VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica

Porodica Osnivanje porodice, brak, problemi, deca...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: "Fond za crne dane"
staro
  (#11 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Pol: Žensko
Odgovor: "Fond za crne dane" - 21.01.2007, 18:18

Ja moram imati ustedjeni novac,jer kod mene situacija je dosta komplikovana,pokusam uvek da imam barem jednu celu platu da sakrijem,hehehehe,ali ja znam gde ih sakrijem,jbg,ja nemam ovde nikoga,samo mogu na samu sebe da racunam

No me toques

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: "Fond za crne dane" - 21.01.2007, 18:28

Nisam stedljiva osoba..ali se osecam ko poslednje g****...kad nemam negde sa strane nesto...
Ne zbog toga sto ce mi mozda zatrebati nego eto samo nek to tu stoji da ja znam da imam iako mi te pare mozda nisu ni potrebne...
al...zlu ne trebalo...

Ubica mekog srca.

staro
  (#13 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Odgovor: "Fond za crne dane" - 21.01.2007, 18:45

Naučena sam da uvek moram da imam fond za "ne daj Bože". I on se može potrošiti samo ako i nastupi to "ne daj Bože". Par puta mi se dešavalo da se istroši i ti periodi mi nikako nisu bili prijatni.
Smatram da danas niko nema sigurno radno mesto i da uvek moram imati zaleđinu u slučaju da ostanem bez posla dok ne nadjem drugi da ne bih došla u situaciju da se navalim nekom na ledja. Takodje, crni fond mi je i za slučajeve da meni ili mojima pritreba lekar (da ne čuje zlo).

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#14 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:02
Godine: 24
Odgovor: "Fond za crne dane" - 21.01.2007, 19:19

Nije da nesto stedim, ni ja, ni dragi ali uvek imamo nesto sa strane.Nekako se uvek nadje "vishak'' pa ga strpamo u kovertu u njegov orman (onaj pravo), druga polica, ispod dzempera. Pa kad zatreba, dobrodoslo.

staro
  (#15 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 03:29
Odgovor: "Fond za crne dane" - 23.01.2007, 11:22

E jos kad bih imala od cega da odvajam za crni fond bilo bi super...
Salim se (mada je za neke ljude ovo tuzna istina,nikako sala), za sada nemam problem da punim slamaricu, nikada ne znas kad ce da zatreba.

staro
  (#16 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
Odgovor: "Fond za crne dane" - 23.01.2007, 11:34

Prvo da se resim dugova a onda cu da stedim

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#17 (permalink))
Mater Vetru
Botino blago
Mater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostale

Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 20:17
Godine: 32
Odgovor: "Fond za crne dane" - 23.01.2007, 18:36

Nemamo fond za "one dane". Moj muž bi, možda, i šćeo da ga ima, ali ne mere od mene, raspikuće. AJ VONT IT OL END AJ VONT IT NAU!!! Mislim, znam, ali šta mogu kad...hebem li ga. Eto.

"Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se bojali. A nije trebalo.
Trebalo je ziveti. "

staro
  (#18 (permalink))
djebo
Početnik
djebo će uskoro postati poznat član

Član od: 06.02.2007.
Poslednji login: 29.09.2008 01:42
Pol: Muško
Godine: 39
Odgovor: "Fond za crne dane" - 10.02.2007, 23:42

Zar ima i drukčijih dana

staro
  (#19 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: "Fond za crne dane" - 15.04.2007, 00:22

U porodici to majka neshto kao chuva pare...
U principu svako ima svoje prihode, pa i svoj stek....
Nisu nas bash uchili da shtedimo... nije se moralo...

U principu imam neki svoj stek koji drzim u banci, na deviznom rachunu ( sve shto drzim kutji odmah potroshim) ..... sad tju da dodam finu svotu od rodjendana

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#20 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: juče 11:10
Odgovor: "Fond za crne dane" - 15.04.2007, 00:41

Kod mene u porodici, dok sam bila kod roditelja nikada se nije stedelo da bi se gomilao novac vec da bi se nesto odredjeno kupilo u kuci...
Sada imam svoju porodicu i uglavnom smo stedeli za kucu, dabi smo je kupili, naravno deca su uvek sve imala....koliko smo mogli toliko smo stedeli, mada moram priznati suprug je vise bio popustljiv prema "njegovim cerkama" ....ali stigli smo do svog cilja ....videcemo kako cemo dalje.....

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen