|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Surogat majke |
|
Odgovor: Surogat majke |
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 21:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Surogat majke -
03.07.2008, 12:25
Kad to gledas na nekom filmu,onda ti se sve cini o.k.
Mislim da bi se to jako zloupotrebljavalo,kao sto je svuda u svetu slucaj. Nemam nista protiv da se i na taj nacin pomogne nekome ko zarko zeli potomstvo,ali akcenat treba staviti bas na surogat majke:ko su te osobe,njihovi motivi,... Nismo mi jos spremni kao narod za tako nesto.Isuvise smo konzervativni. |
|
|
|
Odgovor: Surogat majke |
|
|
GJO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 12:43
Pol: Muško
Godine: 38
|
Odgovor: Surogat majke -
03.07.2008, 13:35
Moje je mišljenje da kad se se želi dete nije bitno na koji način se dobija, tako da mislim da to nema puno veze sa mentalitetom, u smislu konzervativnosti - što će reći - mislim da smo spremni...više mi se čini da kolektivno strahujemo od odgajanja dece u smislu kako ću ga vaspitati, dokle ću moći da ga školujem, šta kad bude trebala/o da nađe posao...e sad na sve ovo ide - a i rodila ga je druga žena, u slučaju da dete do rođenja nije raslo u ''našoj'' materici...nešto razmišljam da onda u našoj svesti dolazi do odbijanja ovakve varijante i da je sve povezano sa svakodnevnim - pre svega socijalnim - strahovima, koji bi trebalo da budu odavno iskorenjeni.
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Surogat majke |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? | makilli | Porodica | 57 | juče 00:22 |
| Vozila leš majke u kolicima za pijacu | makilli | Crna hronika | 3 | 04.09.2007 23:15 |
| Majke su nas naucile | psssst | Humor i zabava | 0 | 27.06.2007 22:35 |