|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Posao Da li ste zadovoljni svojim poslom ili ne? Podelite iskustva i sa drugim ljudima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Nekultura na radnom mestu |
|
Odgovor: Nekultura na radnom mestu |
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 21:49
Pol: Žensko
|
Odgovor: Nekultura na radnom mestu -
25.09.2006, 18:40
Citat:
Baš danas sam snimila sledeću scenu: kolega preko puta mene čačka nos, koleginica pored cedi bubuljice. Ne, na to se ne možeš navići. I naravno da bih im kupila bonton, samo sumnjam da bi ga pročitali, još manje da bi ga primenjivali. |
|
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 21:49
|
13.12.2006, 21:18
Na nekulturu ne mogu da se naviknem, ali nedostatak kućnog vaspitanja drugih mi ne ugrožava zdravlje (sem mentalnog).
Nehigijena vrlih mi i dragih kolega me razboljeva. U kancelariji nas je troje. Ko god da uđe u kancelariju sa strane, prvo izgovara rečenicu:"Uh, što je kod vas zagušljivo." Nije zagušljivo, smrdi. Možda mi se vrli kolega i kupa (jednom nedeljno), ali košulje sigurno ne menja redovno, a odelo od kako ga je kupio nije bilo na hemijskom. Nas dve se pogušismo, otvaramo prozore dok se ne zaledimo, pravimo razne metafore, pričamo poučne priče, ali ne vredi. Ne vredi ni da mu poklonimo kadu, sapun, peškir, dezodorans, prašak za veš, poklon čestitku u hemijskoj čistioni. Nekad mi dođe da ga nas dve onako obučenog uhvatimo, potopimo u neku kadu i ostavimo da se kiseli kao veliki veš. |
|
|
|
|
|
x3m member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
|
24.01.2007, 07:48
ne mogu da kazem da sam oguglala..
kako na nekulturu moze da se ogugla? tim vishe shto si svakodnevno i sa kulturnim svetom u kontaktu, pa te nekultura tvojih saradnika i nadleznih josh vishe zaboli... kada smo sami,josh nekako i prodje pogledamo se medjusobno ili se pravimo da ne chujemo.. ali deshava se da telefoniram sa nekim i neko pochne da urla, mislite to se ne chuje? chuje...i bude me blam,pa gledam shto pre da prekinem vezu... a najgore je kad je neko od klijentele tu u officu pored mene onda nema kud! ![]()
|
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
|
25.01.2007, 10:41
Nemam organ za varenje nekulture i prostakluka, o psovkama da ne govorim! Pa još kad mi se plasira objašnjenje kako "srpski jezik ne bi bio dovoljno kolokvijalan" da nije psovki, dodje mi da puknem na zdravo mesto! Imam sreću da radim sa ljudima koji su pristojni i čije ponašanje bi se moglo oceniti najmanje kao korektno, tako da nemam problem ove vrste... Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|