moj astal. A posle se naravno zakrci. Ne nervira me to dok god se snalazim u haosu. Smatram da ako nesto stvaras, netreba da obracas paznju na proces. Ali ako si racunovodja, to ti moze doci glave

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

staro
  (#14 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Haos na radnom stolu - 05.02.2007, 15:14

Moj sto na poslu je uglavnom u savršenom redu. Ne podnosim nered i haos nigde - ni u stanu, ni na poslu. Može se čak reći da sam previše pedantna i iskreno, volela bih da sam maaaaaaaalo opuštenija. Sa druge strane, uvek znam gde mi je šta, i nikad nisam doživela da nekoga gledam preko gomile papira. Isto tako, imam skoro pa MANIJU da bacam stare stvari (tu računam i jučerašnje novine), što se valjda i uklapa u tu moju opsednutost urednošću.
A nisam bila takva dok sam bila u pubertetu - mislim da neurednije sobe od moje nije bilo . Tja... ljudi se menjaju... radikalno

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#15 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 07:53
Godine: 26
Odgovor: Haos na radnom stolu - 18.02.2007, 22:32

Kao sto neki gore rekose,i ja sam freak po pitanju nereda,svaka stvar ima svoje mesto i drugacije se ne snalazim,(mozda to ima i neki strucni naziv),uglavnom stalno nesto sredjujem i sklanjam a tek sto volem da bacam,ihhh...

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#16 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Haos na radnom stolu - 19.02.2007, 12:38

Meni je haos na radnom stolu deo strategije "zbuniti neprijatelja"

na mom radnom stolu niko ništa ne može da pronađe...
sem mene, naravno...
što je odlično kada si okružen onima koji vole da zabodu nos u tvoje papire i rokovnike i planere i izveštaje i tako pokušaju da prisvoje deo tvog rada
imala sam tu situaciju pre nekoliko meseci kada mi je nekim čudom sto bio bez nereda

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#17 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: danas 01:29
Godine: 57
Odgovor: Haos na radnom stolu - 19.02.2007, 17:48

I kod mene nije bolje na stolu, ali imam jednu preporuku: nikad ne bacajte papire koji vam se ucine nevazni, mnogo puta su veoma vazni, zato spakujte u neku kutiju zapisite datum ciscenja pa odlozite negde gde nece smetati.

staro
  (#18 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:15
Godine: 37
Odgovor: Haos na radnom stolu - 28.03.2007, 09:17

...ovo je kad je sređen...

...ako već moraš da progutaš.... ...ne mućkaj u ustima dugo...

staro
  (#19 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamant

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
Odgovor: Haos na radnom stolu - 21.05.2007, 18:15

Iskreno nekako mi priraste za srce haos na mom radnom stolu, ne volim kad mi neko pospremi isti jer onda nemam pojma gde sam sta ostavila i mnogo se iznerviram bwe...

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

staro
  (#20 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:32
Odgovor: Haos na radnom stolu - 22.05.2007, 06:50

auuuu, bolje da ne znate na shta mi trentno lichi stol (mislim takav je stalno, al sad mogu da se izvlachim na zavrshne ispite ) ne hiljada papira, nego milion.. ne znam chega tu nema al' zachudo snalazim se bolje u ovom dzhumbusu, nego kad je sve lepo slozheno
od knjiga, sveski i papira se ne vidim.. a tachno znam di je koji papir (kao ) aj' ono.. odprilike.. tu je negde
ima onih sranja od gumice, nekog to strashno nervira flomastera, dugina paleta.. od cEdEOVA, tableta, praznih/punih chasha vode.. prazne sholje, olovaka tupih i shiljastih.. traka za zamotavanje poklona (keve mi, ne znam odakle to tu ) ma daa ne pricham, xaos.. a sve kao, sredicu ja to.. evenshli uan of dizz dejz aham, jes, shure.. pa daa.. hocu..

moomoo meee juuooo

Odgovor

«